PDA

View Full Version : حذف ویندوز

بازز
09-11-2009, 08:07 PM
با سلام

امیدوارم که حال شما خوب باشد
سوال من در مورد حذف ویندوز xp یا ویستا است. من ابتدا ویندوز xp را داشتم و سپس اقدام به نصب ویندوز ویستا در درایو دیگری کردم که آن زمان موقع بالا آمدن سیستم حق انتخاب کدام ویندوز را داشتم. اما چند روز بعد برای حذف و نصب دوباره xp بر روی همان درایو xp اقدام کردم که البته نصب شد ولی این بار سیستم حق انتخاب نمی دهد و با ویندوز xp بالا می آید. حالا من مانده ام با 2 ویندوز xp و ویستا. حال بر حذف هر کدام چه کاری می توانم انجام دهم؟

البته محتویات فابل بوت ویندوز xp من در زیر آمده است:

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

با تشکر از شما

admin
09-12-2009, 11:37 AM
سلام. برای حذف ویستا، درایو مربوطه را فرمت کنید.
همچنین می توانید منوی بوت را مجددا برگردانید.البته این کار چندان آسان نیست. من متن زیر را از اینترنت پیدا کرده ام. اگر به دقت انجام دهید مشکلتان حل می شود:

بازگردانی بوت منوی ویستا و انجام عملیات DUAL BOOTING

دوباره DVD ویستا را بوت کنید. در صفحه ای که از شما سوال میکند برای نصب ویستا (Install now ) شما در قسمت زیر صفحه روی Repair your computer کلیک کنید.

در مرحله بعد ، اینستالر به دنبال پارتیشنی میگردد که ویستا بروی آن نصب شده باشد آن را انتخاب و روی next کلیک کنید.

در بخش System Recovery Options گزینه اول یعنی Startup Repair را انتخاب کنید. این بخش برای هنگامی هست که به دلیل آسیب دیدن و یا تعویض فایهای bootloader ویندوز شما بوت نمیشود مثل همین کاری که ما انجام دادیم. این گزینه بصورت خودکار کار خود را انجام میدهد.

در این قسمت اگر روی Click here for diagnostic and repair details کلیک کنید خلاصه ای از boot sector را به شما گزارش میدهد. روی close و سپس Finish کلیک کنید تا ویندوز ویستای شما بوت شود.

اما بعد از این دو حالت داریم : اول اینکه ویندوز XP در بوت جدید نیست و مستقیم وارد ویستا میشود. و دوم اینکه ویندوز XP شما هست اما وقتی روی آن کلیک میکنید پیغام خطا میدهد و بوت نمیشود و یا سیستم ریست میشود. پس ناچارا مجبوریم از برنامه زیر تحت ویستا استفاده و مسیر بوت ویندوز XP را برای آن مشخص کنیم.

مرحله چهارم - اضافه کردن ویندوز XP به منوی بوت توسط EASY BCD
شما در این مرحله باید از نرم افزار EasyBCD برای ادیت و تنظیم بوت منوی ویستا و معرفی مقادیر جدید استفاده کنید چون به دلیل محیط امن ویندوز ویستا، این برنامه به صورت محدود برای نفوذ و هک تنظیمات بوت منوی ویستا استفاده میشود. البته روش های دستی هم وجود دارد اما این برنامه همه چیز را به صورت خودکار و فقط با چند کلیک تنظیم میکند و نیازی نیست که لقمه را دور سرمان بگردانیم!

این برنامه را به صورت رایگان از لینک مستقیم زیر دریافت کنید :

http://neosmart.net/downloads/softwa...CD%201.7.2.exe

برنامه را دانلود و اجرا کنید. در سمت چپ نرم افزار وارد بخش Add/Remove Entries شوید. در بخش Add an Entry و در صفحه Windows در لیست کشوی Version گزینه Windows NT/2k/XP/2k3 را انتخاب کنید. در لیست Drive نیز درایوی که XP را روی آن نصب کرده اید ( در اینجا E هست) انتخاب کنید. نام ویندوز را در بخش مربوطه مثلا Windows XP تایپ کنید.
روی دکمه Add Entry کلیک کنید و عملیات را Save کنید.
کار تمام شد. سیستم را reset کنید و هر دو سیستم عامل را در بوت منو مشاهده کنید و از dual booting خود لذت ببرید.

چنانچه بعدا بخواهید ویندوز XP را از سیستمتان پاک کنید و به حالت اول برگردید با همین نرم افزار entry ای که برای XP ساختید remove کنید و بعد از حذف نام XP در بوت منو ، میتوانید درایو آن را نیز فرمت کنید و یا پوشه های ویندوز را پاک کنید. در این صورت سیستم شما به روز اول باز می گردد

بازز
09-12-2009, 03:29 PM
آقای مظلومی سلام
از پاسخ شما متشکرم
فعلا که امتحان نکردم
چون یک مقدار مراحل طولانیه، گذاشتم سروقت و با حوصله
ولی لینک نرم افزاری که فرموده بودید کار نمیکند
باز هم متشکرم;)

admin
09-13-2009, 11:57 AM
آقای مظلومی سلام
از پاسخ شما متشکرم
فعلا که امتحان نکردم
چون یک مقدار مراحل طولانیه، گذاشتم سروقت و با حوصله
ولی لینک نرم افزاری که فرموده بودید کار نمیکند
باز هم متشکرم;)

از اینجا (http://www.sooran.com/2009/06/-easy-bcd-1727.php)داون لود کنید.