View Full Version : چگونگی استفادده از سایت یوتیوب برای پخش فیلم
mojtaba-s
05-01-2008, 07:45 PM
با سلام 0 ببخشید می خواستم بدونم در استفاده از سایت یوتیوب یا سایر سایت های دیگر
برای پخش قسمت فیلم ، کامپیوترم باید دارای برنامه خواصی باشد؟:)
mt_moravej
05-01-2008, 10:10 PM
سلام
همانطور که در ایمیل هم بریتان نوشتم باید برنامهی Flash Player را نصب کنید. و باید بهصورت plug-in باشد.
mojtaba-s
05-03-2008, 11:28 PM
با سلام
باید عرض کنم که من ازflash playr pro استفاده کردم 0 اما جواب نمی دهد یا شاید من کار کردن با آن را نمی دانم البته باید گفت که از مجموعه لورد می باش آیا مشکل همین هست؟
mt_moravej
05-04-2008, 12:24 AM
برنامه باید به صورت plug in باشد. در همان مجموعه lord به دنبال flash player plugin بگردید. اگر بازهم نشد باید java را نیر نصب کنید که باز فکر می کنم در مجموعه لرد هست.
admin
05-04-2008, 11:43 AM
دوست من شما باید Adobe flash player for internet explorer را نصب کنید. یا اگر با Firefox کار می کنید، نسخه مخصوص firefox را
mojtaba-s
05-07-2008, 02:56 AM
با سلام خدمت شما عزیزان زحمت کش من از تمامی کادر دلسوز کلید وهمچنین دوستان عزیز ،به خصوص سروران
واستادان گرامی آقایان {مروج-مظلومی} کمال تشکر و قدر دانی را دارم*که تا این حد و اینچنین مرا یاری فرمودند
بالاخره رهنمایی های شما مرا قادر به حل این مشکل کرد0 <که از این بابت خوشحالم>
با تشکری صمیمانه
ahwaz
12-31-2011, 01:57 PM
سلام منظورتان از plug in بودن چیست؟
M.Sharif
12-31-2011, 02:18 PM
plug-in برنامه هاي خارج از مرورگرها هستند که براي افزايش کارآيي يک مرورگر به آن متصل مي شوند. اين برنامه ها از يکسري فايل ها پشتيباني مي کنند که در حالت عادي مرورگرها قادر به اجرا و نمايش آنها نيستند. چندين plug-in هستند که داراي محبوبيت خاصي مي باشند و مرتب اصلاح شده تا توانايي هاي بيشتري داشته باشند.
يکي از معروفترين آنها برنامه اتصالي Adobe Acrobat است که توسط آن مرورگرها قادر خواهند بود تا فايل هايي با فرمت PDF را باز کرده و نمايش دهند. يکي از ويژگيهاي اين برنامه اتصالي، نمايش دقيق قالب و آرايش محتواي آن فايل مطابق با فايل اصلي خودش ميباشد. اين برنامه اتصالي همراه با نصب يکي از برنامه هاي Adobe Acrobat در سيستم شما نصب خواهد شد اما اگر هنوز برنامه اي نصب نکرده ايد و يا خيالي هم براي نصب نداريد، مي توانيد فقط برنامه اتصالي مرورگر را از سايت زير دانلود کرده و نصب نماييد.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.