توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک!
سلام. لطفا به این دو تا سوال من جواب بدید...
اول: در قسمت طراحی یک کره سه بعدی تو کتاب فوتو شاپ وقتی می رم تو منوی فیلتر- رندر قسمت لایتنینگ افکت غیر فعاله. چرا؟
دوم: این قسمت رنگ منو دیوانه کرد! وقتی یک رنگ رو انتخاب می کنم که مثلا دایره را باهاش رنگ کنم. اگر بخوام رنگ رو تغییر بدم می گه غیر قابل ادیته. یا هر شکل دیگری رسم می کنم همون رنگ قبلی رو می ذاره.
کمکککککککککککککم کنید!
admin
09-20-2010, 09:47 AM
1- به احتمال زیاد لایه ای که در اون کره رو رسم کردید انتخاب نشده. مراحل رو مو به مو طبق کتاب انجام بدید. فیلم های موجود در DVD رو هم دیدید؟
2- مگه میشه رنگ غیر قابل ادیت باشه. احتمالا در Mode خاصی هستید. از منوی image گزینه mode رو انتخاب کنید و مود تصویر رو در حالت RGB بذارید
نه مشکلم حل نشد. راستش من با فوتوشاپ 7 کار می کردم. فوتوشاپ رو عوض کردم. مشکلات بالا حل شد. ممنون از راهنمایی تون. حالا 3تا سوال دیگه دارم!
1-من وقتی یک لایه جدید ایجاد می کنم و توش یه متنی را تایپ می کنم نمی تونم بهش سایه و یا دیگر تغییرات رو بدم. چرا؟
2- چرا قبل تغییرات واسه متن باید ctrl+j کلید بزنیم؟
3- واسه طراحی مداد هم ctrl+u کار نمی کنه. رو لایه بکگراند کار می کنه. ولی نه رو تکه های مستطیلی که رسم می شه. اصلا این لایه بک گراند چیه؟ همون لایه ای که با فایل ایجاد می شد؟
admin
09-22-2010, 03:20 PM
شما ویراست دوم رو خوندید یا اول رو؟
1- سایه رو که میتونید بدید. همچنین همه تغیرات موجود در Blending options رو . اما بعضی از تغیرات رو نمیتونید .برای این کارها باید متن رو از حالت فونت در بیارید و گرافیکش کنید. برای این کار در پنجره لایه ها روی اون لایه راست کلیک کنید و از منو گزینه Rasterize type رو انتخاب کنید
2- در اون درس خاص باید این کار رو بکنید نه همه جا. زدن این دکمه ها باعث میشه یه کپی از لایه کنونی ایجاد بشه
3- قبل از رسم تکه های مستطیلی دقت کنید که گفته شده در منوی options چه گزینه ای رو باید فعال کنید. لایه بک گراند لایه ایه که از اول در هر فایل وجود داره.
ممنون. من کتاب ویراست دوم را دارم. منظورتان از منوی آپشن چیست؟ کجاست؟پیدا نکردم.
خوب سوال من هم همینه. چرا تو متن باید از لایه کپی بگیرم؟
شاید بهتره سوالم رو اینطوری مطرح کنم. وقتی یه متنی رو تایپ می کنم و می خوام روش تغییرات بدم باید ازش کپی بگیریم و کارایی که گفته شده انجام بدم. حالا اگر بخوام به همین متن یه خط اضافه کنم دیگه تو همین لایه نمی شه. باید برم تو بک گراند اونجا متن رو تایپ کنم و همون برنامه های قبلی رو تکرار کنم. سوالم اینه چراتو همون لایه نمیشه؟ اون رسترایز رو که شما گفتین غیر فعال بود.
نمی دونم من زیادی گیج می زنم؟ چرا هر کاری می کنم نمی شه!
admin
09-23-2010, 08:06 AM
ممنون. من کتاب ویراست دوم را دارم. منظورتان از منوی آپشن چیست؟ کجاست؟پیدا نکردم.
خوب سوال من هم همینه. چرا تو متن باید از لایه کپی بگیرم؟
هر ابزاری رو که انتخاب کنید. بالای صفحه یه سری تنظیمات براش فعال میشه. این گزینه هایی که میگم، موقع رسم این مستطیل ها در بالای صفحه سمت چپ هستند. در کل اگه کارهای گفته شده در درس رو دقیقا انجام بدید به همین نتیجه میرسید که در کتاب هست. نگفتید فیلم های dvd رو دیدید یا نه؟
کپی گرفتن از لایه طبیعتا در اون درس برای انجام مراحل بعدی لازم بوده. من نمیدونم دقیقا کجا رو میگید
admin
09-23-2010, 08:25 AM
شاید بهتره سوالم رو اینطوری مطرح کنم. وقتی یه متنی رو تایپ می کنم و می خوام روش تغییرات بدم باید ازش کپی بگیریم و کارایی که گفته شده انجام بدم. حالا اگر بخوام به همین متن یه خط اضافه کنم دیگه تو همین لایه نمی شه. باید برم تو بک گراند اونجا متن رو تایپ کنم و همون برنامه های قبلی رو تکرار کنم. سوالم اینه چراتو همون لایه نمیشه؟ اون رسترایز رو که شما گفتین غیر فعال بود.
نمی دونم من زیادی گیج می زنم؟ چرا هر کاری می کنم نمی شه!
نه. لازم نیست کپی بگیرید. روی همین لایه میتونید تغیرات بدید. ببینید. متن تا وقتی در حالت متنیه، بصورت فونت شناخته میشه و میتونید ویرایشش کنید. یعنی توش متن بنویسید یا پاک کنید. اما اگه تبدیل به گرافیکش کردید دیگه نمیشه. حالا بگید دقیقا میخواید چیکار کنید تا بتونم راهنمایی کنم
بینید من می خواهم کارهایی که شما گفتید رو انجام بدم (بر طبق ویدئو!) اما برخی گزینه ها
واسه من غیر فعاله. مثلا rastriza یا ctrl+u
خوب وقتی غیر فعاله چه باید کنم؟!
من می خوام واسه تغییر متن رسترایز کنم ولی وقتی وامونده غیر فعاله چی کار کنم؟ ویدئو ها واضح هستند ولی گزینه های من غیر فعاله!
ببخشید اینقدر گیج می زنم!
admin
09-24-2010, 05:57 PM
والا از راه دور که نمیشه فهمید اشکال کار کجاست. اگه پیشم بودی نگاه میکردم و میگفتم فلان کار رو مثلا انجام ندادی. ولی حالا چی بگم
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.