PDA

View Full Version : وارد نمودن اطلاعات از ورد در پاورپوینت

mahshid
05-31-2008, 12:33 PM
با سلام
چگونه میشود اطلاعات نوشته شده را از ورد وارد پاورپوینت کرد بشرطی که ساختار متن بهم نریزد.
مثلاً من یک فایل وردی 30 صفحه ای دارم ولی وقتی میخوام وارد پاورپوینت کنم مجبورم هر صفحه را جداگانه کپی کنم و در پاورپوینت paste کنم و اینکه اگه نموداری و جدولی و فرمولی در فایل ورد باشد آن نمودارو جدول یا بطور کامل وارد پاورپوینت نمی شود یا فقط نوشته های نمودارو جدول وارد پاورینت میشود و شکل گرافیگی نموداروجدول وارد پاورپوینت نمیشود و یا برعکس ، شکل گرافیگی وارد میشود ولی نوشته های نمودارو جدولها نه.
آیا راه حلی هست که تمام صفحات فایل وردی را یکجا در پاورپوینت وارد کرد و اینکه چگونه نمودار و فرمولهای نوشته شده را وارد برنامه پاورپوینت کنم که ساختار بهم نریزد.
باتشکر

admin
05-31-2008, 04:57 PM
براي اين كه اطلاعات از ورد بطور صحيح به پاورپوينت منتقل شود. بايد متن خود را فرمت بندي كرده باشيد. مثلا عنوان ها را با فرمت Heading1 و متن را با فرمت Heading2 . از منوي File گزينه send to و سپس microsoft powerpoint را انتخاب كنيد تا كارتان انجام شود. در ضمن يك برنامه هم برايتان پيدا كردم به نام ODC_WordToPPT.exe (http://download.microsoft.com/download/7/4/2/742fa0f2-3f01-421d-a299-fc3fcafb50c4/odc_wordtoppt.exe) اين را هم امتحان كنيد.