PDA

View Full Version : معرفي كتاب ميكس و منتاژ

Sajedi Far
06-15-2008, 08:10 PM
ulead video studio يك از قوي ترين نرم افزار هاي ميكس و مونتاژ فيلم است. با استفاده از اين نرم افزار شما مي توانيد با كمترين زحمت تبديل به يك تدوين گر حرفه اي شويد. Ulead video studio قابليت هاي بسياري دارد كه به طور مختصر به مواردي از آنهااشاره مي كنيم :
1- كليپ ساختن از عكس هاي شخصي خود
2- جداكردن قسمت هاي مختلفي از فيلم هاي مورد علاقه
3- آهنگ گذاري بر روي كليپ هاي ساخته شده و يا فيلم ها
4- امكان قرار دان زير نويس بر روي كليپ ساخته شده و يا فيلم هاي گلچين شده
5- و ........
به كمك كتاب كليد ميكس و مونتاژ فيلم، شما طي چند پروژه عملي با توانايي هاي اين نرم افزار آشنا مي شويد و خواهيد توانست بسياري از نياز هاي خود را در زمينه ميكس فيلم و توليد كليپ برآورده كنيد.
ليست دروس اين كتاب عبارت است از :
1- آشنايي با برنامه ulead video studio
شروع به كار
آشنايي با محيط برنامه
ذخيره كردن قدم به قدم برنامه
2- كار با تصوير
ساخت آلبوم عكس ديجيتال
جلوه تبديل تصويري
وارد كردن فيلم
برش قسمتي از فيلم
برش چند فيلم و تركيب آنها با يكديگر
تغيير سرعت پخش فيلم
تغيير سرعت پخش صدا
3- كار با صدا
اضافه كردن موسيقي به فيلم
حذف كردن صداي اصلي فيلم و جايگزين كردن صداي ديگر
تعديل صداي فيلم و ادغام آن باموسيقي متن
تعديل صداي فيلم در نقاط خاصي از فيلم
وارد كردن صدا از ميكروفون
جداسازي صدا از فيلم
تغيير سرعت پخش صدا
4- جلوه هاي ويژه
اضافه كردن متن ساده به فيلم
ايجاد متن مضاعف
ايجادمتن با استفاده از الگو هاي از پيش تعين شده
متحرك كردن متن استفاده از پيش زمينه رنگي براي تيتراژ
تنظيمات رنگ و تصاوير و فيلم
افكت هاي تصويري
ابزار pan & zoom
افكت هاي صوتي
5- ديگر تكنيك ها
تهيه عكس از صحنه هاي مختلف فيلم
تأكيد برسكانسي از فيلم با ثابت كردن آن
نمايش بر عكس فيلم
حذف پس زمينه و ادغام آن با فيلمي ديگر
اضافه كردن آرم به گوشه تصوير
ايجاد كادر دلخواه در فيلم
6- تهيه خروجي از برنامه
آشنايي مختصر بافرمت هاي فيلم
ساخت فايل ويديويي
تهيه Disc از فيلم
ساخت كارت تبريكي الكترونيكي
ساخت screen saver
نمايش فيلم در قالب يك فايل HTML
7- پروژه عملي
ساخت گام به گام البوم عكس ديجيتال
مونتاژ فيلم

mojtaba-s
06-26-2008, 02:29 PM
با سلام
هنگامی که می خواهم کلیپ را رندر کنم (سیو) کنم عکس ها دچار افت کیفی بسیار زیاد شده به طوری که اصلا قابل قبول نبوده0
لطفا ذکر کنید مشکل چیست؟(با نهایت تشکر از شما)

admin
06-26-2008, 05:35 PM
يا اين كه codec انتخابي شما چندان مناسب نيست. يا اين كه درصد فشرده سازي را زياد كرده ايد.

mojtaba-s
07-03-2008, 07:40 PM
با سلام خدمت شما 0
به نظر شما کدام نرم افزاری مناسب است {codec} وهمچنین بگویید چگونه می توان آن را تنظیم کرد؟وهمچنین در مورد درصد فشرده سلزی هم اگر لطف کنید ممنون می شوم0
با نهایت سپاس

m114d
10-11-2008, 03:11 PM
با سلام. سوالی داشتم در مورد کلید Ulead Video Studio11 .در این برنامه بنده فیلمی را با فرمت DAT گذاشتم وآن را ویرایش کردن و افکتهایی به ان اضافه کردم.زمان فیلم 15 دقیقه است و برای ذخیره کردن آن من با مشکل مواجه شدم و هروقت ان را ذخیره می کنم تا 30% میرود و بعد پیغام Unable to load library میدهد.ممنون میشم بگید مشکل از چیه. با تشکر.

admin
10-12-2008, 01:50 PM
با سلام خدمت شما 0
به نظر شما کدام نرم افزاری مناسب است {codec} وهمچنین بگویید چگونه می توان آن را تنظیم کرد؟وهمچنین در مورد درصد فشرده سلزی هم اگر لطف کنید ممنون می شوم0
با نهایت سپاس

