توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درس های سال تحصیلی
sam.seven
09-11-2010, 10:24 PM
سلام هنوز مدرسه ها باز نشده ولی گفتم شاید خوب باشه اگر کسی مشکلی در درسش داشت در اینجا یا گروه من بیان کنه :biggrin:
( بحث از این علمی تر پیدا نکردم :biggrin:)
hamid tarashion
09-12-2010, 05:35 PM
بابا تو ته شانسي
ما تو سال دوم و سوم راهنمايي معلممون به خاطر اين كه با هاش يك شوخي دست جمعي كرده بوديم(البته شايد دليلش اين باشه)تو امتحان يك سوال عمومي كه به درس ربطي نداشت داد و ما هم مثل يك چيزي مونديم تو گل البته قرار شد مدرسه پيگيري كنه ولي .........:biggrin:
اميدوارم همچين معلم هاي بي جنبه اي بهتون نخوره:wink:
حالا كي بد شانس تره تازه يكيش بود
sam.seven
09-13-2010, 07:40 PM
معلم های سال سوم راهنمایی من بیشترشون خوب بودند مثلاً معلم ادبیات ما خیلی اطلاعاتش بالا بود هرچی می پرسیدیم جواب می داد و تازه خیلی هم خوب درس می داد.نمره ی الکی نمی داد ولی جا برای جبران زیاد می ذاشت مثلاً از یکی 4 بار امتحان گرفت تا نمرش خوب شه.
یا معلم علوممون خیلی محشر بود .
اما ناظم هاش :14: خیلی بد بودند :102:
A2system
09-14-2010, 08:29 PM
اینجا رو بذاریم بخش خاطرات بیشتر جواب میده ها :confused:
آقا ما سال سوم بودیم ( هنرستان ) مدیرمون کلاهبرداری میکرد ( آخه بودجه ای که در اختیار هنرستان ها میدن خیلی زیاده...) ما هم از نظر وسعت و امکانات دومین هنرستان تهران بودیم.
خلاصه این نامرد بخش بیشتر بودجه هنرستان رو صرف زن و بچه اش میکرد :39: ماهم که تو گروه تدارکات و مراسم مدرسه بودیم فهمیدیم جریان چیه رفتیم فروختیمش :confused::confused::confused:
الان که آمار اونجا رو گرفتم دیدم یکی رو گذاشتم بدتر از اون :biggrin:
بریم مدیر شیم:tongue:
sam.seven
09-19-2010, 07:15 PM
فكر كنم براي بيان خاطرات گروه بنده بد نباشه
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.