View Full Version : مشكل در yahoo messenger
ياهو مسنجر من sign in نميشود و بعد از اينكه آنرا نصب ميكنم درست ميشود ولي بعد از restart شدن كامپيوتر همان مشكل را دارد
admin
03-18-2008, 01:45 PM
دوست عزيز. لازم است كمي بيشتر توضيح بدهيد تا بتوانيم راهنمايي كنيم. آيا پيام خاصي دريافت مي كنيد؟ از پراكسي يا فيلتر شكن استفاده مي كنيد؟
هيچ پيغامي نميدهد و بعد از كليك كردن چند ثانيه سعي در signing in دارد ولي موفق نميشود .
از فيلتر شكن و پروكسي استفاده نمي كنم و آنتي ويروسم AVG ميباشد .
digitz
03-24-2008, 10:42 PM
هيچ پيغامي نميدهد و بعد از كليك كردن چند ثانيه سعي در signing in دارد ولي موفق نميشود .
از فيلتر شكن و پروكسي استفاده نمي كنم و آنتي ويروسم AVG ميباشد .
این مشکل معمولاً زمانیکه از نظر اتصال به اینترنت مشکل داشته باشید اتفاق می افتد.
اگر با dial up کار می کنید کارت اینترنتتان را عوض کنید یا با شبکه هوشمند چک کنید.
وقتي توي فايروال allow all را فعال ميكنم مشكل حل ميشود ولي مشكل ويروسي شدن بوجود مي آيد . در ضمن از adsl استفاده ميكنم . البته وقتي ويندوز را دوباره نصب ميكنم مشكل حل ميشود .
admin
04-03-2008, 01:52 PM
وقتي توي فايروال allow all را فعال ميكنم مشكل حل ميشود ولي مشكل ويروسي شدن بوجود مي آيد . در ضمن از adsl استفاده ميكنم . البته وقتي ويندوز را دوباره نصب ميكنم مشكل حل ميشود .
منظورتان فايروال ويندوز است يا AVG ? اكثر فايروال ها يك سري رول يا دستورالعمل دارند كه آنجا مي توانيم تعين كنيم به كدام برنامه اجازه دسترسي به اينترنت را بدهند و كدام يكي را بلاك كنند. در AVG هم حتما چنين بخشي وجود دارد. آنجا بايد تنظيمات مربوط به مسنجر را تغير دهيد.
hamed_u139
04-27-2008, 11:56 AM
من پس از مدتي اسفاده از ياهو مسنجر 9 ديگر قادر به Sign In با آن نيستم.چرا؟
admin
04-27-2008, 12:16 PM
دقيقا مشكل خود را توضيح دهيد تا بتوانيم كمك كنيم. پيام خاصي دريافت مي كنيد ؟
amintaghvaee
09-01-2008, 04:52 AM
من وقتی واردچت روم عمومی میشوم .ازگزینه ی messenger-hat.yahoo-joinroomهرموضوعی را که می خواهم انتخاب کنم پنجره ای به نامcannecting to yahooمی آید ولی نمی دانم دیگرچکارکنم؟
ووقتی enterرامی زنم پنجره ای به نام chat errorمی آیدوپیغامش این است
this request was refused.می خواستم بدانم مشکل ازکجاست.
یاهو مسنجرمن v.9است.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.