View Full Version : فارسي كردن اعداد در ورد
admin
12-30-2007, 05:38 PM
یکی از مشکلاتی که بسياري از كاربران Word به دنبال حل كردنش هتند و هيچ جائي هم گفته نشده، فارسي كردن اعداد است.بسياري از كاربران نميدانند چه بايد بكنند تا اعداد در Word فارسی نشان داده شوند. البته در بخش Regional settings ویندوز جائی هست که می توانیم مشخص کنیم اعداد فارسی نشان داده شوند. ولی اگر این کار را بکنیم، همه اعداد بخش های مختلف ویندوز فارسی می شوند. حتی ساعت ویندوز هم عدد ها را فارسی نشان می دهد. ولي ما به دنبال روشي هستيم كه فقط عدد هاي Word را فارسي كند. آن هم فقط اعدادي را كه به فارسي نوشته مي شوند. از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید. کادری پر از گزینه و زبانه (Tab) ظاهر می شود. زبانه Complex script را فعال کنید. در قسمت پائین، منوی کشوئی گزینه numeral را باز کنید و از منو گزینه Context را انتخاب کنید. کار تمام است. از این به بعد اعدادی که فارسی تایپ کنید فارسی نشان داده می شوند و اعدادی که انگلیسی تایپ کنید، انگلیسی.
admin
12-30-2007, 05:41 PM
روي دكمه office كليك كنيد
Word options را انتخاب كنيد
در سمت چپ به بخش advanced برويد
در صفحه اصلي به بخش show document content برويد
در بخش Numeral منو را باز كنيد و گزينه Context را انتخاب كنيد.
system32
09-30-2010, 01:40 PM
با سلام
دوست عزیز از نکته جالبی که گفته اید ممنون .
حالا آیا می توانم در درج فرمول های ریاضی هم اعداد را فارسی درج کنم یا نه ؟
با روش گفته شده اعدادی که در فرمول ریاضی Equation با فارسی هم درج کنم انگلیسی می نویسد .
با تشکر - سیستم 32
admin
09-30-2010, 06:39 PM
استاد مروج . به داد برس
ali.heidary
09-30-2010, 07:44 PM
فكر كنم اگر به جاي گزينه Context از Hindi استفاده كنيد مشكل حل مي شود.
system32
09-30-2010, 09:47 PM
فكر كنم اگر به جاي گزينه Context از Hindi استفاده كنيد مشكل حل مي شود.
با سلام خدمت جناب آقای حیدری
با عرض شرمندگی با انتخاب Hindi تمامی اعداد به صورت فارسی نمایش می دهند که در اینصورت بعضی از اعدادی که می خواهیم انگلیسی پرینت شوند مشکل دار هستند .
منتظر جواب هستم
با تشکر - سیستم 32
ali.heidary
10-01-2010, 04:55 PM
در office 2003 تا جایی که به خاطر دارم یک ادیتور داشت به نام Equation Editor که برای تنظیم فونت گزینه داشت (فکر کنم منوی style و گزینه define) اما در office 2007 من همچین گزینه ای ندیدم.ا
Di estefano
11-28-2010, 12:56 PM
word 2007 / office button / word option / show document properties / numeral / context
hindi ham faghat farsi neshun mide hame adad ro !!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.