omid
10-20-2008, 05:21 PM
یا سلام به مشکلی در راه انازی سیستم خودم مواجه شدم قبل از اینکه دچار مشکل بشوم وارد setup شدم و طبق کتاب نصب ویندوز (صفحه12 ) مراحل انتخاب cd-rom راچک کردم و زمانی که خواستم مجدد وارد ویندوز شوم این جمله ها را دیدم reboot and select proper boot device.
Or insert boot media in selected boot device and press a key.
و نتوانستم وارد ویندوز بشوم یکبار ویندوز را فورمت وبعد نصب کردم از روی cd مادر بورد درایور ها را نصب وrestart کردم مجدد جمله بالا نمایش داده شد چند بار هم در setup تغییراتی ایجاد کردم کابل برق وide درایورها را جدا کردم فایده ای نداشت این بار ویندوز را تعمییر کردم تا وارد سیستم شدم ( r- repaie ) الان نمی دانم بعد از restart وارد ویندوز می شوم یا خیر . این مشکل چگونه درست می شود.
Or insert boot media in selected boot device and press a key.
و نتوانستم وارد ویندوز بشوم یکبار ویندوز را فورمت وبعد نصب کردم از روی cd مادر بورد درایور ها را نصب وrestart کردم مجدد جمله بالا نمایش داده شد چند بار هم در setup تغییراتی ایجاد کردم کابل برق وide درایورها را جدا کردم فایده ای نداشت این بار ویندوز را تعمییر کردم تا وارد سیستم شدم ( r- repaie ) الان نمی دانم بعد از restart وارد ویندوز می شوم یا خیر . این مشکل چگونه درست می شود.