PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخوه ضبط کردن برنامه رادیوئی از اینترنت

mahshid
09-01-2007, 01:32 AM
با سلام
من سوالی داشتم درمورد نحوه ضبط کردن برنامه رادیویی از اینترنت
چگونه میشود یک برنامه رادیویی که از اینترنت پخش میشود رابه طور اتومات با یک برنامه ضبط رادیویی سر ساعت خاصی ضبط کرد تا بعداً بتوان به آن گوش داد.
منظورم اینست که اولاً:با چه برنامه ای یشود سر ساعت خاصی برنامه های رادیویی را از اینترنت ذخیره کردیعنی سر ساعت خاصی دکمه ذخیره را زد تا برنامه به طور اتومات در هاارد ذخیره شود تا بعداً بتوان به آن گوش داد
و اگر همچنین برنامه ای است لطفاً در مورد آن کمی توضیح دهید.
و دوم اینکه کلاً در مورد برنامه های که با آن میشود از اینترنت برنامه های رادیویی را ذخیره کرد توضیح دهید
با تشکر

admin
09-01-2007, 02:41 PM
سلام.
خيلي از راديو هاي اينترنتي جديد از podcast استفاده مي كنند. اين سايت ها معمولا فايل را در قالب mp3 براي داون لود مي گذرند. چون فرمت اصلي اين فاي ها هم mp3 است. تعدادي از راديو ها هم از سيستم Straeming براي پخش برنامه هاي خود استفاده مي كنند كه براي ظبط اين نوع فايل ها بايد از روشي كه در كتاب كليد صدا براي ضبط فايل هاي stream‌گفته شده استفاده كنيد.
براي زمان بندي ضبط، فكر نمي كنم برنامه بخصوصي موجود باشد. اگر راديوي مورد نظرتان بخش آرشيو هم دارد، بهتر است بعد از پخش برنامه ها به آرشيو رفته و آنها را يكجا داون لود كنيد

mahshid
09-01-2007, 03:15 PM
با سلام
و تشکر ار جوابی که دادید
با برنامه Wmrecorder آیا میشود این کار را انجام داد یا نه؟

admin
09-01-2007, 04:30 PM
بله. ظاهرا اين قابليت ها را دارد. ولي من آن را امتحان نكرده ام. اگر موفق شديد لطفا به من هم اطلاع دهيد