توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه این کتاب چاپ شه!!!
reflexive
10-12-2010, 05:04 AM
سلام
کلید داره کمکم از عرصه نرم افزارهای آموزشی پا رو فراتر میزاره
میخواستم پیشنهاد بدم آقای مظلومی چرا یه کتاب درباره اوریگامی (ساخت اشکال با کاغذ) چاپ نمی کنید به چند دلیل
اول اینکه تعداد کتابهایی که در نمایشگاه کتاب در این مورد دیدم به تعداد انگشتای دست هم نمی رسید پس بکر هست
دوم قیمتشون فوق العاده بالا بود و کتابها رو چند جلدی کرده بودند هر کتاب هم 50تا80 صفحه!!!
سوم اینکه همه گروهای سنی تو ایران این کار رو دوست دارن
من مطمئن هستم فروش خویب هم میده
البته من قبلا چند تا پیشنهاد دیگه هم داده بودم (نه از طریق فروم)در مورد کتابهای دیگه که هیچ کدومش را لابد بنا به سیاست ومصلحت خودتون تاثیر ندادین امیدوارم این یکی کارگر بیفته
البته اید ه های زیادی دارم اگه دوست داشتید یه میل به من بزنید
دوستار شما داود
admin
10-12-2010, 05:14 PM
دوست عزیز. با تشکر از پیشنهاد شما. اگه بخوایم وارد یه حیطه جدید بشیم باید مجموعه سازی کنیم. با یکی دو کتاب کارمون راه نمیفته و ارزش بازاریابی هم نداره. هفته گذشته یه متن نسبتا طولانی نوشته بودم تو فروم در همین مورد که الان نمیدونم کجاست.
ali.heidary
10-12-2010, 08:09 PM
دوست عزیز. با تشکر از پیشنهاد شما. اگه بخوایم وارد یه حیطه جدید بشیم باید مجموعه سازی کنیم. با یکی دو کتاب کارمون راه نمیفته و ارزش بازاریابی هم نداره. هفته گذشته یه متن نسبتا طولانی نوشته بودم تو فروم در همین مورد که الان نمیدونم کجاست.
اينجاست جناب مظلومي:
http://www.kelid.ir/forum/showthread.php?t=843&page=3
البته اگه همين باشه:
والا تجربه فروش نشون داده که از کتاب های گرون تر استقبال نمیشه. الان لبه قیمت ما 2500 تومن هست. یعنی کتاب های گرونتر از این خوب فروش نمیرن. خریدار ها توی سبد خریدشون بیشتر از این برای یک کتاب در نظر نمی گیرن. البته اگه کسی نیاز داشته باشه ممکنه 10 هزار تومن هم بده برای یک کتاب. ولی ما باید خواننده هایی رو که اون نیاز شدید رو ندارند جذب کنیم. خواننده وقتی ببینه یک کتاب 2000 تومنه اونقدر براش این پول زیاد نیست. کتاب رو میخره و با خودش میگه اگه بد بود هم چیز زیادی از دست نمیدم. ولی اگه 10 تومن باشه که همون اول خیلی ها بهش فکر هم نمیکنند. خیلی ها هم میگن بزار پول دستمون بیاد . برای خریدش هم کلی باید بررسی کنند و مطمئن بشن که این همون کتابه که میخوان. خلاصه این قیمت گذاری ها حاصل کلی تجربه بازاره. اعضای فروم ما همه کلید رو میشناسن و به ما لطف دارن. بنا بر این ممکنه 8000 تومن هم بدن برای خرید یک کتاب. ولی اکثر خریدار های ما کسانی هستند که گذری کتاب میخرند. مثلا کلید ویندوز تا حالا حدود 20 چاپ شده. ضربدر 3000 میشه 60000 نفر. این تعداد به جرات میشه گفت 40000 تاشون اگه قیمت کتاب 3000 تومن بود نمی خریدند. خوب ما میایم همیشه روی مرز راه میریم . یعنی کتاب رو تا جایی که میشه ارزون میدیم که خواننده برای خریدش این دست و اون دست نکنه. خواننده ای که یه کتاب خوب از کلید بخونه دیگه میشه خواننده وفادار و میاد سراغ کتاب های بعدی. از اون ظرف برای پایین نگه داشتن قیمت مجبوریم خیلی کارها بکنیم. مثلا صفحات رو محدود کنیم. خلاصه داستانی داره این قیمت گذاری کتاب ها
