View Full Version : معرفي كتاب كليد اكسس
admin
06-30-2007, 06:47 PM
بانك اطلاعاتي مجموعه اي از عناصر است كه همگي در خدمت هدف مشترك نگهداري و بازيابي اطلاعات است.اين عناصر به هم مرتبط هستند به عنوان مثال يكي از اين عناصر جدول نام دارد كه توانايي نگهداري اطلاعاتي از قبيل نام ، سن و ديگر مشخصات افراد را داراست.
يكي از مهم ترين بانك هاي اطلاعاتي نرم افزار Access است كه از نظر كاربرد بسيار ساده مي باشد.در اين كتاب به آموزش اين نرم افزار پرداخته شده است.
ليست دروس اين كتاب عبارت است از :
نرم افزار بانك اطلاعاتي چيست
مفاهيم اوليه
Access ساده و كارآمد
ايجاد يك بانك اطلاعاتي ساده
محيط Access
ايجاد و ذخيره سازي فايل
ورود و ويرايش اطلاعات جدول
تغيير ساختار جدول
جداول جادويي
كليد اوليه
ايجاد بانك اطلاعاتي كاربردي
ايجاد و ذخيره فرم
پرس و جو
گزارش
ماكرو
بانك اطلاعاتي دبيرستان
mohammad_re
11-21-2007, 08:41 PM
من این کتاب رو تهیه کردم و خیلی مفید واقع شد و باید بگم که دقیقا باب کار من بود چون می خواستم بانک اطلاعاتی دبیرستان بنویسم و با کمال تعجب دیدم که تو کتاب آموزشش هست.
در ضمن ادمین محترم.میشه به نویسنده کتاب بگید قسمت پیشرفته اکسس رو که شامل برنامه نویسیش و اتصالش به برنامه هایی نظیر دلفی کتاب بنویسه؟
admin
11-23-2007, 01:40 AM
دوست عزیز
قصد این کار را داریم ولی زمان آن مشخص نیست.
sajad_samavi
09-24-2010, 12:33 PM
سلام و خسته نباشید ..... یه سوال داشتم اما قبلش یه سری توضیحاتو بدم :)
من از همون سال 83 کتاب های شما رو خریداری کردم ( استارش از کلید چت خورد :) ) بعد یه جوری حس کنجکاوی ایجاب میکرد که تو خرید کتاب عجله کنم :( الانم تمام کتاب های کلیدو دارم جز 4 تا کتاب اخیرش !!! ولی وقتی میبینیم که دم از ویراست دوم میزنین :( یه جوری دوست دارم بروز باشم....اما مثلا کتاب کلید چت و کلید یاهو رو خریدم دوباره باید هزینه کنم برای ویراست های جدیدتر ؟؟! شرمنده از اصل مطلب دور شدیم به طرح سوالم می پردازم.....
برخی از کتاب ها رو گذری خوندم مثل همین اکسس ....اما تمام پروژه هاشو همون زمانی که خریدم انجام دادم...خواستم ببینم داخله کتاب درمورد تبدیل بانک اطلاعاتی به exe چیزی گفته شده .....؟؟ اصلا امکانش هست که مثلا یه بانک اطلاعاتی رو به صورت یه برنامه export کرد ؟!
admin
09-24-2010, 07:04 PM
طبیعتا ویراست دوم رو وفتی می زنیم که ویراست قبلی مطالبش کهنه شده و کارایی نداره. بنا بر این با مطالعه ویراست بعدی، نکات جدیدی یاد می گیرید. در مورد سوال دوم. نرم افزارهای Exe زیادی هستند که از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده می کنند. اما نمیدونم میشه یه بانک اطلاعاتی رو exe کزد یا نه.
ali.heidary
09-24-2010, 07:41 PM
طبیعتا ویراست دوم رو وفتی می زنیم که ویراست قبلی مطالبش کهنه شده و کارایی نداره. بنا بر این با مطالعه ویراست بعدی، نکات جدیدی یاد می گیرید. در مورد سوال دوم. نرم افزارهای exe زیادی هستند که از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده می کنند. اما نمیدونم میشه یه بانک اطلاعاتی رو exe کزد یا نه.
