PDA

View Full Version : اشکال در cool edit pro

mojtaba-s
09-12-2008, 09:42 AM
سلام
بنده 2 سوال در برنامه کول ادیت پرو داشتم.
1- {در بخش انتقال صدا از رادیو به کامپیوتر ویا بلعکس} 2- هنگام ذخیره در برنامه دچار اشکال شده ام (به طوری که حوصلم را سر برده است)
من تمام کار هارا به تر تیب و قدم به قدم انجام داده ام{مطابق با دستورات کتاب}
قابل توجه اینکه: شما در ساخت سیم (فیش میکروفونی) گفته بودید که از سیم سه رشته ای استفاده شود ، اما من از سه رشته تنها از دو رشته آن استفاده کردم ؟(آیا این می تواند یکی از مشکلات باشد؟)
اما این رو هم اضافه کنم که: زمانی که سیم را به کامپیوتر و ضبط نصب کردم ،صدا (رادیو) از طریق بلند گو های کامپیوتر پخش شد

2-هنگامی که می خواهم صدا را از طریق کول ادیت سیو کنم موفق نمی شوم و این جمله را نشان می دهد{این اتفاق زمانی رخ می دهد که بر دکمه save ویا save as کلیک می کنم}
پنجره ای با نام {Demo Version}و با این محتوا the time limit for saving files has expired in this demo version of Cool Edit pro.(لطفا مرا راهنمایی کنید تا از پس این مشکل هم مانند دیگر مشکل ها با کمک شما رهایی پیدا کنم)
با تشکر:confused:

admin
09-13-2008, 02:04 PM
سلام.
چرا نوشته های شما معمولا همراه با کدهای اضافی است. من کدها را پاک کردم
1- وقتی دو سیم را وصل کنید، صدا بصورت مونو منتقل می شود نه استریو. اگر میخواهید از رادیو ظبط کنید مشکلی نیست. اما در ضبط از نوار کاست ممکن است بخشی از صداها را از دست بدهید.
2- برای حل این مشکل باید cool edit را رجیستر کنید. فایل مربوط به رجیستر کردن این نرم افزار در Cd کلید در کنار فایل نصب آن قرار دارد. شماره سریال هم همانجاست. البته پیشنهاد می کنم نسخه جدید این برنامه یعنی Adobe audition3 را بخرید و نصب کنید. خیلی کامل تر است.

mojtaba-s
09-14-2008, 08:16 PM
سلام
ببخشید دفعه بعد سعی می کنم کد های اضافی نمایان نشوند
آیا ممکن است در مورد save کردن هم توضیحاتی را بفر مایید؟ با سپاس

admin
09-15-2008, 11:44 AM
جواب شماره 2 برای حل همین مشکل است. نرم افزار را رجیستر کنید تا مشکل ذخیره کردن فایل ها حل شود

mojtaba-s
09-15-2008, 07:44 PM
شکر از لطفتان شرمنده من که متوجه نشدم0 {با تشکر از شما اقای مظلومی}