PDA

View Full Version : دو تا سيستم عامل

MJF
04-09-2008, 07:56 PM
ميخواستم ويندوزم را repair كنم و sp2 installer را اجرا كردم . الان دو تا ويندوز روي درايو c دارم چطور يكي از آنها را پاك كنم .

mt_moravej
04-09-2008, 08:43 PM
هیچ وقت نباید دو سیستم عامل را روی یک درایو نصب کنید.
به هر حال الان از یکی وارد شوید و پوشه ویندوز دیگر را پاک کنید. بعدا برا اینکه ویندوز در فهرست بوت قرار نگیرد باید با ویرایش فایل boot.ini یکی از سیستم عامل ها را از فهرست حذف کنید.
البته چون هر دو ویندوز در یک درایو بوده پوشه های برنامه ها از هم جدا نسیتند و روی هم قرار گرفته اند که نمی توان به راحتی برنامه ها را مجزا کرد و پاک کرد. ولی دست کم پوشه اصلی ویندوز را می توانید پاک کنید.

MJF
04-10-2008, 12:44 PM
هیچ وقت نباید دو سیستم عامل را روی یک درایو نصب کنید.
به هر حال الان از یکی وارد شوید و پوشه ویندوز دیگر را پاک کنید. بعدا برا اینکه ویندوز در فهرست بوت قرار نگیرد باید با ویرایش فایل boot.ini یکی از سیستم عامل ها را از فهرست حذف کنید.
البته چون هر دو ویندوز در یک درایو بوده پوشه های برنامه ها از هم جدا نسیتند و روی هم قرار گرفته اند که نمی توان به راحتی برنامه ها را مجزا کرد و پاک کرد. ولی دست کم پوشه اصلی ویندوز را می توانید پاک کنید.
چطور ميتوانم از توي boot آنرا حذف كنم . من پوشه windows را حذف كرده ام ولي موقع start up هر دو مي آيد .
در ضمن الان به اين مشكل خورده ام كه هر پوشه اي را ميخواهم بازكنم از من نوع برنامه بازكننده را سؤال ميكند .

mt_moravej
04-10-2008, 02:28 PM
برای حذف یک سیستم عامل از فهرست بوت باید به پانل کنترل رفته و روی آیکون system کلیک کنید و در سربرگ advanced در قسمت strat up & revovery روی settings کلیک کنید تا در صفحه‌ی بعدی که باز می‌شود بتوانید فایل boot.ini را ویرایش کنید و خطی که مربوط به ویندوز مورد نظر است را حذف کنید.
اینکه برنامه بازکننده را سوال می‌کند یعنی برنامه پاک شده. فکر می‌کنم در عملیات پاکسازی که انجام داده‌اید فایل‌های برنامه‌های این ویندوز را هم پاک کرده‌اید که باید دوباره در این ویندوز نصبشان کنید.
در کل اگر هنوز برنامه زیادی روی ویندوزتان نصب نکرده‌اید و امکانش هست پیشنهاد می‌کنم یک ویندوز تمیز از ابتدای روی همین پارتیشن بریزید ( بهتر است قبلش آنرا فرمت کنید ) .

MJF
04-10-2008, 03:08 PM
من تمامي برنامه هايم را روي درايو d ميريزم . چطور ميتوانم ويندوز را نصب كنم كه دوباره برنامه ها در منوي استارت قرارگيرند .
من ويندوز را آپگريد كردم ( روي همان ويندوز قبلي ) ولي مشكل حل نشد .

mt_moravej
04-10-2008, 03:37 PM
به‌صورت خودکار این عمل انجام نمی‌شود.
باید یکی یکی به پوشه برنامه‌های نصب شده قبلی بروید و فایل اجراییشان را پیدا کرده و یک shortcut برایشان بسازید. ولی این کار روی همه‌ی برنامه‌ها جواب نمی‌دهد.