توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجموعه ی کامل ترفندهای کاربردی
در این تاپیک قصد دارم ترفند های کاربردی رو قرار بدم.
چون باید ترفندهارو تایپ کنم نمیتونم در زمان کم تعداد زیادی ترفند بگذارم.در ضمن این ترفندهاحاصل تجربه من هست وهمچنین کتابهایی که خواندم (شاید همچین ترفندی در سایتهای دیگر هم باشد) اما من قانون کپی رایت را رعایت کردم واگر از سایتی گرفته باشم نامش را ذکر میکنم.با تشکر
به راحتی میتوان بر روی صفحه ی دسکتاپ بکگراند متحرک گذاشت.برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
1=روی دسکتاپ کلیک راست و properties رو انتخاب کنید
2=در این مرحله شما دو راه دارید:
الف-یک انیمیشن متحرک انتخاب کنید
ب -یک فایل Html انتخاب کنید
در ضمن اگر انیمیشن شما صدادار باشد-صدای ان هم پخش خواهد شد
تمام است.حالا ازمایش کنید و حالش راببرید(البته به طور نا محسوسی سرعت را کاهش میدهد) که اصلا به چشم نمیاد.
بعد از نصب برنامه ایکون فلش(در تصویر زیر معلوم هست) رو میتونید با ترفند زیر که یادتون میدم حذف کنید.برای این کار 2راه وجود داره:استفاده از رجیستری و یا استفاده از برنامه ی Tune up utilities
1=روش کار از طریق برنامه Tune up utilities
برنامه رو اجرا کنید و در سمت راست از شاخه Customize Windows
Visual Style رو انتخاب و در سمت چپ پنجره ی باز شده گزینه ی Appearance Of icons رو انتخاب ودر سمت راست پنجره تیک گزینه ی Show shortcut arrow رو بردارید و یک بار سیستم رو ری استارت و تغییرات رو ببینید.
2=از طریق رجیستری
رجیستری رو باز کنید و از بالا گزینه ی edit رو انتخاب ودر منوی edit گزینه ی find رو انتخاب و سپس در ادرس بار تایپ کنید IsShortcut (دقیقا همین متن رو بنویسید) و سپس find next رو بزنید و سپس در سمت راست کی مربوطه به همین نام IsShortcut رو حذف کنید.دو باره از منوی edit گزینه ی find رو انتخاب و سپس find next رو بزنید و سپس در سمت راست کی مربوطه به همین نام IsShortcut رو حذف کنید (این کار را باید 6 بار انجام بدید-یعنی باید 6 بار این کی رو حذف کنید) سپس رجیستری را ببندید و سیستم را ری استارت و تغییرات را ببندید.(هیچ مشکلی پیش نمی اید)
http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=6&stc=1&d=1283324180
http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=7&stc=1&d=1283324180
برای غیر فعال کردن لوگوی ویندوزXP در هنگام راه اندازی ویندوز کارهای زیر را انجام دهید:
1=برنامه MSCONFIG را از منوی Run اجرا.
2=روی زبانه BOOT.INI کلیک کنید.
3=کادر مربوط به NOGUIBOOT/ را علامت دار کنیدو OK را بزنید.
(برای بازگشت مراحل تیک گزینه ی بالا را بردارید و OK را بزنید)
رجیستری را با تایپ REGEDIT در RUN باز کنید.
این ادرس را پیدا کنید HKEY_CURRENT_USER\Control Pane\Sound
در صورت نبود با راست کلیک و انتخاب New و بعد String Value را انتخاب و پوشه ی جدید را Beep بنامید(عین کلمه ای که نوشتم تایپ شود).در قسمت Data Value کلمه ی no را انتخاب و سیستم را ری استارت کنید.
با این ترفند نیاز به راه اندازی مجدد برای تغییرات در رجیستری نیست. با استفاده از این ویژگی نیاز به این کار نیست و با انجام Refresh (در رجیستری) تغییرات اعمال میشود.برای این کار ابتدا برنامه های فعال راببندید. بعد تغییرات مورد نظر را در رجیستری ایجاد و سپس از رجیستری خارج شده و task manager را بافشردن همزمان سه کلید Ctrl-Alt-delete اجرا کنید.وسپس زبانه ی Process را انتخاب وزبه دنبال فایل explorer.exe بگردید.بر روی این فایل کلیک و دکمه ی end process را بزنید.سپس از منوی File این پنجره /گزینه ی New Task را انتخاب ودر کادر نمایان شده عبارت explorer را وارد کنید.در اخر هم رجیستری را رفرش کنید.
