PDA

View Full Version : چندسوال ساده امامهم

LMO
05-27-2008, 01:21 AM
باسلام
قبل از هرچیزسپاس فراوان به خاطر زحمات بی دریغ تان
سه سوال داشتم که خدمت شماعزیزان عنوان کردم
1-بعضی مواقع هنگام کاربا اینترنت بعضی ازصفحات راداخل پوشه my documentsذخیره می کنم
ولی وقتی سراغ مواردی که ذخیره کرده ام می روم می بینم پوشه ای که درست کرده ام هست ولی از فایل های درون ان اثری نیست
2-برای ظاهرکردن پسوندفایل ها می بایست از منوی Tools گزینه ی Folder Option را انتخاب کرد
ولی این بارکه مجددا ویندوزرانصب کردم داخل منوی tools گزینه ی Folder Optionوجودندارد
گزینه های دیگری چونmap network driveو...وجودداردبرای برگشت به حالت قبل چه کارباید بکنم
3-زمانی که ویندوز رادرحالت درHibernateخاموش شوداین خاصیت تاچه مدتی درویندوزماندگاراست به عبارتی محدودیت زمانی دارد یانه اگر محدودیت زمانی دارد ایا می شود انراازبین بردچون من فقط شب هاازکامپیوتر استفاده میکنم وهروقت هم می خواهم ازاین خاصیت استفاده کنم جواب نمی دهدالبته بجزروزهای تعطیل!!!

admin
05-27-2008, 03:53 PM
از لطف شما ممنونيم
1- اين مشكل چندان معمولي نيست. ممكن است دليل ان ويروس باشد. ممكن هم هست كه روش ذخيره سازي شما مشكلي داشته باشد. من پيشنهاد مي كنم هنگام ذخيره سازي، صفحه را با فرمت mht ذخيره كن كه با همه عكس ها و مخلفاتش بصورت يك فايل واحد ذخيره شود.
2- اين هم مي تواند ناشي از وجود ويروس باشد. يا اين كه شما با كاربر administrator وارد نشده ايد.
3- hibernate معمولا محدوديت زماني ندارد و تا دفعه بعد كه كامپيوتر را روشن كنيد مي ماند. مشكل شما كمي عجيب و غريب است. احتمالا روز هاي تعطيل آن ويروس كذايي به مرخصي مي رود. ;)