PDA

View Full Version : مهم

mary
08-16-2007, 03:25 PM
سلام من براتون ایمیل زده بودم اما مثل اینکه خونده نمی شد پس یکبار دیگه سوالم رو می پرسم.
خواهشا راهنمایی کنید برام خیللللللللللللی مهم است.
من یک سری کتاب پی دی اف گرفتم که با acrobat reader 5
قابل خواندن بود اما حالا هر چند بار که نصبش می کنم خطا می ده و دیگه نمی دونم چیکار کنم.
شاید هم مشکل از سیستم منه چون هر جا که برنامه را گیر اوردم نصبش کردم . در ضمن من کتابتون را خواندم خیلی خوب بود.من براتون error را می نویسم.
acrobat reader 5.0has encountered a problem and needs to close.we are sorry for the inconvenience.

mt_moravej
08-16-2007, 11:11 PM
خوشحالم که کتاب مورد توجهتان قرار گرفته. .
در ابتدا بگویید که از کجا فهمیدید که فایل شما در نسخه 5 باز می شود؟ شاید فایلتان مشکل داشته چراکه روند همخوانی نرم افزارها از پایین به بالا است. یعنی فایلی که با نسخه بالاتر ساخته شده ممکن است در نسخه هایی پایین تر کار نکند اما برعکس آن صحیح نیست و همواره فایلهای قدیمی در نسخه های جدیدتر به راحتی باز می شوند و این یک اصل است. پس واقعا نباید نیاز به نصب برنامه آکروبات 5 پیدا می کردید.
اما برای خارج کردن برنامه ها از نصب نیز باید از control panel و در قسمت add/remove programs اقدام کنید که برای مطالعه جزییات بیشتر می توانید به کتاب کلید نصب مراجعه کنید . پاک کردن عادی یک برنامه ممکن است باعث شود دیگر نتوانید آن برنامه را درست نصب کنید. بویژه اگر ابتدا نسخه بالاتری نصب باشد و بعد بخواهید نسخه قدیمی جایگزین کنید مشکلات زیادی ایجاد می شود.
البته نگفتید که ابتدا کدام نسخه از برنامه و کدام نوع از آن روی کامپیوترتان نصب بوده(نسخه معمولی (reader ) و یا حرفه ای؟
اینها را مشخص کنید تا دقیق تر صحبت کنم.
به هر حال ابتدا به روشی که گفتم سعی کنید برنامه را uninstall کنید و سپس نسخه جدید را نصب کنید.
اگر که هنگام uninstall مشکلی ایجاد شد کامپیوتر را مجددا راه اندازی کنید و بدون توجه به مراحل قبل یکبار دیگر نسخه جدیدتری از آکروبات را( مثلا نسخه 7 ) را نصب کنید.
پیغامی هم نوشتید مربوط به نصب نشدن درست برنامه و یا آسیب دیدن فایلهای اصلی آن است.

mt_moravej
08-16-2007, 11:14 PM
اگر هم مایل بودید می توانید یکی از این فایلهای PDF که گفتید را برای من بفرستید تا آنرا بررسی کنم.

mary
08-17-2007, 12:05 AM
خیللللللللللللی ممنون که توجه کردید.من واقعیتش از سایت fmehr.com نرم افزاری به اسم هفت قدرت تهیه کردم که شامل یک سری کتابهای پی دی اف بود وهم چنین موقع اجرای دی وی دی ذکر شده بود که برای خوندن کتابها باید نسخه ی 5 اکروبات را نصب کنید و برنامه قرار داده شده بود که من از انجا این برنامه نصب کردم و چون نمی دونستم از کجا کاملا از نصب خارج شدم تمام جاهایی که برنامه بود حذف می کردم اما برنامه از نصب خارج نمی شد چون وقتی برای امتحان فایل پی دی افی را باز می کردم برنامه ی اکروبات با خطا باز میشد.البته لازم به ذکر با نوشته های شما احتمالا مشکل اینه که من قبل از خرید این مجموعه اخرین نسخه ی اکروبات را نصب کردم وبعد خرید این نرم افزار نسخه ی 5 را نصب کردم و به دلیل حجم زیاد برنامه ها و کند شدن سیستم ان کتاب ها موقع باز کردن قبل اجرا قفل میشد.به همین دلیل من سیستم را به یک مهندس دادم که گفت باید ویندوز جدیدی نصب بشه.و دی وی دی را به ایشون دادم تا پس از نصب ویندوز کمکم کنند.و ایشون خودش اکروبات را نصب کرده بود و چون خودم کیس را تحویل نگرفته بودم نتونستم بپرسم کتابها را چگونه باز کنم که بعد ان هر بار با این خطا مواجه شدم. ببخشید که اذیتتون می کنم. یک رمان نوشتم.

mary
08-17-2007, 12:12 AM
برنامه اکروبات 5 رو removeاش کردم.بازم ممنون.:rolleyes: دوباره امتحان می کنم واگر مشکلی بود از شما می پرسم .

