توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراموش کردن پسورد
enemystar
10-28-2008, 08:36 PM
با سلام
من می خواستم ببینم آیا راهی است که اگه پسورد administrator مونو فراموش کردیم بتونیم بریم داخلش
در ضمن من از ctrl+alt+deleteرا دوبار زدم و نوشتم administrator ولی جواب نداد میخوام ببینم راه دیگری هم است
با تشکر
admin
11-02-2008, 10:50 AM
اگر برای administrator قبلا پسوردی نگذاشته باشید می توانید با این نام و خالی گذاشتن جای نام کاربری وارد شوید. در غیر این صورت نه
system32
09-06-2010, 12:55 PM
با سلام
من می خواستم ببینم آیا راهی است که اگه پسورد administrator مونو فراموش کردیم بتونیم بریم داخلش
در ضمن من از ctrl+alt+deleteرا دوبار زدم و نوشتم administrator ولی جواب نداد میخوام ببینم راه دیگری هم است
با تشکر
با سلام
دوست عزیز بر خلاف گفته دوست عزیزمان آقای مظلومی امکان انجام این کار وجود دارد .
لطفا مراحل زیر را دنبال کنید و انجام دهید تا مشکلاتان حل شود .
اگر شما دارای Account نامحدود در ویندوز هستید .
اگر نام کاربری شما در ویندوز سیستمان محود نیست (UnLimited Account) شما می توانید وارد Run بشوید و تایپ کنید
Control userpasswords2 و بعد Enter بزنید .
پنجره ای باز می شود که دارای دو تب Users و Advanced است .
در تب Users تیک مربوط به گزینه زیر را بردارید .
Users must enter a user nsme and password to use this computer
بعد از برداشتن این تیک OK را بزنید و خارج شوید . شما با این کار دستور درخواست پسورد را غیر فعال کرده اید .
حالا بعد از حذف پسورد می توانید این گزینه را فعال و روند عادی را طی کنید .
البته اگر شناسه نامحدود ندارید می توانید از Safe Mode استفاده کنید .
این ترفند برای کسانی مفید است که می خواهد اطلاعاتی از قسمت Admin بدست بیاورند بدون فهمیدن رئیس مربوطه ( فقط کافی است که پسورد را حذف نکنند و دوباره همان پسورد فعال باشد ) ان شاءالله کسی چنین قصدی ندارد .
با تشکر – سیستم32
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.