توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تخفيف تمام كتاب هاي كليد براي اعضاي فعال !
Alfredo
09-02-2010, 09:41 AM
سلام به همه اعضاي خوب خانواده كليد ! :biggrin:
در راستاي حمايت همه جانبه از اعضاي خانواده ! ازين به بعد به تمام كاربران فعال
براي خريد هر كدام از كتاب هاي انتشارات كليد ! 25% تخفيف دائمي اعطا خواهد شد !
دوستاني كه كاربر فعال هستند، براي گرفتن اين تخفيف بايد نام كاربري خودشون رو در سايت كليدشاپ براي بنده در همين انجمن بنويسند تا از اين به بعد براي هر خريدي كه انجام ميدهند 25% تخفيف براشون اعمال بشود....
در آينده امتيازات و تخفيف هارا حتما گسترش خواهيم داد !
با تشكر...:53:
hamid tarashion
09-02-2010, 11:35 AM
ممنونم :biggrin:راضي به زحمت نبوديم:wink:
ببخشيد فقط بايد نام كاربري رو براتون بفرستيم:39:
اين طوري كه همه مي توانند يك كاربر فعال باشند :smile:
Alfredo
09-02-2010, 12:11 PM
بله، بايد نام كاربري رو بفرستيد. (نام كاربري كه با اون وارد سايت كليدشاپ ميشيد)
خوب هركي كه نام كاربري بفرسته اول نگاه مي كنيم ببينيم كاربر فعال هست يا نه !؟ بعد براش تخفيف رو اعمال خواهيم كرد ! :biggrin:
sam.seven
09-02-2010, 12:15 PM
سلام
خیلی ممنون :biggrin:
من هنوز متوجه نشدم از کجا می فهمید که ما کاربر فعال در انجمن هستیم ؟:39:
مثلاً اگر من وارد بشم شما می فهمید که من کی هستم ؟
Alfredo
09-02-2010, 12:54 PM
زير نام كاربريتون تو انجمن نوشته كاربر فعال هستيد يا خير :wink:
يعد وقتي شما كه كاربر فعال هستيد به بنده پيغام بفرستيد و يوزرتون رو اعلام كنيد، من براتون ميزان تخفيف رو اعمال مي كنم !
تازه نياز به اون نوشته كاربر فعال هم نيست ! كسي كه كاربر فعال باشه خودبخود اسمش رو همه متوجه ميشند و نياز به شناسايي نداره ! :frown:
hamid tarashion
09-02-2010, 12:58 PM
بله، بايد نام كاربري رو بفرستيد. (نام كاربري كه با اون وارد سايت كليدشاپ ميشيد)
خوب هركي كه نام كاربري بفرسته اول نگاه مي كنيم ببينيم كاربر فعال هست يا نه !؟ بعد براش تخفيف رو اعمال خواهيم كرد ! :biggrin:
نه منظورم اين است كه يكي وارد كليد شاپ بشه و بعد نام كاربري من رو بفرستيه
Alfredo
09-02-2010, 01:34 PM
اشتباه نكنيد !
نام كاربري بايد توسط خودتون در اين انجمن فرستاده بشه !
يعني يك پيغام بايد به بنده در همين انجمن بديد و نام كاربريتون رو توي كليدشاپ بنويسيد !
admin
09-02-2010, 06:35 PM
میگم بیاید به کاربرهای فعال انجمن نمایندگی فروش بدیم که کتاب های کلید رو با تخفیف بخرند و به دیگران بفروشند
hamid tarashion
09-02-2010, 06:44 PM
میگم بیاید به کاربرهای فعال انجمن نمایندگی فروش بدیم که کتاب های کلید رو با تخفیف بخرند و به دیگران بفروشند
خيله خوبه كه اين قدر حمايتمون مي كنيد ولي من كه دلم نمياد كتابم رو بفروشم
admin
09-02-2010, 07:12 PM
کتاب خودتون رو که نه. کتاب های دیگه رو که برای همین منظور می خرید
sam.seven
09-02-2010, 08:36 PM
از اینکه از ما خیلی حمایت می کنید بسیار متشکرم . ولی چطوری کتاب های کلید را بفروشیم؟:39: ( البته من به خریدن عادت دارم نه فروختن :biggrin: )
admin
09-03-2010, 08:45 AM
شوخی کردم البته. ولی قبلا بعضی از دوستان کلید این کار رو میکردن. یه تعداد کتاب رو از ما با تخفیف 30 درصد مثلا می خریدن. بعد توی مدرسه یا دانشگاهشون میفروختن. گاهی یه نمایشگاه کوچیک در حد یک میز بچه ها راه میندازن توی مدرسه .
sam.seven
09-03-2010, 12:29 PM
چه جالب ! پس شاید ماهم مثل اینکار را انجام بدیم . البته نفروشیم ! ما یک نمایشگاه کوچیک در زنگ های تفریح برگزار کنیم و دوستانمان را با کتاب های کلید آشنا کنیم . چطوره؟
( البته در سال تحصیلی )
A2system
09-03-2010, 01:08 PM
مثله داره جالب میشه :biggrin: آخ جون پولدار شدیم رفت :redface:
بابت 25% تخفیف ممنون :frown:
admin
09-03-2010, 01:56 PM
چرا که نه؟ ولی بهتره کتاب ها رو بفروشید که برای شما هم سود داشته باشه.