mary
08-17-2007, 12:25 AM
در ضمن من خیلی مبتدی هستم و نمی دونم چجوری کتابو براتون بفرستم.اگه کمکم کنید خیللی ممنون می شم.و دوباره نرم افزار اکروبات 5 را نصب کردم اما همان مشکل وجود دارد.و اینکه دقیقا از کجا فهمیدم که باید نسخه 5 را به کار ببرم در قسمت سوال و جواب ان سایت بود که خود موسس سایت عنوان کرده بودند که در نرم افزار هفت قدرت نسخه ی دوم سعی می شود کتابها با هر نسخه ی اکروبات باز شود.وهمینطور در خود نرم افزار عنوان شده و برنامه برای نصب گذارده شده بود.
مرسی

mary
08-17-2007, 12:48 AM
در ضمن من این برنامه را در لب تاب پدرم هم امتحان کردم البته چند روز قبل و به دفعات اما همین مشکل وجود داشت و فقط دو بار به طور اتفاقی 2 تا از کتابها با تاخیر و کند شدن سیستم باز شد و البته قبل از باز شدن پسورد خواست ومن پسورد روی دی وی دی را دادم.اما بعد ان دوباره در چند بار خطاها تکرار ودر بعضی مواقع باعث هنگ کردن سیستم می شه. و اینکه موقع باز کردن کتابها اکروبات خطا می ده ولی صفحه ی کتاب باز می شه و به حالت تعلیق می مونه .ببخشید خیلی سوال می کنم و توضیح می دم.
بازم ممنون

mt_moravej
08-17-2007, 11:32 AM
روشی که برای پاک کردن برنامه تان توضیح دادید اشتباه بوده و اشکال داشته و دلیل اصلی مشکل تان هم همین است. منتظرم تا ببینم بعد از remove و نصب دوباره مشکل تان حل می شود و یا نه. اینکه در سایت گفته فایلها به آکروبات نسخه 5 نیاز دارد یعنی حداقل نسخه ای که لازم دارید این نسخه است ولی اگر نسخه بالاتر هم داشته باشید مشکلی وجود ندارد.

mt_moravej
08-17-2007, 11:41 AM
البته اگر فایلها را روی سیستم دیگری هم امتحان کرده اید و مشکل داشته پیشنهاد می کنم با شرکت فروشنده تماس بگیرید. البته اگر می خواهید دقیق تر فایلها را امتحان کنید آنها را روی هارد دیسک کپی کنید و از آنجا باز کنید. منظورم این است که برخی از فایلهای PDF که در cd موجود هستند را روی هارددیسک کپی کنید. اگر دیسکتان بصورت autorun است از آن خارج شوید و بصورت معمولی و از طریق mycomputer وارد cd(dvd) شوید. برای وارد شدن به آن بدون فعال شدن autorun روی نام دیسک در mycomputer کلیک راست کرده و explore را انتخاب کنید.

mary
08-17-2007, 02:23 PM
ببخشید که تند تند مزاحم می شم .
من بعد از uninstall کردن نسخه ی 5 نسخه ی 7 را نصب کردم و لی مقاله های روی دی وی دی و قسمتی از کتاب که از همان سایت داون لود کردم بوسیله ان باز میشه و خود کتابها نه . حتی من خواستم یکی از کتابها را روی desctop کپی کنم با این error مواجه شدم:
(cannot copy book: data error (cyclic redundancy check
و وقتی هم روی برنامه خود اجرا می رم و روی کتابها کلیک می کنم همون error پست اول رو می ده و وقتی هم از خود اکروبات 7 کتبها رو باز می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.
دارم دیوونه می شم .
ممنون

mt_moravej
08-17-2007, 04:58 PM
خواهش می‌کنم.
اینکه نمی‌توانید کتابها را روی دیسک کپی کنید احتمالا مربوط به وجود قفل روی دیسک می‌باشد.
اما گفتید از برنامه خوداجرا هم پیام اول را می‌دهد. یعنی با اینکه نسخه ۷ را نصب کرده‌اید باز در پیام خطا به نسخه ۵ اشاره می‌شود؟
اگر اینطور است حتما برنامه پیش‌فرض برای خواندن فایلهای PDF روی آکروبات ۷ تنظیم نشده. البته چون دیسک در اختیار من نیست وافعا نمی‌توان مشکل را دقیقا توضیح داد و همانطور که گفتم بهتر است با بخش پشتیبانی شرکت فروشنده تماس بگیرید اینطور به نظر می‌رسد که دیسک بصورت عادی کار نمی کند و اشکالاتی دارد احتمالا.
برای تغییر برنامه پیش‌فرض اگر کتاب نصب را دارید به انتهای آن مراجعه کنید اگر بلد نیستید در کلوب نصب نرم‌افزار پرسشتان را بگذارید تا راهنمایی‌تان کنم.
موفق باشید

