PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کتاب الکترونیک کسب درآمد از اینترنت

admin
07-17-2007, 11:57 PM
این کتاب یکی از کتاب های پرطرفدار کلید است. با توجه به تغیرات زیادی که در سایت های کسب درامد بوجود آمده و تحریم ایران. این کتاب دیگر کارائی نداشته و تجدید چاپ نمی شود. اما به دلیل درخواست تعداد زیادی از خوانندگان، نسخه PDF آن را برای داون لود می گذارم. فقط دقت داشته باشید که این کتاب دیگر کارائی ندارد و سایت های معرفی شده در آن تا حد زیادی تغیر کرده اند.

mdishm
08-21-2007, 01:17 PM
سلام و وقت بخیر:

با توجه به اینکه بیشتر سایتهای e-bank

مانند ,paypal;e-gold

دیگر به مشترکان ایرانی سرویس نمی دهند پیشنهاد شما برای انتقال پول در اینترنت که در

بیشتر سایتها پشتیبانی شود چیست؟

بسیار سپاسگزارم

admin
08-26-2007, 12:25 PM
سلام.
سرکت های معتبر معمولا ایران را تحریم کرده اند یا این که فیلتر هستند. شرکت های غیر معتبر هم که توسط بسیاری از سایت ها به رسمیت شناخته نمی شوند. به نظر من بهترین کار این است که از نرم افزارهای تغیر دهنده IP استفاده کنید تا این سایت ها نتوانند ملیت شما را تشخیص دهند. به این روش می توانید از همان سایت های معتبر هم استفاده کنید. هنگام ثبت نام هم آدرستان را در یک کشور دیگر بدهید.

mdishmi
06-16-2008, 06:06 PM
سلام وقت بخیر

چه راههای دیگری را چه در ایران و یا خارج از ایران برای کسب درآمد پیشنهاد میکنید؟

ممنونم

farshad2008
06-22-2008, 07:39 PM
سلام وقت بخیر

چه راههای دیگری را چه در ایران و یا خارج از ایران برای کسب درآمد پیشنهاد میکنید؟

ممنونم

سلام دوستان
اگر می خواهید یه سیستم جدید کسب درآمد از اینترنت داشته باشید به وبلاگم برید.
farshaddeposit.blogfa.com
در ضمن یک فیلتر شکن در سایتم گذاشتم که با اون می تونید حساب ایگلد باز کنید بدون اینکه متوجه بشن که شما از ایران وارد شدید

farshad2008
06-22-2008, 07:41 PM
سلام

من این نرم افزار تغییر آی پی آدرس را دارم برای دانلودش وارد وبلاگم شوید.

farshaddeposit.blogfa.com

admin
06-24-2008, 01:58 PM
لطفا از اين انجمن براي تبليغ كارهاي خودتان استفاده نكنيد

edivapari
08-10-2010, 01:21 PM
این کتاب یکی از کتاب های پرطرفدار کلید است. با توجه به تغیرات زیادی که در سایت های کسب درامد بوجود آمده و تحریم ایران. این کتاب دیگر کارائی نداشته و تجدید چاپ نمی شود. اما به دلیل درخواست تعداد زیادی از خوانندگان، نسخه pdf آن را برای داون لود می گذارم. فقط دقت داشته باشید که این کتاب دیگر کارائی ندارد و سایت های معرفی شده در آن تا حد زیادی تغیر کرده اند.
من یه عضو جدید هستم میشه بگید این pdf رو از کجا میشه پیدا کرد و دانلودش کرد من تو این صفحه نمیبینمش!!!!!

edivapari
08-10-2010, 01:23 PM
:confused:من یه عضو جدید هستم میشه بگید این pdf رو از کجا میشه پیدا کرد و دانلودش کرد من تو این صفحه نمیبینمش!!!!!

A2system
08-10-2010, 11:09 PM
سلام دوست عزیز

Download (http://loveir.persiangig.com/other/income.pdf)

http://up.iranblog.com/Files1/5679cc15fa694292acd5.jpg

admin
08-14-2010, 09:03 PM
سلام. چون این کتاب کارایی ندارد، لینک دانلود آن را برداشته بودم. پس لطفا لینک را دوباره نگذارید. با تشکر

sam.seven
08-31-2010, 09:57 PM
سلام
آقای مظلومی دلیل ویرایش را گذاشته بودند : به علت مشکلات موجود در کتاب لینک داون لود برداشته شد