PDA

View Full Version : پاک کردن بخش‌هایی از آرشیو برنامه گوگل دسکتاپ Google Desktop

mt_moravej
01-06-2008, 10:23 AM
>>> اگر می خواهید درباره روش پاک کردن کلماتی که هنگام جستجو وارد کرده اید اطلاعات بگیرید به بحث "پاک کردن کلماتی که کاربر جستجو کرده (http://www.kelid.ir/forum/showthread.php?t=48)" مراجعه کنید <<<
همانطور که می‌دانید برنامه جستجوی کامپیوتر گوگل (Google Desktop) همه اطلاعات موجود در کامپیوتر را نمایه (index) می‌کند و با یک کلیک می‌توان در میان انبوهی از اطلاعات موجود در کامپیوتر به جستجو پرداخت و در کسری از ثانیه به تعداد زیادی نتیجه دست یافت (برای اطلاعات بیشتر درباره‌‌ی این برنامه، روش نصب و استفاده از آن به بخش انتهایی کتاب کلید جستجو در اینترنت مراجعه کنید). این مساله گاهی می‌تواند برای کاربران نگران کننده باشد چراکه اگر غریبه‌ای پای کامپبوتر شما بنشیند می‌تواند به سرعت اطلاعاتی از فعالیت‌های شما چه در اینترنت و چه استفاده‌های دیگری که از کامپیوتر کرده‌اید به دست بیاورد.
برای دوری از این مشکل چند راه وجود دارد:
1- یکی اینکه کل آرشیو برنامه را پاک کنید. برای پاک کردن آرشیو که همان اطلاعات نمایه شده است ابتدا باید برنامه را خاموش کنید. سپس باید به پوشه‌ای که این آرشیو‌ها در آن قرار دارند مراجعه کنید که آدرس آن معمولا این است:
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\application data\Google\Google Desktop\
که به جای username نام کاربر ویندوز قرار دارد. فایل‌های با پسوندهای مختلفی در این پوشه دیده می‌شود که می‌توانید همه آنها را به جز فایلهایی که با sidebar_ می‌شوند پاک کنید (تا اطلاعات مربوط به نوار کنای گوگل پاک نشوند).
اکنون برنامه را دوباره اجرا کنید. اگر در این حالت به صفحه جستجوی برنامه بروید و یا گزارش نمایه‌های را فعال کنید می‌بینید که تعداد صفر شده گوگل از اول شروع به گشتن در کامپیوتر و ساختن نمایه‌ها می‌کند.
یکی از تنظیماتی که در قسمت Preferences وجود دارد مربوط به حذف پوشه‌های دلخواه از روند ثبت در آرشیو است. کافی است در قسمت Don't Search These Items روی پیوندAdd file or folder to exclude کلیک کنید و پوشه‌هایی که می‌خواهید نمایه نشوند یعنی در آرشیو جستجو وارد نشوند را انتخاب کنید. این پوشه‌ها در واقع پوشه‌های محرمانه و خیلی شخصی شما خواهند بود.

2- اما اگر نخواهید کل آرشیو برنامه را پاک کنید می‌توانید به‌صورت خاص موارد دلخواه را پاک کنید که البته اگر تعدادشان زیاد باشد کمی وقت گیر است. کافی است پس از انجام جستجوی کامپیوتر و نشان داده شدن فهرست نتایج در بالای صفحه روی پیوند remove from index کلیک کنید. در این حالت مربع‌های توخالی در کنار هرکدام از موارد نشان داده شده در فهرست قرار می‌گیرد که با انتخاب آن‌ها و کلیک روی دکمه remove که در بالای صفحه ظاهر آن موارد از آرشیو پاک می‌شوند.

3- فایل‌ها و عکس هایی که از کامپیوتر پاک می‌شوند همچنان در آرشیو برنامه باقی می‌مانند و در فهرست نتایج جستجو نشان داده می شوند هرچند با کلیک روی آن‌ها دیگر نمی‌توان بازشان کرد. اگر در صفحه انجام تنظیمات (Preferences) و در قسمت Remove Deleted Items در مربع موجود علامت بزنید فایل‌های پاک شده قابل جستجو نخواهند بود.

بازز
01-10-2008, 01:45 AM
با عرض سلام خدمت شما. از جواب شما به این موضوع کاملا متشکرم و از نکته هایی که فرمودید استفاده کردم. اما می خواستم چند نکته را خدمت شما عرض کنم که اولا در مورد نکته اولتان این که اگر لطف کنید یکی دو آدرس دیگر را نیز ذکر کنید ممنون می شوم چون این آدرس را در کامپیوتر خود نداشتم و این که طبق گفته شما با انجام این کار تمام نمایه ها نیز پاک می شوند و دوباره باید مدت زمانی را منتظر باشیم تا این کار دوباره تمام شود و تکرار این عمل دردسر ساز است. لذا من دنبال تنظیمی می گردم که فقط و فقط لیست فعالیت هایم از همان جدول تقویمی پاک شوند و دستی به نمایه ها نزند. دوما من این سوال را نیز یادم رفته بود که در نوار کناری Google desktop با عنوان sidebar اگر بخواهیم1- آخرین اخبار در آخرین سایتهایی که بازدید کردیم و2-به روز رسانی RSS از سایتهایی را که بازدید کردیم ، این قسمتها را غیر فعال کنیم چگونه باید عمل کرد؟ باز هم در آخر از شما متشکرم. موفق باشید.

mt_moravej
01-10-2008, 02:13 AM
ممکن است در درایو C در پوشه Google Desktop Data باشد. البته از راه نگاه کردن به رجیستری دقیقا این پوشه مشخص می شود که الان مسیرش خاطرم نیست.

kingsky
02-05-2008, 06:24 PM
با سلام
من یه مشکلی با گوگل دسکتاپ دارم اون هم اینه که کل فایلهای منو ایندکس گذاری نمی کنه فقط قسمت کوچکی از فایل هامو ایندکس گذاری می کنه لطفا اگر کسی می تونه مشکل منو حل کنه بگه.
بسیار متشکرم.