View Full Version : نظرتان در مورد Cd آموزشی این کتاب چیست؟
admin
09-20-2008, 07:07 PM
اگر کتاب کلید انیمیشن را خریده اید و CD همراه آن را دیده اید، لطفا نظرتان را در مورد این CD و فیلم های آموزشی موجود در آن به ما بگویید.
آیا فیلم ها مفید بود؟
آیا کتاب بدون فیلم های آموزشی کمبودی داشت؟
آیا قیمت 2000 تومان برای کتاب همراه با CD آموزشی مناسب بود؟
آیا تعداد درس های موجود در CD کافی بود؟
به نظر شما اگر CD کامل باشد خطر کپی غیر مجاز آن پیش نمی آید؟
هر نظر دیگری هم که دارید بفرمایید. مطمئن باشید در تولید کتاب ها و CD های آینده نظرات شما را بررسی خواهیم کرد.
mohammad_re
09-21-2008, 04:05 PM
با سلام
خوشبختانه کتابهای کلید و سی دی اونها چون به قیمت کم توسط انتشارات عرضه می شوند اصلا کپی غیر مجاز ندارند.حداقل در بوشهر که اینطور است.
ولی در هر صورت بهتره که بیشتر دانش آموزان علم رایانه به کتاب وفادار باشند.
sahar_adel23
08-24-2010, 02:29 PM
سلام . به شخصه به این کتاب نمره 19 میدم و واقعا راضی بودم برعکس کتاب فتوشاپ. ولی کسی که این کتاب را می گیره باید از کامپیوتر به نظر من 50% بدونه تا اگه جایی گیر کرد هاج و واج نمونه. ولی روی هم رفته این کتاب با توجه به قیمت و مطالب مفید بسیار مناسبه.من که از بس بالا پایینش کردم که جلدش کنده شد ( ها ها) .در مورد سوالی که گفتم : وقتی آهنگ می گذارم صدا بصورت بم و خیلی کنده اون ایده ها که گفتین به ذهن خودم رسید . من ترم آخر کامپیوتر هستم و اگه دنبال چیزی باشم مو را از ماست میکشم بیرون ولی نشد که بشه.اصلا بدون موزیک انگار یه چیزش کمه... در پناه خدا
hamid tarashion
08-24-2010, 05:09 PM
اگر کتاب کلید انیمیشن را خریده اید و CD همراه آن را دیده اید، لطفا نظرتان را در مورد این CD و فیلم های آموزشی موجود در آن به ما بگویید.
آیا فیلم ها مفید بود؟
آیا کتاب بدون فیلم های آموزشی کمبودی داشت؟
آیا قیمت 2000 تومان برای کتاب همراه با CD آموزشی مناسب بود؟
آیا تعداد درس های موجود در CD کافی بود؟
به نظر شما اگر CD کامل باشد خطر کپی غیر مجاز آن پیش نمی آید؟
هر نظر دیگری هم که دارید بفرمایید. مطمئن باشید در تولید کتاب ها و CD های آینده نظرات شما را بررسی خواهیم کرد.
اههههههههه:2:
جدي ميگيد:39:
من كه سال پيش كتاب انيميشن رو خريدم فروشنده اش به من سي دي نداد .:20:
من از كتاب خيلي راضي بودم و خيلي دوست داشتم يك سي دي هم داشت تا ببينم چطوري آن كار ها را كرده ايد .
من در مورد مطالب كتاب نمره ي كامل رو مي دم.:wink:
admin
08-24-2010, 07:46 PM
اههههههههه:2:
جدي ميگيد:39:
من كه سال پيش كتاب انيميشن رو خريدم فروشنده اش به من سي دي نداد .:20:
من از كتاب خيلي راضي بودم و خيلي دوست داشتم يك سي دي هم داشت تا ببينم چطوري آن كار ها را كرده ايد .
