PDA

View Full Version : مشکل درباره ریکاوری کردن لپ تاپ

mahshid
09-22-2007, 02:50 PM
با سلام
من سوالی داشتم در مورد ریکاوری لپ تاپ
من می خواستم یک لپ تاپ که مشکل داشت ریکاوری انجام بدم و اومدم اول درایو c را فرمت کردم بعد از سی دی های ریکاوری استفاده کردم ولی تا میره قسمت image ، اون قسمت ریکاوری را قطع می کنه و میگه دوباره ریکاوری را شروع کن
و پیغامی هم که میده اینه:
copy file partiob an error occurred while creating the recovery partion plase recovery again
وسوال دوم هم اینکه:آیا میشه سی دی های ریکاوری لپ تاپ را از جایی تهیه کرد یا نه
مدل لپ تاپ است sony VAIO FS
با تشکر از راهنمایی

admin
09-22-2007, 05:06 PM
CD هاي ريكاوري همراه لپ تاپ بوده يا خودتان تهيه كرده ايد؟ اگر خودتان تهيه كرده ايد، با چه نرم افزاري؟

از پيام مي توانيم برداشت كنيم كه CD‌ ها مشكل دارند

mahshid
09-23-2007, 10:29 AM
با سلام
موقعی که لپ تاپ را خریدم یک آicono بود روی دسک تاپ لپ تاپ به نام ریکاوری.
که گفته بودند قبل از اینستال هر برنامه ازون ریکاوری پشتبان تهیه کنم و آن کپی با برنامه رایت خود ویندوز ایکس پی اینکارو انجام دادم و هیچ برنامه خاصی برای رایت اون استفاده نکردم؟
حالا اگر ریکاروری از بین رفته باشد می تونم از جایی سی دی ریکاوری تهیه کنم که فقط ویندوز و سخت افزار های لپ تاپ را بتونم باهاش راه بیندازم ؟چون درایو c را فرمت کردم و آن ایکون ریکاروری را دیگه ندارم چون در این درایو این ریکاوری بود.

admin
09-23-2007, 01:35 PM
سلام
لازم نیست Cd ریکاوری تهیه کنید. Cd درایور های لپ تاپ که همراهش هست. یه ویندوز جدید نصب کنید و بعد هم درایور ها رو از روی Cِd نصب کنید. کلید نصب ویندوز هم که به زودی میاد ;)

mahshid
09-27-2007, 12:47 PM
با سلام
و تسکر از بابت جوابی که داده بودید.
از طریق سی دی بوت ویندوز ایکس پی ویندوز نصب شد و خودش اتومات مودم و کارت شبکه را شناخت ولی کارت صدا و کارت گرافیگی را نشناخته و هیچ سی دی برای درایورها موقع خرید لپ تاپ ندادند چون لپ تاپ چینی بودوفقط همون ریکاوری بود که اونم از بین رفت.آیا را ه حلی هست برای رفع مشکل یا نه.چون اسم کارت صدا و کارت گرافیگی را نمیشه از روی لیست سخت افزارها تشخیص داد؟

admin
09-28-2007, 03:34 AM
سلام. لپ تاپ را دست دوم خریدید؟ فروشنده موظف است که درایور ها را بدهد. به هر حال مارک و مدل لپ تاپ که مشخص است. می توانید از فروشنده بخواهید که درایور ها را به شما بدهد. یا این که از فروشنده های دیگر تقاضا کنید که یک کپی از درایور های این مدل به شما بدهند. یا این که به سایت سازنده مراجعه کنید و با وارد کردن مدل لپ تاپ، درایورهای آن را از سایت دریافت کنید.
مارک و مدل لپ تاپ را بگوئید شاید کمک بیشتری از من ساخته باشد.