پارسال تابستون 2-3 تا از دوستان نوجوان کتاب های ما رو بازاریابی خونه به خونه می کردند. میرفتن در خونه ها و میگفتن این کتاب ها رو بگیرید ( رایگان ) و بخونید. ما فردا میایم اگه خوشتون اومده بود پولشو بدید. وگرنه کتاب رو پس می گیریم. با این روش تونسته بودند کلی کتاب بفروشند و درآمد خوبی هم براشون ایجاد شده بود. البته قبل از تابستون هم توی مدرسه شون میفروختند.
sam.seven
09-03-2010, 09:29 PM
چه جالب !
پس تا وقتی که بریم مدرسه باید صبر کنیم. چونکه توی محله ی ما بچه های زیادی نیستند که اهل کتابخوانی باشند ، اونم از نوع کامپیوتر.:39:
admin
09-04-2010, 05:21 AM
خوبی کتاب های کلید اینه که وقتی میخونن دیگه پسش نمی دن. اونها هم به همین علت گفته بودن اگه خوشتون نیومد پس میگیریم. :)
sam.seven
09-04-2010, 07:25 PM
:biggrin:
من از یک کتاب خوشم نیامد چونکه طراحی روی آن خوب نیست :wink:
A2system
09-04-2010, 10:16 PM
آقای مظلومی یک پیشنهاد:
تو فروشگاه کلید یه بخش به عنوان بازاریابی اینترنتی ثبت کنید، هریکی از دوستان بیاد ثبت نام کنه و لینک بازاریابی خودش رو از فروشگاه بذاره تو سایت یا وبلاگش، به نظرم اینترنتی بیشتر جواب میده :redface: دوستانیم که سایت ندارن میتونن ایمیل تبلیغاتی بفرستن، من هم میتونم نرم افزار ارسال ایمیل بدم به دوستان هم لیست ایمیلهایی از خریداران اینترنتی این 2 سال :biggrin: البته پای این چیزا پول رفته ولی خوب کلید خونه دومه ماست :biggrin: منت گذاشتما :confused:
بازاریابی اینترنتی مثل: ایران مارکت سنتر ، پایگان ستاپ و ... امروزه خوب داره جواب میده
البته بگما باید سره هر کتاب 50% به بازاریاب پول بدین و الا من نمیام :confused::77:
admin
09-05-2010, 08:03 PM
آقای مظلومی یک پیشنهاد:
تو فروشگاه کلید یه بخش به عنوان بازاریابی اینترنتی ثبت کنید، هریکی از دوستان بیاد ثبت نام کنه و لینک بازاریابی خودش رو از فروشگاه بذاره تو سایت یا وبلاگش، به نظرم اینترنتی بیشتر جواب میده :redface: دوستانیم که سایت ندارن میتونن ایمیل تبلیغاتی بفرستن، من هم میتونم نرم افزار ارسال ایمیل بدم به دوستان هم لیست ایمیلهایی از خریداران اینترنتی این 2 سال :biggrin: البته پای این چیزا پول رفته ولی خوب کلید خونه دومه ماست :biggrin: منت گذاشتما :confused:
بازاریابی اینترنتی مثل: ایران مارکت سنتر ، پایگان ستاپ و ... امروزه خوب داره جواب میده
البته بگما باید سره هر کتاب 50% به بازاریاب پول بدین و الا من نمیام :confused::77:
به نظرم سایت ما این امکان رو داشت. البته مطمئن نیستم. آلفردو جان یه بررسی بکن ببین امکان پذیر هست یا نه؟ مبخوایم 50 درصد A2system رو بدیم هرچه زودتر
Alfredo
09-06-2010, 08:01 AM
امكانش هست :biggrin:
narges.jan
09-06-2010, 11:30 AM
salam man taze mikham kharid konam omidvaram takhfif shamle hale bande ham beshe:53:
sam.seven
09-06-2010, 01:10 PM
لطفاً فارسی بنویسید.
Alfredo
09-06-2010, 02:29 PM
من ترجمه مي كنم :biggrin:
سلام كردن و گفتند كه دوست دارند تخفيف بگيرند :biggrin:
خوب ما هم به ايشون سلام مي كنيم و خوش آمد ميگيم بهشون و حتما اگه در كنار اعضاي خوب خانواده كليد فعاليت كنند براشون حسابي تخفيف ميديم :frown: :biggrin:
salam man taze mikham kharid konam omidvaram takhfif shamle hale bande ham beshe:53:
به Kelid's Family خوش اومدید.مگر چقدر قیمت دارند که شما انتظار تخفیف آنچنانی دارید!!!
