![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر جدید
تشکر ها: 0 تشکر شده 0 از0 پست ها |
سلادم خسته نباشین یه سوال داشتم خدمتتون ایا نرم افزار( ارسال ایمیل گروهی )هست که بدون هاست ایمیل گروهی بفرسته اخه من سه ماهه یه سایت تبلیغاتی گرفتم ولی نمیتونم اگهی براش جمع کنم خیلی هم تو سایتتهای مختلف اگهی دادم بازدید کننده هم خیلی کم دارم اگه هست معایب ومزایا و نام نرم افزار وکجا میشه پیدا کرد. ایمیل بفرستین ممنون میشم rashid_jolfa@yahoo.com www.1000niaz.com
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر نیمه فعال
شما ميتوانيد يك category با نام مورد نظرتان بسازيد (مثلا my family)
ابتدا تمامي افرادي كه ميخواهيد برايشان ايميل ارسال شود در تنظيماتشان نوع categoryرا به my family تغيير دهيد . حال هروقت ميخواهيد ايميل بفرستيد كافيست از category نام my family را انتخاب كنيد . ايميل شما به تمام افراد موجود در my family فرستاده ميشود . البته ياهو نمي تواند كه به بيشتر از 48 نفر ايميل همزمان بفرستد . اگر كسي راه حلي براي آن دارد اعلام كند . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
احسان مظلومی
|
سلام. نرم افزار های زیادی برای این کار هست. تعدادی از آنها روی سایت نصب می شوند. مثل php mail و ccmail و تعدادی هم از روی کامپیوتر شما عمل می کنند. مثل mail bomber ها. ولی آنهایی که از روی کامپیوتر عمل می کنند معمولا ایمیل هایی که می فرستند اسپم تلقی می شود
|
|
|
#4 |
|
کاربر نیمه فعال
آيا مجددا بايد كتگوري ساخت و يا ميتوان به همان كتگوري ياهو ايميل گروهي فرستاد ؟
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
احسان مظلومی
|
در این نرم افزار ها باید لیست ایمیل ها را جداگانه تعریف کنید یا import کنید
|