PDA

View Full Version : آموزش فارسی و تصویری Photoshop CS

farshad2008
09-11-2008, 02:57 PM
با سلام

آموزش فارسی و تصویری Photoshop CS

http://img.tebyan.net/Big/1386/11/16319423248732442492232401702302283116386222.jpg

این برنامه یک آموزش مختصر و ابتدایی از برنامه فتوشاپ می باشد. این آموزش به صورت یک فایل PDF و در 13 صفحه تهیه شده است. موضوع آموزش در مورد کار با عکس ها و متون می باشد. ظاهرا این آموزش قسمت اول از یک سری آموزش است که البته قسمتهای دیگر هنوز ساخته نشده است. آموزشهای زیادی در مورد فتوشاپ موجود بود ولی این آموزش جدید است و در محیط Photoshop CS آموزش را ارائه داده است و البته برای نسخه های بالاتر هم قابل استفاده است. برنامه فتوشاپ طوری است که اگر کار کردن با آن را شروع کنید و اصول اولیه را یاد بگیرید می توانید خودتان پیش بروید. می توانید با تماس با سازنده آموزش که ایمیلش در انتهای فایل آمده است درخواست ساخت قسمتهای بعدی را به ایشان ارسال کنید.

Download (http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/AdobePhotoshopCs_1230.rar)

حجم فايل :965 KB

salary
10-24-2008, 03:59 PM
توضیح کامل فتوشاپ را برای طراحی تابلوهای فلکس فیس میخواهم

salary
10-24-2008, 04:01 PM
کتابهائی برای فتوشاپ

admin
10-26-2008, 11:59 AM
کتابهائی برای فتوشاپ
الان در حال نوشتن ویراست جدید فتوشاپ با نسخه Cs4 هستم. اگر پیشنهاد خاصی دارید و میخواهید درس های خاصی در آن باشد در این بخش (http://www.kelid.com/forum/showthread.php?p=786#post786) به من اطلاع دهید

sahar_adel23
08-23-2010, 04:34 PM
سلام. من کتاب فتوشاپ ویراست دوم - چاپ بیستم همراه با دی وی دی را گرفتم. خواستم چند انتقاد کنم که امیدوارم به عمل برسه. اول در مورد طراحی بروشور که در کتاب عنوان کردین. واقعا برای من جای سوال بود که توضیح تقریبا 1صفحه ای میشه اسمشو گذاشت درس سوم؟ من که به این قسمت و قسمتی برای چاپ ... بیشتر احتیاج داشتم متاسفانه آگاهی زیادی به من نداد. دوم اینکه در درس عوض کردن زمینه عکس که سایه فرد را ایجاد کردید گفتین به دلیل کمبود جا در کتاب فقط عکس ها را گذاشتین. به نظر شما این توضیح کافیه و منطقی؟ به نظر بنده می تونیستین این مطالب را بگنجانین و از آن طرف قیمت را بالا ببرید.(که دیگه برای هر مطلبی کتاب جداگانه نگیریم).سوم اینکه چه بهتر بود در پایان هر درس 2صفحه سفید برای یادداشت ها و نکته های خواننده گذاشته میشد.چهارم اینکه اگر به جای دی وی دی سی دی قرار می دادین بهتر بود برای اینکه همیشه دستگاه برای پخش آن وجود ندارد مثل کتاب انیمیشن.این ها انتقادات من بود و بقیه مطالب کتاب بسیار مفید بود (البته هر درس 2مثال بشه که دیگه عالی است) و از 20 نمره 15 به این کتاب میدم. به امید پیشرفت بهتر.

admin
08-23-2010, 08:12 PM
سلام. در مورد گذاشتن سایه. در فیلم آموزشی در دی وی دی بطور کامل هست. کتاب های کلید رو سعی می کنیم صفحاتشون زیاد نشه تا بتونیم ارزون تر بفروشیم. البته میشد اصلا سایه نسازم براش و کسی هم نمیگفت چرا نساختی. ولی در کتاب گفتم که خواننده ها بدونند در دی وی دی هست فیلمش. در مورد DVD . نرم افزار Photoshop حجمش بیش از 2 گیگابایته و توی CD جا نمیشه. اجبارا باید DVD می زدیم. وگرنه Cd برای خودمون هم ارزون تر در میاد. در مورد بروشور حق با شماست. البته نمیخواستم این درس رو بذارم. صرفا خواستم روش صفحه بندی بروشور رو هم گفته باشم. در مورد کاغذ سفید گزاشتن، خیلی از خواننده ها نمیخوان کتابشون رو خط خطی کنند. رسم هم نیست این کار. اگر بخوایم برای هر درس 2 مثال هم بزنیم باز هم صفحات کتاب زیاد میشه.
ممنون از این که وقت گذاشتید

hamid tarashion
08-23-2010, 08:20 PM
سلام
الانه كه مي گويم در مورد پابليشر يك كتاب بزنيد و ساخت بروشور هم همون جا توضيح دهيد و آن را مجبور نشويد در فتوشاپ توضيح دهيد.:confused:

admin
08-23-2010, 08:46 PM
اتفاقا کار حرفه ای پابلیشر بروشور هست و اتفاقا یک همکار جدید کتاب را برایمان نوشته و من ویراستاری کرده ام. اما ماه هاست که منتظرم اصلاحات را ایشان اعمال کنند و خبری نیست. احتمالا آفیس 2014 که بیاید کتاب ما هم می آید

sahar_adel23
08-24-2010, 07:42 AM
سلام. در جواب حرفتون که گفتین می تونستین نگذارین و کسی هم نمیگفت یه جورایی مشکل جامعه ما هم همینه که نمی خوام بحث را سیاسی کنم. ولی همیشه کیفیت مهم تر از کمیت است. برای من اتفاقا همون سایه جالب بود وگرنه چند سال پیش با سرچ در نت زمینه عوض کردن را یاد گرفته بودم. در ضمن من نگفتم خواننده کتاب را خط خط کنی ( با وجود 2صفحه که در اکثر کتاب های یادگیری خارج کشور هست و بخصوص کتاب های روانشناسی ایرانی اسمش خط خطی نمیشه). ولی به هر حال موفق باشین و هر جور خودتون صلاح میدونید کار کنید.وگرنه برای من چه فرقی می کنه که بخوام ایده بدم برای بهتر شدن کتاب(طبق معمول این نشد یکی دیگه). فقط لطفا منو راهنمایی کنید در زمینه بروشور که از چه راهی یاد بگیرم یا اگه کتابی هست معرفی کنید. با تشکر. در پناه خدا.

admin
08-24-2010, 07:54 AM
الان کتاب خوبی سراغ ندارم. نمیگم نیست. من ندیدم. شما هم انتقاداتتون رو ادامه بدید لطفا. از این که به انتقاد ها جواب میدم ناراحت نشید. من دارم براتون عرض میکنم که چرا این کارها انجام نشده. قصدم توجیه نیست. ما مجبوریم حجم کتاب ها رو کم نگه داریم. بنا بر این نمیتونیم همه چیز رو بگیم. شما سایه رو میخواید . دوست دیگه ای چاپ و اسکن رو و .... اون وقت باید کتاب 15000 تومنی بدیم.
موفق باشید