View Full Version : چند سوال
سلام
من چند سوال داشتم که گفتم همه آن ها را همینجا بپرسم
1. سوال اول این که برای درست کردن فیلمهای انیمیشنی که اغلب برای بچه ها ساخته می شود از چه نرم افزاری استفاده می کنند؟ اعم از صدا گذاری، حرکت، ساخت کارکترها و ...
2. دوم آن که در فیلم سازی نیز پس از فیلم برداری برای ویرایش کردن و دیگر کارها و ساخت تیتراژ از چه نرم افزاری استفاده می کنند؟
با تشکر از شما
admin
09-16-2009, 03:30 PM
1- نرم افزار های مختلفی هست. برای طراحی و متحرک سازی نرم افزار هایی وجود دارد. همچنین برای تدوین و صداگذاری. گذشته از ان هنوز هم خیلی ها کارشان را دستی انجام می دهند. یعنی فریم به فریم می کشند
2- premiere. video studio. edius و امثال اینها
sahar_adel23
08-22-2010, 08:27 AM
سلام خسته نباشین. 1سوال در رابطه با کتاب کلید انیمیشن داشتم. در قسمت گذاشتن صدا روی عکس ها وقتی آهنگ را میذارم آهنگ بصورت خیلی آهسته و صدای خواننده هم بسیار بم و انگار روی دور کند باشه پخش میشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
hamid tarashion
08-22-2010, 05:27 PM
1- نرم افزار های مختلفی هست. برای طراحی و متحرک سازی نرم افزار هایی وجود دارد. همچنین برای تدوین و صداگذاری. گذشته از ان هنوز هم خیلی ها کارشان را دستی انجام می دهند. یعنی فریم به فریم می کشند
2- premiere. video studio. edius و امثال اینها
ببخشيد به نظر من كه با نرم افزار ulead خيلي كار ها بهتر انجام مي شه و همچنين نرم افزار premiere
admin
08-23-2010, 08:43 AM
سلام خسته نباشین. 1سوال در رابطه با کتاب کلید انیمیشن داشتم. در قسمت گذاشتن صدا روی عکس ها وقتی آهنگ را میذارم آهنگ بصورت خیلی آهسته و صدای خواننده هم بسیار بم و انگار روی دور کند باشه پخش میشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
سلام. انیمیشنتون چند فریم در ثانیه هست و صدا رو به چه روشی وارد کردید؟ مراحل کارتون رو بگید شاید بفهمم اشکال از کجاست
sahar_adel23
08-23-2010, 04:23 PM
سلام.مانند مثال کتاب عمل کردم. همان قسمت جلوه حرکتی در صفحه 40 کتاب را که انجام دادم یعنی انیمیشن 25 فریم در ثانیه و صدا هم به روش کتاب گذاشتم.ولی صدا درست پخش نمیشه.بدون صدا هم که زیاد جذاب نیست. لطفا راهنمایی کنید.
sahar_adel23
08-23-2010, 04:27 PM
1 سوال دیگه اینکه در قسمت واردن کردن متن به روی عکس اول صفحه 38 کتاب زمانی که متن را تایپ می کنم بر روی همه عکس ها نمایش داده میشود و فقط روی عکس اول نیست. چرا؟ با تشکر
admin
08-23-2010, 08:18 PM
از راه دور که چیزی نمیتونم تشخیص یدم. ولی این که صدا بم هست یعنی سرعت پخش صدا پایینه. تعداد فریم در ثانیه ها رو کم و زیاد کنید. صدای دیگه ای وازد کنید ببینید درست میشه؟
admin
08-23-2010, 08:19 PM
1 سوال دیگه اینکه در قسمت واردن کردن متن به روی عکس اول صفحه 38 کتاب زمانی که متن را تایپ می کنم بر روی همه عکس ها نمایش داده میشود و فقط روی عکس اول نیست. چرا؟ با تشکر
باید در فریم بعدی با استفاده از دستور remove متن رو محو کنید
sahar_adel23
08-24-2010, 02:35 PM
السلام علیکم و رحمته الله
والا این موارد که گفتین به ذهن خودم هم رسید ولی نشد که بشه. در پناه خدا
admin
08-24-2010, 08:45 PM
پروژه رو برای ایمیل کنید ببینم مشکلش چیه
با سلام
یک انیمیشن با سوییچ ساختم اما به هر طریق saveیاexport می کنم نتیجه سیاه و سفیده و فقط وقتی از طریق خود نرم افزار اجرا open می کنم رنگیه؟
admin
01-20-2011, 06:55 PM
سلام . بعضی از کرک ها اینطوری هستند. فکر کنم اگه متن هم بنویسید به هم میریزه. با همین کرکی که در سی دی کلید هست کرک کنید
&vahid
02-02-2012, 07:33 PM
سلام
میشه لطفا برای نصب نرم افزار بهم کمک کنید
ایمیلم رو به سایتش دادم ولی پیغام میده:
Trial licenses are not available for this product.
و به ایمیلم چیزی ارسال نمیکنه:102:
admin
02-02-2012, 10:58 PM
سلام. شما از همون کرکی که توی سی دی هست استفاده کنید
سلام
میشه لطفا برای نصب نرم افزار بهم کمک کنید
ایمیلم رو به سایتش دادم ولی پیغام میده:
Trial licenses are not available for this product.
و به ایمیلم چیزی ارسال نمیکنه:102:
سلام
میگه: سریال ازمایشی برای این محصول در دسترس نیست.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.