رجیستری راباز کرده و به کلید زیر بروید
HKEY_CURRENT_USER\Control Pane\desktop
در سمت راست پنجره بر روی PaintdesktopVersion دابل کلیک کنید.سپس مقدار hexadecimal را برابر 1 قرار دهید وپنجره را ببندید.
اکنون طبق ترفندی که در بالا نوشتم رجیستری را رفرش کنید ویا log Off کنید ومجددا به ویندوز باز گردید. سپس در سمت راست پایین دسک تاپ شماره ساخت ویندوز و سرویس پک را هم مشاهده میکنید.
با ترفندی که در ادامه ذکر خواهیم کرد میتوانید یک ایکون به صفحه نمایش یا quick launch اضافه و با یک ضربه موس بر روی ان سیستم را در حالت قفل قرار دهید.
1=بر روی دسکتاپ راست کلیک و از Shortcut گزینه ی new را انتخاب کنید.
2=در پنجره ی ظاهرشده در قسمت Type the location of the item فرمان زیر را وارد کنید
rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation
3=next را زده ونام شورتکات را انتخاب و finish را بزنید.
پيش از هر کاري به اين نکته دقت داشته باشيد که اين ترفند زماني کاربرد دارد که نرم افزار مورد نظر پس از نصب شدن، فايلهاي خود را در پوشهاي غير از پوشه محل نصب کپي نکند. برخي نرم افزارها فايلهاي ocx و dll خود را در مسيرهايي نظير Windows/System32 کپي ميکنند که اين موضوع باعث عدم کارايي اين ترفند خواهد شد.
همچنين اطمينان داشته باشيد که نرم افزار WinRAR بر روي ويندوز نصب باشد.
براي پرتابل سازي نرم افزارها گامهاي زير را با دقت طي کنيد:
1- براي شروع کار به محل نصب برنامه (معمولاً در پوشه Program Files) مراجعه کنيد.
2- اکنون کليه فايلها و فولدرهاي موجود در محل نصب برنامه را با راست کليک بر روي فضاي خالي و انتخاب Select All و يا استفاده از کليدهاي ترکيبي Ctrl+A به حالت انتخاب دربياوريد.
3- سپس بر روي يکي از فايلها راست کليک کرده و Add to archive را انتخاب کنيد.
4- در پنجره باز شدهدر همان تب General، تيک گزينه Create SFX Archive را بزنيد.
5- حال به تب Files برويد. اکنون مسير موجود در قسمت Files to add را کليک کنيد و کل اين مسير را به حالت انتخاب دربياوريد (Ctrl+A) و سپس کليدهاي ترکيبي Ctrl+C را جهت کپي کردن اين متن فشار دهيد.
6- اکنون به تب Advanced برويد و بر روي دکمه SFX Options کليک کنيد.
7- در پنجره جديد باز شده در همان تب General، تيک گزينه Create in the current folder را بزنيد. سپس در قسمت Run after extraction نام فايل اجرايي برنامه را به همراه پسوند آن (معمولاً exe) بدون کم و کاست وارد کنيد. به عنوان مثال اگر نام فايل اجرايي برنامه YahooMessenger.exe است، اين نام را عيناً در اين قسمت وارد کنيد.
8- در گام بعد در همان پنجره به تب Advanced برويد و در کادر Delete و قسمت Files to delete in the destination folder کليدهاي ترکيبي Ctrl+V را فشار دهيد. خواهيد ديد که مسيري که در گام پنجم Copy کرديد در اين قسمت Paste خواهد شد. (ترفندستان)
9- اکنون به تب Modes برويد و تيک دو گزينه Unpack to temporary folder و Hide all را بزنيد.
10- حال به تب Update برويد و تيک گزينه Overwrite all files را بزنيد.
