View Full Version : رفع اشکال
pircheragh
08-06-2007, 11:18 PM
باسلام من حدود 10ماه قبل کتاب کلید صدا به همراه سی دی برنامه کلید رو تهییه کردم ولی متاسفانه بعد از نصب برنامه cool edit وقتی میخواهم crak برنامه را فعال کنم پیام میدهد که رمز ویا نام اشتباه است من چکار باید بکنم
admin
08-08-2007, 12:35 PM
شماره سریال درست است. تا حالا چندین بار امتحان شده. محض احتیاط من یک بار دیگر هم امتحان کردم. بعد از نصب برنامه، قبل از آنکه آن را اجرا کنید، فایل کرک را اجرا کنید. این فایل از شما شماره سریال می خواهد. شماره سریال را از فایل متنی کنار آن قرار دارد بردارید و در جای خالی وارد کنید تا برنامه کرک شود.
اگر مشکل با این کار حل نشد. همین جا خبر دهید تا نسخه دیگری برایتان ارسال شود.
هركار ميكنم ميكروفون من كار نمي كند درصورتيكه بلندگوها كار ميكنند .
admin
12-28-2007, 10:44 PM
میکروفن سالم است؟. با یک ابزار دیگر مثل ضبط صوت امتحانش کنید. ولوم میکروفن را کم نکرده اید؟ در ولوم ها بخش recording را هم بررسی کنید و ببینید ولوم میکروفن کم نشده باشد
mojtaba-s
05-20-2008, 11:53 AM
هر جه سعی کردم صدای بلند گوهای مودم را قطع کنم نشد حتی گزینه مربوطه را هم غیر فعال کردم اما بازهم بیهوده بود 0 چاره چیست؟
admin
05-20-2008, 05:51 PM
نقدا يك چسب روي بلندگوي مودم بچسبانيد.
shojaie
12-06-2011, 12:57 PM
درود بر شما.
چند وقتی است که بیشتر آهنگهایی که من با استفاده از مدیا پلیر ویندوز میشنوم برای چند دقیقه یا حتی چند ثانیه از هر دو بلندگو پخش میشه اما پس از اون فقط از بلندگوی سمت راست پخش میشه !!!
با دیگر برنامه های پخش موزیک مثل جت آدیو ،نرو یا حتی کی ام پلیر هم امتحان کردم اما اونا هم از همون یک بلندگو پخش میکنن .
اگه ممکن من رو راهنمایی کنین.
سپاس.
M.Sharif
12-07-2011, 10:57 AM
سلام
احتمالا از سیم هایی است که پشت بلندگوهایتان متصل است احتمال دارد شل یا از جایشان تکان خورده باشند . اگر از سالم بودن سیم های پشت بلندگو اطمینان دارید . می توانید یک بار فایل نصب کارت صدا را پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کنید .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.