PDA

View Full Version : چند سوال راجع به نصب ويندوز.

admin
02-13-2008, 01:51 PM
يكي از خوانندگان كليد اين سوالات را در ايميل پرسيده بود كه ديدم بد نيست بقيه هم از آنها مطلع باشند:

1. ویندوز sp1 را درحال کار دارم و به دلیل بروز مشکلات باید دوباره نصب شود ، آیا ابتدا باید درایو نصب، پاک شود وبعد ویندوز جدید نصب گردد یا در روتد کار، فایلهای جدید، خود به خود جانشین فایلهای قدیمی می شوند؟ در صورت اول، راه اطمینان بخش کدام است؟

-بهتر است ابتدا درايو C را فرمت كنيد و بعد ويندوز جديد را نصب كنيد تا خيالتان راحت باشد. البته قبل از آن فايل هاي مهمتان را به درايو هاي ديگر منتقل كنيد.

2. وقتی CD را درون درایو قرار می دهم وفایل SETUP را باز می کنم ، متفاوت با آنچه در اوایل کتاب " کلید نصب ویندوز " آمده است، تصویر ذیل، آشکار می گردد، آیا همین مسیر را می توان دنبال نمود؟

- بله اين تفاوت ها چندان مهم نيستند مي توانيد گزينه Install windows xp را كليك كنيد. البته اگر درايو را فرمت كرديد ، بايد با cd نصب ويندوز كامپيوتر را بوت كنيد

3. در صفحه ( 23) کتاب " کلید نصب ویندوز" تنظیمات زبان و منطقه ، اولین تنظیمی است که ذکر می شود در حالیکه ظاهراٌ تنظیمات دیگری هم باید باشد ؛ همینطور در بقیه صفحات

-اين تفاوت ها مربوط به نسخه هاي مختلف ويندوز (SP1 , SP2, Home, Business) است. ما با ويندوز XP SP2 كار كرديم كه از همه بيشتر كاربرد دارد.

4. من ققط CD راه انداز مودم را دارم ، برای نصب بقیه باید چه کرد؟ البته قبلا هم با همین شرایط نصب شده است اما توسط متخصص.

-احتمال دارد ويندوز XP تعدادي از درايورها را بشناسد. اما درايور هايد مادربرد (Chipset) را بايد داشته باشيد. اگر نداريد از فروشنده ها بگيريد يا با توجه به مدل مادربرد از سايت سازنده آن داون لود كنيد.

5. روی CD نصب ویندوزم وپشت جلد آن، این مشخصات دیده می شود :[FONT='Arial','sans-serif']Original….. PROFESSIONAL..SP1 RU1… آیا این به معنای آن است که نسخه ای ثبت نام شده است؟

-اگر آن را از ايران و به قيمت 2-3 هزار تومان خريده ايد مطمئن باشيد نسخه اريجينال نيست

7. نسخه sp3 windows XP ( بنا برنوشته پشت جلد ) شرکت پرنیان را دارم که یکی از شرایط نصب آنرا cpu 800 ذکر کرده است اما cpu من کمتر از آن است ، می توانم نصب کنم ؟
-نه بهتر است نصب نكنيد. كامپيوترتان احتمالا خيلي كند مي شود

-از اين به بعد مي توانيد سوالاتتان را در انجمن گفتگوي كليد بپرسيد تا هم سريعتر جواب بگيريد و هم ديگران از جواب سوالات شما استفاده كنند.

MJF
04-13-2008, 09:53 PM
آيا راه حلي وجود دارد كه بعد از نصب ويندوز تمامي آيتمهايي مانند منوي استارت يا my document به محل خود برگردند . من محتويات آنها را از ويندوز به درايو ديگري منتقل كردم و حال كه به درايو ويندوز برگرداندم عمل نميكند .

admin
04-14-2008, 01:30 PM
سوالتان كمي نامفهوم است. بيشتر توضيح دهيد. دقيقا چه كاري انجام داديد كه اينطور شد؟

MJF
04-25-2008, 10:05 PM
ميخواهم منوي all program درست بوضعيت قبل از نصب ويندوز برگردد و مجبور نباشم دوباره برنامه ها را كه روي درايو غير از سيستم نصب كرده ام دوباره نصب كنم . ( نام برنامه ها ديده شود )

admin
04-26-2008, 02:08 PM
فكر مي كنم اگر ويندوزتان را به تاريخ قبل از انجام تغيرات Restore كنيد مشكل حل شود.

MJF
04-28-2008, 02:01 AM
مگه وقتي درايو را فرمت كرده و سيستم را مجددا نصب كرده ام restore در حافظه مانده .

admin
04-28-2008, 07:13 PM
آيا راه حلي وجود دارد كه بعد از نصب ويندوز تمامي آيتمهايي مانند منوي استارت يا my document به محل خود برگردند . من محتويات آنها را از ويندوز به درايو ديگري منتقل كردم و حال كه به درايو ويندوز برگرداندم عمل نميكند .
برداشت من از اين جمله اين است كه بعد از نصب ويندوز آنها را منتقل كرده ايد. آيا موقع نصب مشخص كرده ايد كه آنها در درايو D باشند؟
ببينيد مثلا اگر روي پوشه my document راست كليك كنيد و properties را بزنيد. مي توانيد محل اين پوشه را تعين كنيد. ولي در مورد منوي استارت من نشنيده ام كه بشود جاي آن را عوض كرد