View Full Version : براي ويرايش دوم كتاب كليد فتوشاپ چه پيشنهاداتي داريد؟
admin
06-24-2008, 06:39 PM
دوستان عزيز. كتاب كليد فتوشاپ بزودي بازنويسي مي شود و ويراست دوم آن در اختيارتان قرار خواهد گرفت. براي اين كه ويرايش جديد، نسخه كاملي باشد، لطفا هر پيشنهادي داريد همانجا بنويسيد. لطفا بگوييد كدام درس ها بهتر بوده. كداميك ناقص بوده. دوست داريد چه درس هايي اضافه شود و به چه مباحثي پرداخته شود و كلا هر پيشنهادي داريد به ما بدهيد. اميدواريم با كمك شما بتوانيم كتاب مفيدي تهيه كنيم.
mojtaba-s
06-28-2008, 10:30 AM
با عرض سلام خدمت شما آقای مضلومی0
ابتدا تشکر کنم از کتاب فتو شاپ شما که بسیار آموزشی و مفید بوده0 {من فتو شاپ را با شما یاد گرفتم }
پیشنهاد من این است که این بار این مجموعه آموزشی را در غالب سی دی ارائه کنید که فکر کنم یادگیریش راحتر و بهتر باشد و همچنین تحولی هم در مجموعه کلید باشد {که فقط این مجموعه آموزشی
در غالب کتاب نباشد - )
admin
06-28-2008, 04:15 PM
سلام. به فكر سي دي هم هستيم. اگر بتوانيم يك سي دي به همراه اين كتاب عرضه مي كنيم. اما مي خواهم بدانم آيا مطلب ديگري هست كه بخواهيد ياد بگيريد؟ يا مثلا بخشهايي از اين كتاب بوده كه به درد نخور باشد؟ تا در ويرايش بعدي اينها را در نظر بگيرم.
mojtaba-s
07-03-2008, 07:49 PM
با عرض سلام خدمت شما0
اگر بخواهم به طور کلی بگوییم ،به نظر من فصل دوم کتاب با عنوان {تغییر دادن تصاویر با فتوشاپ } بهتر بوده
البته موارد دیگر هم مفید بوده اما نه به این اندازه0
وهمچنین اگر در مورد مونتاژ بیشتر بگویید بهتر است
با تشکر;)
delbar66
09-25-2008, 07:37 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
لطقاً در ویرایش جدید در یک قسمت کتاب به درج آموزش ترفندها و کارهای جالب در فتوشاپ بپردازید.
با تشکر فراوان
hamid tarashion
08-23-2010, 06:16 PM
سلام
به نظر من اگر يكم بيشتر درباره ي درست كردن كارت ويزيت و بروشور و تبريك كار كنيد خيلي بهتره.(چون كاربردي تره)
باسپاس:wink:
admin
08-23-2010, 08:06 PM
سلام
به نظر من اگر يكم بيشتر درباره ي درست كردن كارت ويزيت و بروشور و تبريك كار كنيد خيلي بهتره.(چون كاربردي تره)
باسپاس:wink:
کتاب که چاپ شده . ولی برای کارت ویزیت یه کتاب جداگانه داریم که تخصصی تر به قضیه پرداخته. انشا اللله بروشور رو هم در آینده پیگیری می کنیم
hamid tarashion
08-24-2010, 05:32 PM
سلام
كلا منظورم به فصل آخر كتاب بود (يعني درست كردن كارت هاي مختلف):confused:
نه درس خاصي:eek:
كار خوبي مي كنيد.:frown:
ممنونم:53:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.