PDA

View Full Version : شماره صفحات درpdf

mohsen854
03-18-2008, 12:16 PM
slam aghaye moravej
man tebghe dastorate shoma ve neveshtehate ketabe PDF marahele shomareghozari ra anjam dadam vali henghame print shomareha dar zir safahat gharar nemigirad.
ba tashakor
seyed mohsene Rabi.

admin
03-18-2008, 01:42 PM
دوست عزيز. لطف كنيد سوالاتتان را با حروف فارسي بنويسيد. اين پاسخ را هم ديديد ؟ (http://www.kelid.ir/forum/showthread.php?t=198)

mohsen854
03-18-2008, 02:09 PM
آقای مروج سلام
از حسن برخورد شما کمال تشکر را دارم.
من یک کتاب نوشته ام. حدود 120 صفحه دارد می خواهم شماره صفحات را زیر هر صفحه بنویسم. من در یک کار پر درد سر ابتدا هر شماره را در wordنوشته سپس pdf کرده و زیر تک تک صفحات paseمی کنم . این کار بسیار وقت گیر است. کتاب pdfشمارا خواندم مو به مو اجرا کردم . ولی متاسفانه شماره صفحات فقط در قسمت سمت چپ Pages/option/numbersکه تصویر کوچکی از صفحات را مشخص می کند ظاهر می شود و در زیر صفحاتی که من pdfکرده و می خواهم پرینت بگیرم ظاهر نمی شوند. در ضمن نسخه
acrobat prpfessional8.0 meرا از کجا تهیه کنم من با نسخه6کار می کنم.
با تشکر سید محسن ربیع

mt_moravej
03-18-2008, 05:23 PM
سلام
ببینید دوست عزیز, باید قبل از استفاده از برنامه ها حیطه کارکرد هر یک را به خوبی بدانید و از منظوری که براب آن طراحی شده استفاده کنید. برای مثال در برنامه آکروبات امکان تایپ کردن وجود دارد اما این برنامه اساسا برای تایپ و صفحه بندی نیست و انجام کار تایپ با آن همانند کندن کوه است و این کار به برنامه word یا دیگر برنامه های واژه پرداز یا صفحه بندی مربوط می شود.
شماره گذاری صفحات که در مورد فایل های PDF در کتاب توضیح داده شده برای استفاده در روی کامپیوتر و به عنوان یک منبع الکترونیکی است و نه چاپی هرچند امکان این کار وجود دارد اما تا وقتی خیلی راحت تر در ورد می شود این کار را انجام کسی از آکروبات توقع انجام آن را ندارد!
شماره گذاری ها در برنامه word به صورت خودکار انجام می شود و نیازی به درج دستی ندارد و روش آن به صورت خلاصه در انجمن word و هم در کتاب کلید word2007 که به تازگی چاپ شده توضیح داده شده. بعد از انجام این مراحل است که باید فایل را تبدیل به PDF کنید. ضمن اینکه اگر چاپگر به کامپیوتر خودتان وصل است که دیگر برای چاپ اساسا نیازی به تبدیل ندارید و اگر از همان ورد کار را انجام دهید بسیار بهتر است.
موفق باشید