PDA

View Full Version : معرفی Id3 !؟

mojtaba-s
06-24-2008, 09:21 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت شما0

آیا ممکن است در مورد Id3 توضیحات کامل تری بدهید0
1- در مورد قسمت های مختلف آن (اگر برایتان مقدور بود)
2- واز همه مهتر اینکه چگونه با این پنجره روبه رو شویم0
البته شما در کتاب توضیح داده اید ، اما به نظر من توضیحات کوتاه می باشد0

با تشکر از لطفتان

admin
06-29-2008, 12:02 PM
سلام.
1- ID3 شناسنامه كاملي از فايل Mp3 است كه در آن اطلاعاتي از قبيل نام آهنگ، نام آلبوم، نام خواننده و .... را مي توانيد بيابيد. سعي مي كنيم به زودي آموزش كاملي در مورد همه بخش هاي ID3 در خبرنامه بگذاريم.

وقتي در Windows Media player فايل را باز مي كنيد، در سمت راست كه ليست فايلها را نشان مي دهد، روي نام فايل راست كليك كنيد و از منو گزينه Advanced tag editor را انتخاب كنيد. صفحه جديدي باز مي شود كه در آن مي توانيد همه تگ ها را ويرايش كنيد.

mojtaba-s
07-01-2008, 11:27 AM
دست شما درد نکنه لطف بزرگی کردید0

sam.seven
08-12-2010, 09:43 PM
سلام.
1- ID3 شناسنامه كاملي از فايل Mp3 است كه در آن اطلاعاتي از قبيل نام آهنگ، نام آلبوم، نام خواننده و .... را مي توانيد بيابيد. سعي مي كنيم به زودي آموزش كاملي در مورد همه بخش هاي ID3 در خبرنامه بگذاريم.

وقتي در Windows Media player فايل را باز مي كنيد، در سمت راست كه ليست فايلها را نشان مي دهد، روي نام فايل راست كليك كنيد و از منو گزينه Advanced tag editor را انتخاب كنيد. صفحه جديدي باز مي شود كه در آن مي توانيد همه تگ ها را ويرايش كنيد.

سلام
ببخشید
من در Windows Media playe گزینه ی Advanced tag editor را ندیدم. لطفا دلیلش رو بگین

Alfredo
08-14-2010, 09:33 AM
من هم در ويندوز مدياپلير 11 همچين گزينه اي نديدم...

بجاي آن مي توانيد در ويندوز روي فايل Mp3 خود كليك راست كنيد و گزينه Properties را انتخاب كنيد.

در پنجره اي كه باز مي شود، به سرفصل Summary برويد، اگر مشخصات صفحه قابل تغيير نبود، روي دكمه Advance كليك كنيد تا بتوانيد تمام مشخصات را ببينيد و ويرايش كنيد...

A2system
08-14-2010, 03:15 PM
همچنین در نرم افزار Winamp آهنگ مورد نظر را انتخاب کنید سپس ----> Alt+3

sam.seven
08-15-2010, 12:47 PM
ممنون
چطوری می شه author را ویرایش کرد؟

A2system
08-15-2010, 01:10 PM
برای ویرایش نویسنده باید از برنامه jet audio استفاده کنید. روی آهنگ مورد نظر راست کلیک کنید گزینه edit tag .

چون من رو سیستمم jet audio نصب ندارم امتحان کنید اگر جواب گرفتید اطلاع دهید.

sam.seven
08-17-2010, 05:33 PM
سلام من jet audio را روی سیستمم نصب کردم. جواب داد
ممنونم