من در مورد مطالب كتاب نمره ي كامل رو مي دم.:wink:
کجا تشریف دارید؟ با آلفردو هماهنگ کنید که ترتیب ارسال یک سی دی رو برای شما بده. اگر تهران هستید هم که میتونید حضوری تشریف ببرید دفتر
admin
08-24-2010, 07:48 PM
سلام . به شخصه به این کتاب نمره 19 میدم و واقعا راضی بودم برعکس کتاب فتوشاپ. ولی کسی که این کتاب را می گیره باید از کامپیوتر به نظر من 50% بدونه تا اگه جایی گیر کرد هاج و واج نمونه. ولی روی هم رفته این کتاب با توجه به قیمت و مطالب مفید بسیار مناسبه.من که از بس بالا پایینش کردم که جلدش کنده شد ( ها ها) .در مورد سوالی که گفتم : وقتی آهنگ می گذارم صدا بصورت بم و خیلی کنده اون ایده ها که گفتین به ذهن خودم رسید . من ترم آخر کامپیوتر هستم و اگه دنبال چیزی باشم مو را از ماست میکشم بیرون ولی نشد که بشه.اصلا بدون موزیک انگار یه چیزش کمه... در پناه خدا
باز خوبه که به فتوشاپ 15 رو دادید. یک موزیک دیگه رو امتحان کردید؟ فرمت mp3 دیگه؟
hamid tarashion
08-25-2010, 04:10 PM
کجا تشریف دارید؟ با آلفردو هماهنگ کنید که ترتیب ارسال یک سی دی رو برای شما بده. اگر تهران هستید هم که میتونید حضوری تشریف ببرید دفتر
خيلي ممنون.من قرار آخر شهريور دوباره برم و كتابهاي جديد (مثل طراحي كارت ويزيت با فتوشاپ و دريم ويور و Etabs) رو بخرم همون سي دي رو اگر جداگانه بدن هم همراش مي خرم.:biggrin:
ببخشيد مي شه آدرس دفتر رو بديد تا ديگه همه چيز رو كه مي خواهم هم موجود باشه و هم چيز كمتري ندهند.:wink:
Alfredo
08-25-2010, 04:29 PM
سلام
آدرس دفتر ور همه جا نوشتيم :biggrin:
انقلاب - روبروي درب دانشگاه تهران - فخر رازي - كوچه انوري (نزديكاي جمهوريه) - پلاك 10
تشريف بياوريد تا درخدمتتان باشيم، CD انيميشن هم تقديمتان مي كنيم ! :53:
hamid tarashion
08-25-2010, 05:44 PM
ممنونم:77::53:
چشم خدمت مي رسيم.:biggrin:
sahar_adel23
08-26-2010, 10:23 AM
سلام. من چیزی که واقعیته می گم .هم خوبی را میگم و هم نقطه ضعف ها را. چون واقعا کتاب های آموزشی ما برای بهتر شدن باید بیشتر کار بشه بخصوص کتاب های دانشگاهی و در زمینه کامپیوتر. وگرنه با به به و چه چه گفتن فقط خودمون را گول میزنم و همیشه از خیلی کشورها عقب خواهیم بود. در پناه خدا
admin
08-26-2010, 11:39 AM
سلام. من چیزی که واقعیته می گم .هم خوبی را میگم و هم نقطه ضعف ها را. چون واقعا کتاب های آموزشی ما برای بهتر شدن باید بیشتر کار بشه بخصوص کتاب های دانشگاهی و در زمینه کامپیوتر. وگرنه با به به و چه چه گفتن فقط خودمون را گول میزنم و همیشه از خیلی کشورها عقب خواهیم بود. در پناه خدا
ممنون. همیشه خوبی های ما رو به دیگران بگید و بدی های ما رو به خودمون. اگه نتونستید دی وی دی فتوشاپ رو ببنید. به آلفردو یه پیام بدید. ببینید میتونه فیلم ها رو روی سی دی بزنه براتون؟ یا این که روی یک کامپیوتر دیگه فیلم های آموزشی رو روی فلشی چیزی کپی کنید
sahar_adel23
08-29-2010, 09:59 PM
سلام.نماز و روزه هاتون قبول. در این شب های قدر ما را هم دعا کنید. برای دیدن دی وی دی روی دستگاه دیگه میزارم (دورو ورمون شده سیم کشی).ممنون از راهنمایی تون. اون فایل مربوط به فتوشاپ هم error میداد برای دانلود.در پناه خدا
admin
08-30-2010, 06:59 AM
کدوم فایل دوست عزیز؟
sahar_adel23
08-31-2010, 02:19 PM
همون که مربوط به فصل 3 هست ماله افکت ها برای فتوشاپ . مثل اینکه آقای آلفردو گذاشتن .
admin
08-31-2010, 07:34 PM
الان درست شد ظاهرا
yavarxp
12-15-2010, 11:40 PM
سلام
آدرس دفتر ور همه جا نوشتيم :biggrin:
انقلاب - روبروي درب دانشگاه تهران - فخر رازي - كوچه انوري (نزديكاي جمهوريه) - پلاك 10
تشريف بياوريد تا درخدمتتان باشيم، cd انيميشن هم تقديمتان مي كنيم ! :53:
نرم افزار انیمیشن من بعداز کپی کردن کراک کار نمی کند فکرکنم کراک خراب است
admin
12-16-2010, 08:43 PM
کرک رو در همون پوشه محل نصب کپی و overwrite کنید. الان چه اشکالی داره؟ اجرا نمیشه؟ یا همون پیام قبلی رو میده؟
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.