PDA

View Full Version : یک مشکل اساسی در word

بازز
05-19-2008, 12:51 AM
با سلام
بنده با توجه به تایپ جزواتم احتیاج هم به اعداد فارسی و هم اعداد انگلیسی دارم و لازمه این کار این است که در تنظیمات مربوط به word 2003، در قسمت Complex Scripts و در منوی Numeral گزینه Context را انتخاب کنم. اما با این انتخاب در قسمت شماره گذاری صفحات اعداد به صورت انگلیسی در می‌آیند و برای این که بتوانم شماره گذاری فارسی انجام دهم باید در همان قسمت قبلی گزینه Hindi را انتخاب کنم که با این انتخاب دوباره در متن کلیه اعداد فارسی می‌شوند. حال اگر من بخواهم شماره گذاری فارسی و نیز اعداد فارسی انگلیسی با یکدیگر داشته باشمٰ باید چه کنم؟
با تشکر

admin
05-19-2008, 12:23 PM
شما كه كاربر قديمي انجمن هستيد بايد اين مبحث (http://www.kelid.ir/forum/showthread.php?t=150) را ديده باشيد. اگر به اين روش عمل كنيد اعداد فارسي، فارسي تايپ مي شوند و اعداد انگليسي، انگليسي.

بازز
05-19-2008, 08:39 PM
از پاسختان متشكرم و حرف شما نيز درست است. ولي منظور من اين است كه درست است كه با انتخاب اين گزينه اعداد فارسي بصورت فارسي و اعداد انگليسي بصورت انگليسي نوشته مي‌شوند ولي اين منو با شماره گذاري صفخات رابطه دارد بدين صورت كه با انتخاب گزينه Hindi شماره گذاري فارسي و با انتخاب گزينه Context شماره گذاري انگليسي انجام مي‌شود.

mt_moravej
05-20-2008, 12:39 AM
تنظیم عدد را روی context بگذارید. در این حالت هنگام تایپ فارسی عددها فارسی و هنگام تایپ انگلیسی عددها انگلیسی تایپ می‌شوند.
اما وقتی شماره صفحه را درج می‌کنید به‌صورت پیش فرض با قلم انگلیسی درج می‌شود. برای همین با دوبار کلیک روی شماره صفحه یا فعال کردن header and footer عدد شماره صفحه را انتخاب کرده و قلم آن‌را فارسی انتخاب کنید و همچنین حالت آن‌را روی راست نویس قرار دهید.

بازز
05-29-2008, 10:54 PM
هم از آقای مروج و هم از آقای مظلومی متشکرم. دستتان درد نکند.

admin
02-02-2010, 04:44 PM
یک روش راحت این است که شماره صفحه را انتخاب کنید و دکمه های Shift+CTRL سمت راست را با هم فشار دهید