View Full Version : طراحی سایت
ahaliyo
02-14-2008, 08:50 AM
با سلام اگه این صفحه اول سایتو عوض کنید و طراحی شو عوض کنید و این نوشته های اضافی رو در قالب لینک قرار بدید و خلاصه یه تغییر کلی و زمان به روز رسانی ها رو هم کمتر کنید و می تونید پشت جلد کتب و در سایت هم تبلیغ کنید و کسب درامد و بهتر به اهداف برسید و انجمن رو از حالتی که متمرکز شده روی کتاب ها دراورید و فضا رو بهتر کنید و عناوین جدید کتب رو منتشر کنید مثلا کاربرد فتوشاپ در چندین جا کاربرد داره مثل طراحی سایت و... ولی شما به اینا نپرداختید می تونید در قالب کلید فتوشاپ در طراحی سایت به ان بپردازید و در اخر اینکه اگه سی دی های اموزشی مالتی مدیا هم بزنید خوبه فکر کنم خریدار داشته باشه و خلاصه یه تغییراتی تو روال کنونی بدید تغییرات لازمه پیشرفته .
با تشکر
admin
02-16-2008, 01:39 PM
سلام. با تشكر از شما. در مورد به روز رساني سايت، با تغيراتي كه به زودي خواهيم داشت و جذب نيروي جديد حتما به روز رساني ها خيلي سريع تر مي شود. در مورد تغيرات ظاهري اگر لطف كنيد و اشكالات طراحي را بگوئيد ممنون مي شويم. در مورد سي دي هاي اموزشي هم برنامه هائي داريم. با جمله آخر شما نيز بسيار موافق هستيم. به زودي شاهد تغيرات زيادي خواهيد بود. انشا الله.
موفق باشيد
ahaliyo
02-18-2008, 09:49 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد تغيرات ظاهري اگر لطف كنيد و اشكالات طراحي را بگوئيد ممنون مي شويم.
خوب طراحی سایت اصلا کاربر پسند نیست اما این امر نباید باعث بشه که طراحی سنگینی انجام بدید که سرعت سایت پائین بیاد می تونید یه کم از جنبه های روان شناسی استفاده کنید.
sam.seven
08-28-2010, 07:06 PM
سلام ( من نمی دانم این پست برای چه زمانی است)
به نظر من طراحی فعلی سایت بسیار عالی است ( همه ی قسمت ها : فروم ، سایت اصلی ، کلید شاپ و ... )
Alfredo
08-29-2010, 10:18 AM
اون پست مربوط به سال 2008 بوده ! يعني 2 سال پيش :biggrin:
sam.seven
08-30-2010, 07:48 PM
چه جالب:biggrin:
کاشکی تاریخ ها به فارسی بود تا راحت تر محاسبه می کردم :102:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.