PDA

View Full Version : نشانگر دمای داخل کیس

بازز
01-10-2008, 02:04 AM
با عرض سلام. بنده در طی مدتی که کیس کامپیوترم را خریداری کرده ام یک مشکل در رابطه با LCDای که در جلوی کیس دمای داخل و دیگر اطلاعات را نمایش می دهد سوال داشتم، که اولا این دما مربوط به چی می شود دوما آیا مقدار این دما (برای کامپیوتر من) که در حالت معمولی 28-30 درجه سانتیگراد می باشد درست است یا نه؟ با این که باید آن را تنظیم کنم؟ و سوما من هر وقت دمای آن را در درجه ای تنظیم می کنم که اگر از این دما به بالا رفت فن اضافی آن روشن شود، با هر بار خاموش شدن کامپیوتر به دمای تنظیم شده قبلی خود یعنی 38 درجه برمی گردد؟ چگونه می توانم آن را در درجه ثابت تنظیم نمایم؟ با تشکر

admin
01-11-2008, 02:33 AM
سلام
1- این lcd معمولا دمای محیط داخل کیس را نمایش می دهد. مگر جلوی آن چیز دیگری نوشته شده باشد.
2- 30 درجه دمای مناسبی است.
3- نمی توانم در این مورد نظر قطعی بدهم. چون هر کیسی تنظیمات مربوط به خود را دارد

بازز
01-12-2008, 11:27 PM
باز هم که تا این حد مرا راهنمایی فرمودید بسیار متشکرم. موفق باشید.

sam.seven
08-31-2010, 11:54 PM
سلام
کیس من هم همینطور است.
اگر کیس خود را باز کنید یک دما سنج ریز می بینید که دارای دوسیم است که از جلوی کیس آمده آن دما سنج دما را آن جا اندازه گیری می کند و به هر چیزی که نزدیک تر باشد تغریباً دمای آن را نشان می دهد. ( مواظب آن باشید که خراب نشود )
در مورد تنظیمات هم ، منم همین مشکل را دارم ، تحقیق می کنم اگر تونستم نتیجه ی خوبی به دست بیارم ، حتماً اینجا می گم.