View Full Version : معرفی كليد نوت بوک
ramin
10-27-2009, 03:34 PM
کامیپوترهای نوت بوک ، دستگاههایی کوچک سبک و قابل حمل هستند که مشخصه بارز آنها کار با باطری است، که یکی از نقاط برتری آن در مقایسه با کامپیوترهای رومیزی به حساب می آید که تنها با جریان برق شهر کار می کنند .
با توجه به مشکلات موجود در هنگام خرید کامپیوترهای نوت بوک و نبودن اطلاعات لازم در خصوص مشخصهای آن ، این کتاب می تواند راهنمای مناسبی برای علاقه مندان به نوت بوک باشد. با مطالعه این کتاب با تاریخچه نوت بوک ، کاربردها ، نکات قابل توجه در هنگام خرید نوت بوک ، راهنمای جامع نوت بوک و نکات جالب و عملی در خصوص این وسیله پرکاربرد آشنا خواهید شد.
sahar_adel23
08-24-2010, 07:55 AM
سلام . آیا کتابی در مورد کارها و تنظیماتی مثل (back up win) که بعد از خرید نوت بوک باید انجام دهیم هست؟ با تشکر
admin
08-24-2010, 08:02 AM
نه . بیشتر آشنایی با انواع نوت بوکه و راهنمایی برای خرید. در این مورد یک راهنمایی در کتاب کلید نصب درایور هست که نرم افزار Acronis true image رو معرفی کرده و روش پشتیبان گیری از ویندوز رو اونجا توضیح داده. البته اگر میخواید از سیستم بک آپی که در بعصی از نوت بوک ها وجود داره استفاده کنید بحثش جداست و در هر مورد متفاوت
sahar_adel23
08-29-2010, 10:01 PM
سلام. بک آپ گرفتم ولی باز چند روز دیگه همین پیغام را میده چه باید کرد؟
admin
08-30-2010, 06:58 AM
شاید بک آپ شما کامل نشده. باید تنظیمی برای غیر فعال کردن این پیام وجود داشته باشه
sajad_samavi
09-24-2010, 06:07 PM
سلام و خسته نباشید ........بنده ویراست اول و همون چاپ اول این کتابو (کلید نوت بوک ) دارم....
مباحث این ویراست دوم با ویراستی که بنده در اختیار دارم تفاوت چشمگیری کردند ؟! به روز شدن ؟!؟ یعنی لب تاپ های جدیدتر مورد آنالیز قرار گرفتن یا همون لب تاپ های ویراست قبلی ؟؟! موضوعات کتاب تفاوت کردن ؟! اصلاااااااااااا چه فرقی کرده محتوی !!:)
من قصد دارم نوت بوکمو عوض کنم اگر ویراست دوم بتونه کمکم کنه و یه جوری آپدیتم کنه که برم تهیه کنم اما اگر شبیه ویراست اوله که بازم برم تهیه کنم :) ...در کل ممنون میشم بگین که چه فرقی کرده ...ممنون !!!
admin
09-24-2010, 06:25 PM
سلام دوست عزیز. طبیعتا تغیر کرده و به روز شده. نمیایم که یه ویراست جدید بزنیم بدون هیچ تغیری. به تکنولوژی های جدید و مدل های جدید پرداخته و گفته برای هر قشری از کاربرها چه مدل هایی مناسب تر هستند.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.