به نظر شما چرا در نرم افزار اكسس اين امكان تعبيه نشده؟البته من در بعضي سايتها ي ايراني نرم افزار تبديل فايلهاي اكسس به فايل اجرايي رو ديدم كه به قيمت حدودا 20 هزار تومان به فروش ميرسه ، اما من خودم تست نكردم.
ali.heidary
09-24-2010, 10:37 PM
سلام و خسته نباشید ..... یه سوال داشتم اما قبلش یه سری توضیحاتو بدم :)
من از همون سال 83 کتاب های شما رو خریداری کردم ( استارش از کلید چت خورد :) ) بعد یه جوری حس کنجکاوی ایجاب میکرد که تو خرید کتاب عجله کنم :( الانم تمام کتاب های کلیدو دارم جز 4 تا کتاب اخیرش !!! ولی وقتی میبینیم که دم از ویراست دوم میزنین :( یه جوری دوست دارم بروز باشم....اما مثلا کتاب کلید چت و کلید یاهو رو خریدم دوباره باید هزینه کنم برای ویراست های جدیدتر ؟؟! شرمنده از اصل مطلب دور شدیم به طرح سوالم می پردازم.....
برخی از کتاب ها رو گذری خوندم مثل همین اکسس ....اما تمام پروژه هاشو همون زمانی که خریدم انجام دادم...خواستم ببینم داخله کتاب درمورد تبدیل بانک اطلاعاتی به exe چیزی گفته شده .....؟؟ اصلا امکانش هست که مثلا یه بانک اطلاعاتی رو به صورت یه برنامه export کرد ؟!
تا جايي كه من اطلاع دارم به نظر من امكان اين كار وجود نداره ، ولي در بعضي از سايتهاي ايراني ديدم كه ادعا ميكنن نرم افزاري دارن كه اين عمل رو انجام ميده ، يعني يك ديتابيس اكسس رو به يك فايل اجرايي كانورت ميكنه.اما اگه برنامه نويسي بلد باشيد راه بهتر اينه كه يك برنامه در يكي از زبانهاي برنامه نويسي بنويسيد و اونو به بانك متصل كنيد.
در ضمن يك راه حل ديگه استفاده از برنامه هاي زيره:
Access 2007 Runtime (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D9AE78D9-9DC6-4B38-9FA6-2C745A175AED&displaylang=en)
Access 2007 Developer Extensions (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=d96a8358-ece4-4bee-a844-f81856dceb67&displaylang=en)
با استفاده از دو برنامه فوق ديگه براي اجراي يك فايل اكسس نياز به خود اكسس نيست.
اينم لينك دانلود به همراه توضيحات:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc136539.aspx
اگه دوستان ديگه اطلاعات ديگه اي دارن ، لطف كنن و مطرح بفرماييد.
ali.heidary
09-24-2010, 10:43 PM
من این کتاب رو تهیه کردم و خیلی مفید واقع شد و باید بگم که دقیقا باب کار من بود چون می خواستم بانک اطلاعاتی دبیرستان بنویسم و با کمال تعجب دیدم که تو کتاب آموزشش هست.
در ضمن ادمین محترم.میشه به نویسنده کتاب بگید قسمت پیشرفته اکسس رو که شامل برنامه نویسیش و اتصالش به برنامه هایی نظیر دلفی کتاب بنویسه؟
سلام دوست عزيز
اگه منظور شما پيشرفته اكسس هست همونطور كه خودتون اشاره فرموديد بايد سراغ برنامه نويسي بريد ، البته نه دلفي بلكه VBA يا Visual Basic Application .
و اگه منظورتون اينه كه نحوه اتصال به بانك اطلاعاتي در يكي از زبان هاي برنامه نويسي به طور مثال دلفي آموزش داده بشه اون يك مبحث ديگست.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.