البته. با بحث کتاب های سطح 2 کاملا موافقم. 3-4 سالی هست که توی فکرش هستیم که این خلا رو پر کنیم. اما وقت و انرژی نبوده تا حالا. باور کنید که نوشتن و ویراستاری هر یک کتاب کلید کلی وقت میگیره. دلیل این که کتاب های کلید پر فروش میشن فقط ارزونیشون نیست. مطالبشون هم خیلی روشون کار شده. علاوه بر این که در مورد نویسنده خلی سخت گیر هستیم، کتاب های هر نویسنده هم بارها ویراستاری میشن و برای اصلاح برگردونده میشن. البته منهای آقای حیدری که معمولا کتاب هاشون یک بازنگری کلی میشه. ولی خودش میتونه براتون بگه که کتاب های اولش چندبار بررسی شد. با وجود این همه سابقه معلمی ایشون. اینها همش برای کلید هزینه بر و زمان بره. همین الانش هر کتابی یک ماهی طول میکشه تا ویراستاری بشه. اینه که اگه بخوایم کتاب های سطح 2 رو هم شروع کنیم دیگه کمرمون زیر بار کارها میشکنه.
ali.heidary
10-12-2010, 08:23 PM
سلام
کلید داره کمکم از عرصه نرم افزارهای آموزشی پا رو فراتر میزاره
میخواستم پیشنهاد بدم آقای مظلومی چرا یه کتاب درباره اوریگامی (ساخت اشکال با کاغذ) چاپ نمی کنید به چند دلیل
اول اینکه تعداد کتابهایی که در نمایشگاه کتاب در این مورد دیدم به تعداد انگشتای دست هم نمی رسید پس بکر هست
دوم قیمتشون فوق العاده بالا بود و کتابها رو چند جلدی کرده بودند هر کتاب هم 50تا80 صفحه!!!
سوم اینکه همه گروهای سنی تو ایران این کار رو دوست دارن
من مطمئن هستم فروش خویب هم میده
البته من قبلا چند تا پیشنهاد دیگه هم داده بودم (نه از طریق فروم)در مورد کتابهای دیگه که هیچ کدومش را لابد بنا به سیاست ومصلحت خودتون تاثیر ندادین امیدوارم این یکی کارگر بیفته
البته اید ه های زیادی دارم اگه دوست داشتید یه میل به من بزنید
دوستار شما داود
سلام دوست عزيز
با تشكر از پيشنهاد ارزنده شما
من هم از طرفداران پرپاقرص اوريگامي هستم ،يك انجمن با همين موضوع ايجاد كردم:
http://www.kelid.ir/forum/showthread.php?t=901
admin
10-13-2010, 12:08 PM
بله جناب حیدری همینه. البته حالا که میخونمش میبینم زیاد هم مرتبط نبود. ولی منظور این بود که با یک کتاب و دو کتاب به هیچ وجه نمیشه وارد بازار شد. اصلا نمیشه بازاریابی کرد توی پخش کننده های کتاب. قبولش نمی کنند
Alfredo
10-13-2010, 01:41 PM
من ميخوام بدونم، مثلا اگه اين كتاب رو بياريم جزو كتاب هاي كليد كامپيوتر يا سلامتي، كي ميخواد حرف بزنه !؟ :biggrin:
فوقش مردم يكمي تعجب ميكنند :biggrin:
Amir abbas32
10-13-2010, 01:44 PM
موافقم احسان جان بنظرم اگر در همان ضمینه ی it فعالیت کنید خیلی بهتر است هم از نظر بازار هم از نظر تجربه ای که مجموعه کلید در این ضمینه کسب کرده اند و هم از نظر نیرو ی موجود در این ضمینه
admin
10-13-2010, 09:57 PM
آلفردو مشکوک میزنی. با میراث کلید بازی نکن. پس فردا پانشی کلید مخ زنی و نمیدونم کلید ریحانه برزخی و اینها وارد بازار کنی.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.