11- اکنون به تب Text And Icon برويد و بر روي دکمه Browse در قسمت Load SFX icon from the file کليک کنيد. شما بايستي يک آيکن مناسب با پسوند ico. براي فايلي که قصد داريد بسازيد انتخاب کنيد. براي استخراج آيکن فايل exe ميتوانيد از اين ترفند استفاده کنيد.
12- در آخر تمام پنجرههاي باز را OK کنيد. خواهيد ديد که در همان فولدر محل نصب برنامه يک فايل جديد ايجاد شده است که اين فايل همان فايل پرتابل اجرايي نرم افزار شماست. اين فايل را ميتوانيد در هر جا کپي کنيد و با دوبار کليک بر روي آن نرم افزار مورد نظر را اجرا کنيد.با تشکر
منبع:دوستان من در سایت ترفندستان
رجيستري را باز کنيد و کليد زير را پيدا کنيد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr ent Version \Explorer\DriveIcons
اکنون يک کليد فرعي آن هم فقط با يک حرف که متناظر با درايو مورد نظرتان باشد بسازيد براي مثال D در داخل اين کليد فرعي يک کليد فرعي ديگر به نام DefaultIcon بسازيد ( توجه داشته باشيد که نام درايوي که ميسازيد بايد به صورت زير شاخه باشد يعني شما درواقع بايد يه فولدر بسازيد نه يک متغير !!! پس خوب دقت کنيد اين فايل به صورت زير بايد ساخته شود و نشان داده شود :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr ent Version \Explorer\DriveIcons\D
و مقدار پيش فرض آن يعني Default را مطابق با نام و خط سير کامل فايل آيکون مورد نظر را تعيين کنيد .
باز هم از داخل کليد فرعي حرف درايو ، يک کليد فرعي ديگر به نام defaultlabel ( يادتون باشه کليد نه متغير ) و مقدار پيش فرض آن يعني default را مطابق با نام درايو مورد نظرتان تعيين نماييد مانند : My Zip Drive
حال سيستم خود را از نو بوت کنيد .
system32
09-08-2010, 01:12 PM
برای غیر فعال کردن لوگوی ویندوزXP در هنگام راه اندازی ویندوز کارهای زیر را انجام دهید:
1=برنامه MSCONFIG را از منوی Run اجرا.
2=روی زبانه BOOT.INI کلیک کنید.
3=کادر مربوط به NOGUIBOOT/ را علامت دار کنیدو OK را بزنید.
(برای بازگشت مراحل تیک گزینه ی بالا را بردارید و OK را بزنید)
با سلام
دوست عزیز بهتر بود نکته جالب زیر رو می گفتی که شک دارم ندونسته باشی .
--------
در کادرمحاوره ای System Configuration Utility به زبانه BOOT.INI بروید . در کادر متن بالاي پنجره در زیر قسمت [Operating Systems] عبارتی مثل خط زیر می بینید .
Microsoft Windows XP Professional" /fast detect" =multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
روي اون کلیک کنید .در قسمت پایین کادر، یعنی Boot Options گزینه SOS/(البته در ویستا و 7 گزینه OS boot information ) را فعال کنید . دکمه Apply و بعد OK را بزنید .
بعد از آن دیگر هنگام Start Up ویندوز به جای دیدن آرم ویندوز آدرس و نام فایل هایی که لود می شوند را خواهید دید .
---------
چطور بود ؟
با تشکر - سیستم 32
Alfredo
09-08-2010, 02:30 PM
دستتون درد نكنه :53:
به آقاي مظلومي بگيم، اين ترفند هارو تو ويراست جديد كتاب ترفند هاي ويندوز بياره :biggrin:
چرا دوست عزیز.ازین ترفند ها هم زیاده-البته فکر کنم از یه راه دیگر هم بشه این کار رو انجام داد.چون باید همه رو تایپ کنم این امر مشکل ساز میشه و سعی میکنم در هر موردی 1کی دوتا بنویسم و ... .- پس هر موقع وقت و حوصله ی تایپ رو داشتم لازمه که یک توضیحاتی در مورد System Configuration Utility و منو ها و کارها و ... انها بنویسم.
در ضمن از اینکه به من کمک کردی متشکرم.موفق باشی
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.