تخفیف هم بجایش هست ولی باید فعالیتتون رو در این فروم بیشتر کنید و امیدواریم مانند اکثر کاربران سایت که هر 6 ماه 1 بار به این جا سر میزنن نباشید.با تشکر
A2system
09-06-2010, 05:15 PM
به نظرم سایت ما این امکان رو داشت. البته مطمئن نیستم. آلفردو جان یه بررسی بکن ببین امکان پذیر هست یا نه؟ مبخوایم 50 درصد A2system رو بدیم هرچه زودتر
مرسی:redface: بالاخره ما از کلید یه خونه خریدیم رفت :18:
امكانش هست :biggrin:
میشه یه توضیح بدین! برای ثبت نام و شروع کار :biggrin: من چیزی پیدا نکردم :39:
Alfredo
09-07-2010, 07:49 AM
انجام شد.
از اين به بعد، مي توانيد درسايت كليدشاپ وارد شويد و به قسمت كنترل پنل برويد.
در كنترل پنل روي كسب درآمد كليك كنيد.
حالا ميتوانيد به دوستان خود از اين صفحه ايميل بفرستيد و با هر خريدي كه آنها انجام دهند، 10 درصد از مبلغ خريدشان به حساب شما بعنوان شارژ وارد خواهد شد.
يا اينكه آن بنر را در سايت خود قرار دهيد تا آنهايي كه از طريق آن بنر به سايت كليدشاپ رفته و خريد مي كنند، براي شما كسب دآمد كنند...
يا اينكه آن كد را كه در انتهاي صفحه قرار دارد در سايت خود اظافه كنيد...
در مورد اون بنر هم اگه دوست داريد ميتونيد يك بنر زيباتر بديد من بجاي بنر فعلي قرار بدم...
A2system
09-07-2010, 04:52 PM
همش %10 ؟ :biggrin: من دیگه با کلید کاری ندارم خداحافظ!!! :mad: ----> :confused:
Alfredo
09-08-2010, 07:45 AM
باور كنيد، دوست داريم براي شما 50% تخفيف بديم ولي سيستم كسب درآمد، همگاني هست و ما فقط ميتونيم تخفيف كلي براي همه درنظر بگيريم...
همين 10% هم انصافا كم نيست :biggrin:
معمولا كساني كه براي اولين بار خريد مي كنند بالاي 10 هزارتومان خريد مي كنند و دراين صورت هر نفري كه خريد كند حداقل 1000 تومان به حساب شما واريز مي شود !
10 نفر = 10000 تومان ! :biggrin:
پس اين هم كم نيست :biggrin:
پي نويس : عجب وضعيت شده ! همينجوري اگه پيش بريم احتمالا چند ماه ديگه جذو شركت هاي هرمي حساب ميشيم :biggrin:
A2system
09-08-2010, 10:59 PM
پي نويس : عجب وضعيت شده ! همينجوري اگه پيش بريم احتمالا چند ماه ديگه جذو شركت هاي هرمي حساب ميشيم :biggrin:
پس تا فیلتر نشدیم تو ساماندهی ثبت کنیم :biggrin:
http://up.iranblog.com/Files7/151f96f434bb4178a0d9.JPG :68: :confused:
mahsa
12-30-2010, 08:25 AM
سلام .ببخشید منظورتون از فعال بودن چیه؟باید چیکار کنیم مثلا؟
sam.seven
01-13-2012, 06:43 PM
سلام .ببخشید منظورتون از فعال بودن چیه؟باید چیکار کنیم مثلا؟
سلام
تعداد پست های مفیدتونو توی فروم زیاد کنید. :53:
سلام
من هستم.
خیلی هم بهتر می شه.چه طوری بگم .فوق العاده می شه.
به خدا یه چنین چیزی تو فکرم بود.
انسافی از خودم تعریف نکنم به فروش یه چیزی خیلی علاقه دارم.مثلا یه جنسی داشته باشم با تبلیغات و... آنرا به خوبی می فروشم.
راستی بعضی از فامیل های ما کاسب هستند من واسه شاگردی خیلی پیش او نا رفتم وبا همه فوت و فن ها آشنا هستم.
کار کردن و پول در آوردن و کاسبی کردن رو اصلا عیب نمی دانم .بلکه یه افتخار هم می دونم.
کتاب های کلید هم چیزی هست که همه خوششون می یاد.
وبه خوبی فروش می کنن.
باور کنید هیچ یک هزارم مردم استان زنجان انتشارات کلید رو نمی شناسند.
من با یکی از دوستانم تو تابستون امداد رایانه زده بودیم با دوستم می رفیم تو خونه ی مردم
وکامپیوتر هاشون رو درست می کردیم و پول می گرفتیم.
حالا من نماینده می شوم.فقط می شه با یه تخفیف ویژه بدید.
چون من باید شروع به تبلیغات کنم و تبلیغات هم پول می خواد و...
M.Sharif
01-15-2012, 09:39 AM
سلام
پیشنهاد خیلی خوبی است که میتوانیم با هم صحبت کنیم درباره واگذاری نمایندگی به دوستان انجمن ولی باید تمام جوانب کار را سنجید .
prp-e
01-15-2012, 04:07 PM
من هم میتونم به عنوان نمایندگی هرمزگان و همچنین یک نمایندگی الکترونیکی فعالیت کنم :wink:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.