وقتی میخواهید فیلم را با فرمت avi بسازید، در بخش تنظیمات می توانید codec مورد نظرتان را انتخاب کنید. در میان codec ها من indeovideo5 را بیشتر می پسندم. البته من یک کاربر قدیمی محسوب می شود و 5-6سالی است دیگر کار میکس انجام نمی دهم. codec دیگری هم هست بنام techsmith که اگر نرم افزار camtasia را نصب کرده باشید در لیست codec‌ها ظاهر می شود. آن هم عالی است. البته اگر فیلمتان را با این codec‌ها بسازید، باید در کامپیوتر شخص بیننده هم این codec وجود داشته باشد وگرنه فیلم دیده نمی شود. پیشنهاد من این است که فیلم را با فرمت mpg‌ یا wma بسازید. به هر حال افت کیفیت اجتناب ناپذیر است و نمیتوانید از فیلم انتظار کیفیت عکس ثابت را داشته باشید

admin
10-12-2008, 01:52 PM
با سلام. سوالی داشتم در مورد کلید Ulead Video Studio11 .در این برنامه بنده فیلمی را با فرمت DAT گذاشتم وآن را ویرایش کردن و افکتهایی به ان اضافه کردم.زمان فیلم 15 دقیقه است و برای ذخیره کردن آن من با مشکل مواجه شدم و هروقت ان را ذخیره می کنم تا 30% میرود و بعد پیغام Unable to load library میدهد.ممنون میشم بگید مشکل از چیه. با تشکر.

این پیام یعنی فیلم یا عکس یا صدای منبع را پیدا نمی کنم. احتمالا فیلم اصلی که دارید آن را ویرایش می کنید یا بخشی از آن روی Cd است و شما در هنگام ویرایش cd‌را خارج کرده اید. مطمئن شوید که همه فایل هایی که بکار گرفته اید روی هارد دیسک هستند و دسترسی به آنها ممکن است

m114d
10-12-2008, 03:38 PM
مشکلم حل شد.ممنون.

nima_1
07-08-2010, 01:34 PM
سلام خسته نباشید همگی
من در مورد این فرمتها سوال داشتم.
من فیلمی با فرمت MPEG TS دارم که همینجوری کیفیت عالی داری و در مانیتور 20 اینچ با کیفیت خوب، کامل fullScreen میشه. من با uleadvideo 11.5 قسمت هایی از این فیلم رو برش میدم و در ذخیره ی این فیلم به مشکل برمیخورم. من تمام این فرمت هارو امتحان کردم، همممشون کیفیت فیلم رو خیلیییی پایین میارن و من واقعا فرمتی پیدا نکردم که کیفیت رو اینچنین پایین نیاره و فیلم fullscreen بشه
اگه میشه منو در این مورد راهنمایی کنید
خیلی کارم لنگه
ممنووووووووووووون

nima_1
07-08-2010, 09:28 PM
سلام خسته نباشید همگی
من در مورد این فرمتها سوال داشتم.
من فیلمی با فرمت MPEG TS دارم که همینجوری کیفیت عالی داری و در مانیتور 20 اینچ با کیفیت خوب، کامل fullScreen میشه. من با uleadvideo 11.5 قسمت هایی از این فیلم رو برش میدم و در ذخیره ی این فیلم به مشکل برمیخورم. من تمام این فرمت هارو امتحان کردم، همممشون کیفیت فیلم رو خیلیییی پایین میارن و من واقعا فرمتی پیدا نکردم که کیفیت رو اینچنین پایین نیاره و فیلم fullscreen بشه
اگه میشه منو در این مورد راهنمایی کنید
خیلی کارم لنگه
ممنووووووووووووون

nima_1
07-10-2010, 12:27 PM
کسی پیدا نمیشه به سوال ما جواب بده؟

admin
07-12-2010, 09:09 PM
تنظیمات ذخیره سازی رو بررسی کنید. هر فرمتی کلی تنظیمات داره . میتونید با تنظیمات کیفیت رو بالا ببرید یا پایین بیارید

jtehran
09-23-2010, 01:45 PM
با سلام
دوست عزیز اغلب دوستداران کلید میکس ومونتاژ میخواهند بدانند: ایا راهی وجود دارد که از افت کیفیت فیلمها و عکسها جلوگیری شود ؟
با تشکر: تهرانی

admin
09-23-2010, 05:31 PM
با سلام
دوست عزیز اغلب دوستداران کلید میکس ومونتاژ میخواهند بدانند: ایا راهی وجود دارد که از افت کیفیت فیلمها و عکسها جلوگیری شود ؟
با تشکر: تهرانی
منظورتان در کجاست؟ کلا فیلم و عکس وقتی دیجیتال شوند از افت کیفیتشان جلوگیری میشود

jtehran
10-01-2010, 02:33 PM
با سلام
استاد: تمام دوستان از این که فیلمها و عکسها بعد از ذخیره سازی افت کیفیت پیدا میکنند مشکل دارند.من خودم هر زمان کلیپی را میسازم / یا عکس یا فیلم بعد از اتمام کار و ذخیره سازی کلیپ دچار افت کیفیت میشود و اصلا قابل قبول نیست.البته من احتمال میدهم چون این برنامه ها اریجینال نیستند دچار افت کیفیت میشوند.نظر شما چیست؟ ایا راهی هست که از افت کلیپها جلوگیری شود.
از پاسخ شما ممنون خواهم شد. تهرانی

admin
10-01-2010, 07:38 PM
نه نه. ربطی به اوریجینال بودن نداره. موقع خروجی گرفتن باید تنظیمات فایل خروجی رو دستکاری کنید و کیفیت رو اونجا بالا ببرید. مثلا میزان فشرده سازی یا compression هرچی کمتر باشه ، کیفیت فیلم نهایی بالاتر میره و البته حجمش هم بیشتر میشه. یا مثلا فرمت Mpeg2 با 3gp فرق میکنه طبیعتا. شما اگه فرمت mpeg2 یا dvd رو انتخاب کنید معمولا کیفیت خوبی خواهید داشت