توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : taskbar
sam.seven
08-20-2010, 02:15 PM
سلام
چطوری میشه tskbar 7 را مانند ویستا کرد؟
فکر نکنم بشود.اصلا چرا شبیه تسکبار ویستا بشود؟
sam.seven
08-20-2010, 08:14 PM
چون من خیلی taskbar ویستا را دوست دارم:D
Alfredo
08-21-2010, 08:51 AM
يه سري برنامه هستند كه همين كار رو انجام ميدهند ! نه تنها تسك بار بلكه بقيه جاهاي ويندوز اكس پي رو مثل 7 درست مي كنند.
ولي تجربه شخصي بنده نشان داده كه همه آنها باعث بوجود آمدن اختلالاتي در ويندوز مي شوند ! مخصوصا باعث كندي ويندوز مي شوند !
و خلاصه شديدا توصيه مي كنم به سري كه درد نميكنه، دستمال نبنديد :d
يه سري برنامه هستند كه همين كار رو انجام ميدهند ! نه تنها تسك بار بلكه بقيه جاهاي ويندوز اكس پي رو مثل 7 درست مي كنند.
ولي تجربه شخصي بنده نشان داده كه همه آنها باعث بوجود آمدن اختلالاتي در ويندوز مي شوند ! مخصوصا باعث كندي ويندوز مي شوند !
آلفردو جان منظور دوستمون اینه که تسک بار ویندوز سون رو مثل تسک بار ویستا کنن نه تسک بار اکس پی رو به ویستا.برای تبدیل تسک بار اکس پی به ویستا که خیلی برنامه هست و بحثی درش نیست اما برای سون .... .بله یه ذره اختلال هم ایجاد میکند بعضی موارد.
sam.seven
08-21-2010, 11:44 AM
چشم حرف شما درست است ولی طبق گفته ی s7n جان من می خوام 7 را مانند ویستا کنم. گفتم شاید تمی باشد که 7 را مانند ویستا کند ( البته نه همه ی قسمت ها)
Alfredo
08-21-2010, 12:10 PM
ببخشيد، من سوتي دادم !
راستش نميدونم فرق بين تسك بار ويستا و 7 چيه !
sam.seven
08-21-2010, 12:27 PM
خواهش می کنم عکسش تو کتاب نصب ویندوز هست.
7 تقریباً بی رنگ است
Amir abbas32
08-22-2010, 09:57 PM
در دسکتاپ راست کلیک گزینه آخر را انتخاب به windows color رفته تیک enable transparency را برداشته یک رنگ تیره انتخاب و دکمه color intensity را تا ته بکشید تنظیمات را ذخیره کنید اینطوری شاید یکم شبیه ویستا بشه.:biggrin:
Alfredo
08-23-2010, 07:02 AM
به شما ميگن كاربر حرفه اي :biggrin:
sam.seven
08-31-2010, 11:04 PM
بسیار از شما ممنونم:biggrin:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.