PDA

View Full Version : تنظیماتoutlook

LMO
04-28-2008, 12:03 AM
سلام
در بخشی از تنظیماتoutlook مربوط به پرتکل های دریافت وارسال نامه ها ی یاهو آقای مظاهر علیپور"مولف کتب کامپیوتر"گفته اند درهردوقسمت زیر
incoming Mail & outgoing Mailبایدکلمه
localhostنوشته شود
(البته من جاهای دیگری هم تنظیمات رابه این صورت دیده ام) همچنین ذکرکرده علاوه براین تنظیمات بایدبرنامه یاهو پاپزرادانلود ونصب کنیم من این تنظیمات راانجام دادم ولی فقط می توانستم ایمیل هارادریافت کنم وقتی می خواستم ایمیل بفرستم پیام خطا می داد بعد آمدم این تنظیمات راپاک کردم وبه شیوه ای که شما ذکر کردید این تنظیمات را انجام دادم ولی جواب نداد
حالا چند سوال مطرح است:
1-چرا به این تنظیمات که شاید مهمترین قسمت موضوع کار باایمیل است کمتر پرداخته شده است
2-چرا هرنویسنده ای به شیوهای ناقص و مبهم به ان پرداخته یعنی ممکن است شیوه های متفاوتی برای این تنظیمات وجود داشته باشد
3-بالاخره این سرویس رایگان است یا نه ازکجا بایدبفهمیم
در پایان من ازهمه مولفین کتاب خواهشمندم کتابها رابگونه ای بنویسندکه خوانندازمراجعه به منابع مختلف بی نیاز نموده وعلاوه بر خلاصه نویسی به جامعیت مطالب نیزتوجه داشته باشندمخصوصا درمورد کامپیوتر که ممکن است از هرطبقه وصنفی مخاطب داشته باشد

mt_moravej
04-28-2008, 04:43 PM
سلام دوست عزیز
اول که چرا اینقدر متن را بزرگ نوشته اید که خواندنش سخت شود. البته درشت نویسی در اینترنت گاهی نشانه‌ی عصبانیت هم هست! به هر حال به خاطر کتابی که گفتید که نباید از ما عصبانی باشید، ما که آن‌را ننوشتیم:)
ما در کتاب‌های کلید سعی می‌کنیم تا جاییکه موضوع اجازه دهد علاوه برا اینکه کتاب ساده و خلاصه باشد، جامعیت هم داشته باشد و نظراتی مانند نظر شما هم قطعا برای ما مفید خواهد بود.
اما درباره‌ی مواردی که پرسیدید.
اگر یک سرویس دهنده ایمیل خدمات pop را به صورت رایگان ارائه کند حتما در بخش تنظیمات آن ایمیل چنین بخشی را خواهید دید. برای مثال اگر در gmail وارد صفحه‌ی تنظیمات شوید سربرگی به همین نام خواهید دید که در آنجا باید تنظیمات را انجام دهید و راهنمایی کاملی نیز برای تنظیم برنامه‌ی اوت لوک وجود دارد.
تنظیمات اوت لوک و اوت لوک اکسپرس و دیگر برنامه‌های بسته به سرویس دهنده‌های ایمیل تفاوت می‌کند.
سایت یاهو این امکان را به صورت مجانی ارائه نمی‌کند و البته برنامه‌هایی مانند همان که نام بردید هستند که به صورت غیر مستقیم این امکان را فعال می‌کنند که من خودم که قدیم‌ها از آن استفاده می‌کردم زیاد خوشم نمی‌آمد! به هر حال برای انجام تنظیمات آن باید کمی در اینترنت جستجو کنید.
من پیشنهاد می‌کنم یک حساب پست الکترونیکی در gmail باز کنید و به راحتی این امکان را برای آن فعال کنید. اگر در آنجا مشکلی داشتید همینجا بگویید تا راهنماییتان کنیم.
موفق باشید

mt_moravej
04-28-2008, 08:03 PM
روی پیوند زیر کلیک کنید تا روش تنظیم برنامه outlook 2003 برای استفاده از یک حساب پست الکترونیکی در جیمیل را ببینید :
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=75291

البته قبل از تنظیم برنامه, فقط یک بار در دفعه اول باید درون خود Gmail در قسمت setting نیز قابلیت pop فعال شود.
برای این کار باید پس از کلیک روی دکمه setting ( باید به صندوق ایمیل خود وارد شده باشید) سربرگ forwarding & pop را فعال کنید و در قسمت pop در دایره کنار گزینه Enable علامت زده و تغییرات ایجاد شده را ذخیذه (save) کنید.

LMO
04-29-2008, 02:22 AM
درست است بعضی ازمطالبی که عنوان شد به شما مربوط نمی شدولی چه میشودکرد مشکلات زیاد وقت کم میل به فراگیری زیاد ودسترسی به منابع استانداردمحدود!!!!!!!!!!
ولی یک نکته ناگفته:همین که حوصله میکنید وجواب میدهیدجای بسی قدردانی وتشکر است
به امیدروزی که نوع دوستی جایگزین دنیا دوستی شود

mt_moravej
04-29-2008, 12:52 PM
سلام خواهش می کنم.
ما هم با دیدن همین کمبود و نیازها است که کتاب های کلید را تولید می کنیم و مرتب نیز آن ها را ارزیابی و بازنگری می کنیم تا مجموعه بهتری حاصل شود.

mt_moravej
05-19-2008, 01:28 AM
همچنین تنظیمات مربوط به برنامه اوت لوک اکسپرس را می‌توانید در اینجا ببینید (Outlook express gmail settings):
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=76147