PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعویض ویندوز

ahwaz
01-24-2012, 11:39 AM
با سلام و سپاس از زحمات شما

موقع تعویض ویندوز کدامیک از گزینه های مقابل را باید برگزید تا ضمن حذف ویندوز قبلی اقدام به نصب ویندوز جدید بشود؟ upgrade یا new instalation ؟

prp-e
01-24-2012, 11:50 AM
با سلام و سپاس از زحمات شما

موقع تعویض ویندوز کدامیک از گزینه های مقابل را باید برگزید تا ضمن حذف ویندوز قبلی اقدام به نصب ویندوز جدید بشود؟ upgrade یا new instalation ؟
اگر روی یکی از ورژنهای قدیمی هستید، آپگرید رو بزنید.

اما اگر کلا کامپیوتر خراب شده و میخواید کامل تعویضش کنید؛ بهتره برید سراغ New Installation

ahwaz
01-24-2012, 11:55 AM
با سپاس " منظورتان از ورژن قدیمی چیست؟

sam.seven
01-24-2012, 12:01 PM
ورژن قدیمی: مثلاً شما ویندوز ویستا دارید و می خواهید ویندوز 7 را نصب کنید یا ویندوز xp سرویس پک 1 رو دارید و می خواهید ویندوز xp سرویس پک 3 را نصب کنید. آپگرید را انتخاب کنید
اینایی که گفتم هرکدوم ورژن قدیمی ویندوز بعضی هستند.
* ویندوز xp را نمی توانید به 7 آپگرید کنید

ahwaz
01-25-2012, 01:42 PM
با سپاس چنانچه گزینه new installation برگزینیم آیا امکان حدف ویندوز قبلی وجود دارد؟

ahwaz
01-25-2012, 01:44 PM
قبل از تعویض ویندوز آیا ضرورت دارد تنظیمات setup برای بالا آمدن سیستم از روی سی دی نصب انجام دهیم؟
ممنون از راهنماییتان

axon
01-25-2012, 05:27 PM
با سپاس چنانچه گزینه new installation برگزینیم آیا امکان حدف ویندوز قبلی وجود دارد؟
باید باشه، اما نمیدونم چه طوری

axon
01-25-2012, 05:28 PM
قبل از تعویض ویندوز آیا ضرورت دارد تنظیمات setup برای بالا آمدن سیستم از روی سی دی نصب انجام دهیم؟
ممنون از راهنماییتان
اگه وارد دیسک میشه و به صفحه نصب میره نیازی به تغییر تنظیمات نیست.

sam.seven
01-25-2012, 08:57 PM
برای نصب ویندوز ایکس پی که فکر کنم اینطوری بود که بعد از انتخاب گزینه ی فوق اگر درایو ویندوزی را که می خواهید اونو پاک کنید را فرمت کنید، به هدفتون می رسید

admin
01-26-2012, 09:58 PM
دوست عزیز سوالاتی که می پرسید نوعا در کتاب کلید نصب ویندوز بررسی شده و گفته شده.
بله امکان حذف ویندوز قبلی هست. شما می تونید درایو c رو کلا فرمت کنید و ویندوز جدید رو نصب کنید.
اگه کامپیوتر از روی Cd بوت نمیشه باید وارد setup بشید و تنظیمات رو دستکاری کنید. اگه میشه که هیچ

savana
03-31-2012, 01:07 PM
سلام
شرح قضیه:7(64)داشتم,تعویض کردم!
یعنیxpنصب کردم,حالااین سیستم خیلی کندکارمیکنه
یعنی همه چیزخیلی دیرلودمیشه .:20:
کمک:مشکل چیست ؟چه کنم؟:smile:
باتشکر

axon
04-02-2012, 07:01 PM
سلام بر شما

شاید شما به ویندوز 7 عادت کردید، و فکر میکنید "ایکس پی" کند هست.
ویندوز رو از کجا تهیه کردید؟
مشخصات سخت افزاری سیستمون خوبه؟
اولی که ویندوز رو نصب کردید کند بود تا بعد؟

savana
04-09-2012, 12:45 PM
1.اینطورنیست؛به دلیل کندبودن,خیلی زیادهنگ میکنه
2.ازیکی ازنرم افزارفروشیهای انقلاب
3.بله,خوبه
4.ازابتدا که نصب شد همینگونه بود.

axon
04-09-2012, 02:59 PM
1.اینطورنیست؛به دلیل کندبودن,خیلی زیادهنگ میکنه
2.ازیکی ازنرم افزارفروشیهای انقلاب
3.بله,خوبه
4.ازابتدا که نصب شد همینگونه بود.
بر اساس جوابی که شما دادید چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
ویندوز رو از دیسک دیگه ای نصب کنید
یا ویندوز خودتون رو روی سیستم دیگه ای نصب کنید
راستی سیستم ویروس و یا نرم افزار مخرب نداره؟

New person
04-09-2012, 03:51 PM
سلام
شرح قضیه:7(64)داشتم,تعویض کردم!
یعنیxpنصب کردم,حالااین سیستم خیلی کندکارمیکنه
یعنی همه چیزخیلی دیرلودمیشه .:20:
کمک:مشکل چیست ؟چه کنم؟:smile:
باتشکر

سلام،
ویندوز خود را با یا یک نرم افزار بهینه ساز کاملا اسکن کنید تا براتون فایل های اضافی و بیهوده را حذف کنه و به سیستمتون سرعت ببخشه و بعدشم بهتره ویندوز را اپدیت کنید تا بتونید سیستم بهتری داشته باشید و سرعتتتون بالا بره با این روش همیشه می تونید بهترین سرعت را داشته باشید. ممکنه دلایل اینا باشه و یا همان طور که دوست خوبمون axon فرمودند ممکنه ویروس این کارو کرده باشه.