mary
08-17-2007, 11:37 PM
بله اما اینبار پیامerror اشاره به ایراد و بسته شدن همان کتاب مورد نظر می کند .من کتاب نصب نرم افزار را دارم اما نتوانستم مطلب مد نظر شما را پیدا کنم پس اگر لطف کنید صفحه و ان قسمت را به طور مشخص بگید؟ چون به دلیل اطلاعات اندکم متوجه منظورتون نمی شم.البته بهتره راجع به این مشکل بی خیال شم . ارزش اینو نداشت 1 ماه اعصابم خط خطی شده..احتمال داره همان طور که گفتید نسخه ی قدیمی بعد نسخه ی جدید در ویندوز قبلی این مشکل رو به وجود اورده باشه البته من در ویندوز قبلی و جدید فقط دو یا از سه تا از انها (دیسکت)را امتحان کردم اگر اینطور باشه باقی انها باید صدمه دیده نباشه اینطور نیست ؟البته برای افزایش اطلاعات پرسیدم چون بیخیالش شدم.
یا حق

admin
08-18-2007, 01:25 PM
خیلی از شرکت های ایرانی وقتی کاری انجام می دهند، خرابکاری می کنند. ممکن است این شرکت هم از آن دسته باشد.ممکن است که خواسته اند روی آن قفل بگذارند و همین باعث آسیب دیدن فایل شده. به هر حال اگر بتوانید یکی از این فایل های pdf را با ایمیل بفرستید، می شود آن را بررسی کرد.

mary
08-18-2007, 01:43 PM
سلام اگه می شه شما یک توضیحی بدهید من چجوری می تونم فایلها رو براتون بفرستم؟
ممنون

mt_moravej
08-18-2007, 02:18 PM
در انجمن کتاب نصب روش تغییر برنامه پیش فرض را نوشتم. در انتهای کتاب کلید نصب و در بخش ضمیمه نیز روش دیگری برای آن نوشته ام.
اگر امکانش باشد که با استفاده از mycomputer وارد دیسک شده و یکی از فایلهای pdf را روی هارددیسک کپی کنید آنگاه می توانید با استفاده از ایمیل آنرا برای ما بفرستید. اگر حجمش زیاد باشد باید آنرا در یک سایت آپلود کنید( در انجمن دانلود توضیح مختصری درباره آن دادم )و بعد آدرس دریافتش را برای ما بفرستید.
اما باز هم تاکید می کنم که فروشنده مسولیت دارد محصولش را پشتیانی کند و لذا بهتر است حتما با آنها تماس بگیرید. منظورم از آسیب دیدن فایلها آسیب فیزیکی نبود. منظورم این بود که اصلا شاید دیسکی که خریداری کرده اید مشکل داشته چون گفتید روی کامپیوتر دیگری هم مشکل داشته اید.

mary
08-18-2007, 11:43 PM
یا هو
من به ترتیبی که گفتید یکی از کتابها رو در سایت4shared.com اپلود کردم به نام2choba.exe .و به خود انها نیز اطلاع دادم به توصیه ی شما .ولی تا الان جوابی ندادند!
به هر حال از شما ممنونم:)

mt_moravej
08-19-2007, 01:06 AM
خوب اکنون که آپلود کردید لینک دریافت آنرا برای من بفرستید. در صفحه شخصی‌تان در 4shared روی نام فایل کلیک کنید و در صفحه‌ای که باز می‌شود download link را کپی کرده و برای من بفرستید.
متوجه نشدم. چه چیزی را به ایشان اطلاع دادید؟ اینکه فایل را آپلود کرده‌اید؟!!!
تازه این فایلی که شما نوشته اید exe است و نه pdf

mary
08-19-2007, 03:12 AM
http://www.4shared.com/file/22327288/20455b02/2choba.html
نه دردسری که دیسکت ها برام ایجاد کردم را به اونها گفتم.
من فقط فایل رو از ناحیه ای که فرمودید انتخاب و اپلود و زدم وتغییری ایجاد نکردم.چون چیز دیگه ای نفرموده بودید من هم نه اطلاعات کافی دارم نه زبانم خیلی قویه.:o

admin
08-19-2007, 12:10 PM
من فایل را دریافت کردم. ولی باز نمی شود. طبق پیامی که خود آکروبات می دهد، یا این فایل اصلا PDF نیست و یا این که آسیب دیده و ناقص است. منتظرم آقای مروج هم امتحان کند.

mt_moravej
08-20-2007, 12:09 PM
من هم چک کردم مشکل از فایل است. البته شما اول نام فایل را با پسوند exe نوشته بودید در حالیکه فایلی که آپلود کرده اید پسوندش PDF است. البته بعد از اینکه پسوند آنرا به exe هم تغییر دادم باز با اینکه سعی می کرد محتویات را در محیط آکروبات باز کند با خطا روبرو می شد و فایل قطعا خراب است مگر اینکه اصلا این فایل چیز دیگری باشد. بهتر است به جای ایمیل با تماس تلفنی با فروشنده داستان مشکل خود را تعریف کنید! فروشندگان نرم افزار باید تلفنی مشکل کاربر را حل کنند. معمولا ایمیل ها تزیینی است و کسی جواب درست و حسابی به آن نمی دهد!