PDA

View Full Version : درخواست یا بیشنهادیک کتاب جالب

zisob
06-24-2008, 07:59 PM
باسلام.منظورکتابی (چیزی شبیه صفحات زردولی جامعتروکاملتر)شامل ادرس انواع واقسام سایتهای مختلف -مخصوصاسایتهایی که سرویسهاوخدمات رایگان به مراجعه کنندگان(کاربران)میدهندانوا ع سایتهای علمی اموزشی کامیبوتری نرم افزای رقص موسیقی ارایشگری ورزشی (شنا کوهنوردیو...)طب سنتی و.....حتی ممکن است خیلی ازاین ادرسها(چه داخلی چه خارجی)اموزشهای رایگان هم داشته باشند!!!

mt_moravej
06-25-2008, 02:42 AM
راستش از اینگونه کتاب‌ها در بازار هستند ولی با توجه به گستردگی سایت‌ها و تنوع موضوعات کمی در کاربردی بودنشان تردید هست. در انتهای کتاب کلید جستجو بخشی را به این موضوع اختصاص داده بودم با نام صفحات زرد.
ولی خوب جستجو در اینترنت نتایج بسیار گسترده‌تر وبهتری در اختیار می‌گذارد.
البته صفحات زرد بیشتر از این جهت مناسبند که کسانیکه دیدی از ابزار و امکانات موجود در اینترنت ندارند با استفاده از آن ابعاد گسترده‌ی کاربرد اینترنت را درک می‌کنند.
به هر حال متشکر از پیشنهادتان. قرار است کم کم کتاب‌هایمان را همراه با Cd منتشر کنیم که در اینصورت این بخش را می‌توانیم در آن بگنجانیم و گسترده تر کنیم.

zisob
06-25-2008, 07:30 PM
راستش از اینگونه کتاب‌ها در بازار هستند ولی با توجه به گستردگی سایت‌ها و تنوع موضوعات کمی در کاربردی بودنشان تردید هست. در انتهای کتاب کلید جستجو بخشی را به این موضوع اختصاص داده بودم با نام صفحات زرد.
ولی خوب جستجو در اینترنت نتایج بسیار گسترده‌تر وبهتری در اختیار می‌گذارد.
البته صفحات زرد بیشتر از این جهت مناسبند که کسانیکه دیدی از ابزار و امکانات موجود در اینترنت ندارند با استفاده از آن ابعاد گسترده‌ی کاربرد اینترنت را درک می‌کنند.
به هر حال متشکر از پیشنهادتان. قرار است کم کم کتاب‌هایمان را همراه با Cd منتشر کنیم که در اینصورت این بخش را می‌توانیم در آن بگنجانیم و گسترده تر کنیم.
بله .قبول دارم بس هرنوبت ميتوانيدتعدادي ازسايتهاي جالب توجه رادرهمين سايت منعكس كنيدفكرميكنم سايت دلجسبترشود