PDA

View Full Version : مشكل در وبلاگ

shabe21
02-19-2010, 12:54 PM
سلام و عرض خسته نباشيد
من جديدا بر طبق كتاب كليد توانسته ام وبلاگ خود را ايجاد كنم ولي به چهار مشكل بر خوردم.
1- در سمت راست بالا صفحه وبلاگ من نوشته شده ورود كاربران يعني يك يوزر و پسورد خواسته تا كاربران بتوانند عضو سايت من شوند مي خواستم بپرسم چگونه مي توانم اين قسمت را فعال كنم؟
2-من مي خواهم در سايت خود در رابطه با چند موضوع گوناگون بطور جداگانه مطلب بنويسم مثلا يك قسمت مي خواهم در رابطه با نرم افزار يك قسمت در رابطه با موبايل و......يعني هر قسمت صفحات جداگانه ي مخصوص به خود را داشته باشد مثل:
www.shabe22.blogfa.com/software1/
?
3-به منظور سنگين شدن وبلاگ نمي توان همه ي مطالب را داخل يك صفحه جا داد مثلا در مثال بالا نمي توان در قسمت software فقط يك صفحه داشته باشيم چطور مي توان صفحه بندي كرد (در ضمن در بلاگ فا مطالب قديمي تر و جديدتر زماني مي ايد كه كاربر برود در ارشيو وبلاگ خوب فكر نكنم اين روش خوبي باشد چون هيچ كاربري حوصله اين كار را ندارد!!!)
4-من در سايت frm.ir عضو شده ام اين سايت تالارهاي گفتگو را به كاربران وبلاگ ارايه مي دهد مي خواستم بپرسم كه من چگونه مي توانم ان را به كاربراني كه وار سايت من مي شوند معرفي كنم؟يعني كاربران بتوانند با ديدن {ورود به انجمن} وارد انجمن شوند؟
آدرس وب لاگ من www.shabe22.blogfa.com
با تشكر از كتاب و اموزش هاي استاد گرامي.