PDA

View Full Version : مشکل برای نصب ویندوز xp

mojtaba-s
06-12-2008, 08:56 PM
باعرض سلام و خسته نباشید0
من درایو c سیستم خود را فرمت کردم اما دیگر سیستم بالات نیامد(منطور 98-نه xp )و بعد خواستم که ویندوز را مجددا نصب کنم (xp) اما نشد0
مادربرد سیستمم از نوع گیگا میباشد وبه این صورت عمل کردم :
1-وارد محیط ستاپ شدم که سیستم از روی سی دی بوت شود2-برروی Advanced Bios features رفتم0
3-گزینه ها را به این صورت تنظیم کردم
hard diskBoot device {press enter}0
{first Boot device {usp -hdd
second Boot device {floppy}0
third Boot device {cd rom}0
Boot up floppy seek {disabled}0
passwordcheck {setup}0
,.... limitcpid {enabled}0
init display first {agp}0
اما بعد از این کار ها دیگر عمل نکرد {وارد مراحل بعدی نمی شد}به این صورت که بر روی دکمه enter میزنم -نمی پرسد که می خواهید نصب را ادامه دهید یا نه {y-n}
حتی بعد از راه اندازی سیستم هم عکس العملی هم نشان نمی دهد0
<لطفا مرا در این مشکل یاری کنید -{زیرا اولین باری است که این کار را می کنم<مبتدی هستم دراین امر>و میخواهم خودم این کار را انجام دهم-لطفا کمک کنید>
با تشکر زیاد

Sajedi Far
06-14-2008, 10:55 AM
سلام
در هتگام نصب ويندوز
1-وارد محیط ستاپ شويد که سیستم راطوري تنظيم كنيد كه از روی سی دی بوت شود
2-برروی Advanced Bios features برويد
3-گزینه ها را به این صورت تنظیم كنيد

{ first Boot device { CDROM
second Boot device { HDD}0
third Boot device { FLOPPY}0
4- بعد از انجام كار هاي بالا روي دكمه F10 فشار دهيد تا اطلاعات شما ذخيره شوند. يا اينكه گزينه Save and exit را بزنيد .
5- با اين كار مشكل شما حل مي شود .
همين مراحل همراه با تصوير در كتاب نصب ويندوز موجود مي باشند .

mojtaba-s
06-15-2008, 06:45 PM
با تشکر از شما استاد عزیز جواب کار را حتما ارسال خواهم کرد:)

mojtaba-s
06-16-2008, 08:37 PM
با سلام وخسته نباشید خدمت شما0
همان طور که گفته بودید ستاپ سیستم خود را تنظیم کردم 0 وسیستم به خوبی از روی سی دی بوت شد 0
اما یک مشکل دیگری هست که جلوی روند کار را می گیرد و ان هم این است که در قسمتی که توافق نامه ویدوز ظاهر می شود (منظورهمان windows xp licening agreement ) کلید f8 عمل نمیکند و وارد صفحه بعد نمی شود0
لطفا در این امر حتما مرا راهنمایی کنید0 (چگونه به صفحه بعد بروم)0
لازم به ذکر است که درهمان پنجره کلید های (page up-page down ,همچنین Esc هم کار می کند اما f8 کار نمی کند ) ایا برای این کار تنظیماتی لازم است؟ - لطفا ذکر کنید. منتظر راهنمایی تان هستم0
{با سپاس فراوان}
در ضمن تقریبا تمامی کتاب های کلید را خریداری کردم{همچنین کتاب نصب ویندوز}
<با سپاس فراوان از شما>

admin
06-17-2008, 11:30 AM
اين دكمه در محيط هاي ديگر كار مي كند؟ فكر كنم لازم است ابتدا با دكمه Page down به پايين صفحه برويد تا دكمه F8 فعال شود.

mojtaba-s
06-17-2008, 08:06 PM
اين دكمه در محيط هاي ديگر كار مي كند؟ فكر كنم لازم است ابتدا با دكمه Page down به پايين صفحه برويد تا دكمه F8 فعال شود.
با سلام خدمت شما0
در ابتدا کلید f10 هم کار نمی کرد اما این مشکل را توسط کلیدهای صفحه کلید حل کردم (save setup exit)
2-با استفاده از کلید page down به پایین هم رفتم اما بی فایده است0

admin
06-18-2008, 01:16 PM
صفحه کلید سالم است؟

mojtaba-s
06-21-2008, 07:44 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما0
خیر صفحه کلید درست نبود، اما کار خود را با صفحه کلید دیگری انجام دادم(نصب ویندوز)0
بالاخره موفق به نصب سیستم خود شدم0 اما الان مشکل دیگری است: به این صورت که
سیستم بوق می زند (به صورت تک بوق- نه مانندآنچه که در کتاب ،رفع اشکال با کامپیوتر
مطرح کردید<صدایی شبیه به آ ژیر>0
این صدای بوق در این موارد به صدا در می اید(مانند: هنگام باز کردن فایل فشرده هنگام پسورد- هنگام خروج از برنامهword با هر فرمان اعم از yes-no-cancel---. فشردن هر کلید در صفحه دسکتاپ و مواردی دیگر0 )

من هم برای جلوگیری از این مشکل اینگونه عمل کردم:
سی دی ویندوز xp را در سی دی رام گذاشته واز اتوران ظاهر شده بر گزینه
install optional Windows com ponents
و در این کادر گزینه هایی که انتخاب نشده بود را انتخاب کردم وبر دکمه next هم زدم امابعد از چندی کادری جهت save امد ومن هرکجا را زدم (جهت آدرس ) اعلام خطا می کرد و نتوانستم این کار را انجام دهم (علت چیست؟)

{البته باید اضافه کرد که در پنجره add or Remove Programs -یکی از فایل هارا به اشتباه
جای دیگری پاک کردم و الان هم دقیقا نمی دانم کدام گزینه بوده؟
آیا با چنین شرایطی باید دوباره اقدام به نصب ویندوز کنم ؟ (علت چیست؟ )
<لطفا مرا یاری فرمایید....با سپاس>

admin
06-22-2008, 04:04 PM
اين تك بوق نشان دهنده يك اشكال يا error است. اگر يكي ازدكمه هاي صحه كليد يا ماوس گير كرده باشد ممكن است چنين صدايي بشنويد. همچنين اگر ويندوز نتواند كاري انجام دهد چنين بوقي مي زند. سعي كنيد با System restore كامپيوتر را به چند روز قبل كه سيستمتان سالم بوده برگردانيد. اگر نشد بايد ويندوز را مجددا نصب كنيد.

mojtaba-s
06-22-2008, 04:47 PM
:) با تشکر از راهنمایی تان واقعا مفید واقع شد - وبه چنین کاری فکرم نرسیده بود

sedghi
09-28-2008, 10:12 PM
با سلام. چندی است که به واسطه ی ویروسی مزاحم، به مشکلات عدیده ای برخورده ام.
my computer من مخفی شده است.
درایوهای سی دی و دی وی دی هم وضعیت مشابهی دارند.
در قسمت bios کلید f 10 از حیز انتفاع خارج شده.
از شما دوست گرامی راهنمایی می خواهم.
با تشکر از وقت گذاری.

admin
09-29-2008, 11:50 AM
سلام. این سوال را باید در بخش کتاب مبارزه با ویروس بپرسید.
برای پاسخ گویی اطلاعات بیشتری به ما بدهید. چه آنتی ویروسی دارید؟ آیا آن را به روز رسانی کرده اید؟ نشانه های دیگر ویروس را هم بدهید