mahshid
09-29-2007, 12:48 PM
با سلام
لپ تاپ را از ایران نخریدم وبرای یکی ازآشناها توی انگلیس است هیچ درایوری هم ندارد و دست اول خریده شده و اینکه شرکت سونی حاضر به فروش ریکاوری اون دستگاه نیست و در حد همون راهنماییهای که شما توضیح داده بودید از اول ویندوز نصب شد ولی درایورها را نه
مدل لپ تاپ هم هست:
sony Vaio Fs Vgn 115 B
نمی دونم میشه سی دی ریکاوری همون مدل دستگاه را از ایران پیدا کرد و فرستاد یا نه؟
در ضمن این مدل جدید سونی ها اصلاً همراهش سی دی نمی دند چونکه من یکی از همکلاسیها هم یک مدل سونی از مجتمع پایتخت خریده و هیچ سی دی همراه لپ تاپ بهش ندادندو اینکه شما گفتید باید سی دی درایورها را باید داشته باشید یک مقدار در نوع کالا مشکوک شدم.

admin
10-06-2007, 12:04 PM
من در اينترنت درايور هاي اين مدل را پيدا نكردم. حتي اين مدل را در سايت سوني هم نديدم. فكر كنم بهترين راه اين است كه به بازار پايتخت مراجعه كنيد. آنهائي كه فروشنده سوني هستند حتما اطلاعات دارند.

mahshid
10-14-2007, 11:22 AM
با سلام
و تشکر از راهنمایی های که کردید
من نمایندگی مستقیم سونی توی ایران را از سایت سونی پیدا کردم و به اونها زنگ زدم گفتند که درایور مدل لپ تاپ را دارند و می تونند سی دی ریکاوریرا دوباره بسازند بشرط اینکه لپ تاپ را باید ببرم شرکت اونها.
چون با استفاده از یک سی دی مخصوص که فقط خودشون دارند و اورجینال است می تونند ریکاوری اونهم روی لپ تاپ بسازند..
تمام درایورها را از نت پیداکردیم ونصب کرده بودیم فقط روی صفحه دسک تاپ، یک صفحه کوچک از ایکس پی روی مانیتور میامد و بقیه فضاها تاریک بود

admin
10-18-2007, 02:29 PM
با سلام
تمام درایورها را از نت پیداکردیم ونصب کرده بودیم فقط روی صفحه دسک تاپ، یک صفحه کوچک از ایکس پی روی مانیتور میامد و بقیه فضاها تاریک بود
1- متوجه این بخش از حرفتان نشدم. لطفا بیشتر توضیح دهید.
2- بعد از بردن لپ تاپ به نمایندگی اینطور شد؟

mahshid
10-20-2007, 12:02 PM
با سلام
منظور من این بود که وقتی مثلاً توی کامپیوتر معمولی ویندوز نصب میشه صفحه ویندوز کل صفه مانیتور را می گیره و هیچ فضای تاریکی نیست ولی وقتی توی لپ تاپ ویندوز رابا سی دی غیر اورجینال ویندوز نصب کردیم بعد از نصب ویندوز، صفحه ویندوز به شکل یک مربع 20*20 انگار که در وسط مانیتور بود و همه آیکونها دسک تاپ در داخل همین صفحه بود و از کناره های همین فضای مربع شکلی بقیه فضای مانیتورتاریک بود و نمیشد اون قسمت تاریکی را از بین برد ولی توی دسکامپیوتر معمولی میشه بارفتن به قسمت خود تنظیمات مانیتور این قسمت تاریک را از بین برد و کل مانیتور را بزرگ و کوچک کرد ولی توی لپ تاپ به هیچ روشی نشد و نمایندگی هم که زنگ زدیم گفت چون با ویندوز غیر اصل لپ تاپ اینکارو انجام دادید اینطوری شده ولی با استفاده از نرم افزاری که در بخش ریکاوریCDRecovery شما معرفی کرده بودید تمام سی دی ها را ریکاوری کرده و تعمیر شد و بعد تونستیم روی لپ تاپ با استفاده ازهمون سی دی های ریکاوری درست شده، از اول ویندوز را نصب کرده و صفحه مانیتور لپ تاپ هم درست شد.
در ضمن ما لپ تاپ را نبردیم به نمایندگی چون هزینه ارسال اون با پست خیلی گران تمام میشد.
بهر حال با استفاده از راهنمایی های شما، تونستیم این لپ تاپ را درست کنیم و خیلی خیلی ممنون