PDA

View Full Version : پاک کردن برنامه پاک نشدنی

mahshid
12-25-2007, 12:45 AM
با سلام
من برنامه انتی ویروس سیمانتک را از طریق add/remove porgramپاک کردم ولی پاک نشد و بعد از طریق رجیستری ازآدرس زیر HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall

پاک کردم ولی هنوز به طور کامل پاک نشده است.
و برنامه ورد را میخواهم باز کنم این غلط را میده طبق شکلی که attach کردم بوده و نمی تونم علت را بفهم
لطفاً مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

admin
12-25-2007, 01:11 AM
شما برنامه رو نصفه و نیمه حذف کردید. هننوز بخش هائی از اون حذف نشده و همین باعث اشکال میشه. اگه ههنوز آیکونش در add remove program هست ، دوباره حذفش کنید. وگرنه یک بار از اول نصب کنید و حذف کنید. یا این که به کمک system restore برگردید به تاریخی که هنوز نصبش نکرده بودید.

mahshid
12-25-2007, 03:09 PM
با سلام
این برنامه سیمانتک موقعی که لپ تاپ خریده بودم روی خودلپ تاپ بود خود شرکت سازنده اینو توی کامپیوتر نصب کرده بود و از طریق add/remove porgram به هیچ وجه برنامه پاک نمیشود فقط از همون طریق رجیستری پاک میشه ولی اونم کامل پاک نمیشه آیا برنامه ای است که با آن برنامه بشود برنامه های پاک نشدنی را پاک کرد یا نه؟
با تشکر

admin
06-22-2008, 04:36 PM
برنامه ashampoo uninstaller ممكن است بتواند مشكل را حل كند

Terminator2
09-09-2010, 05:42 PM
برنامه نرو وضعیت بدتری دارد؛
این برنامه درصورتی که رجیستر نشود بی استفاده شده و در صورت حذف،باقی می ماند.
همچنین مانع از نصب Neroهای قبلی میشود.ومیگوید نسخه ای جدیدتر وجود دارد.
همچنین این برنامه بسیار سنگین است.:smile:

system32
09-09-2010, 06:04 PM
برنامه نرو وضعیت بدتری دارد؛
این برنامه درصورتی که رجیستر نشود بی استفاده شده و در صورت حذف،باقی می ماند.
همچنین مانع از نصب Neroهای قبلی میشود.ومیگوید نسخه ای جدیدتر وجود دارد.
همچنین این برنامه بسیار سنگین است.:smile:
با سلام
در مورد Nero من یه نسخه از Nero 8 خواستم نصب کنم که همراه اون یه نرم افزار بوده که هرچه از نسخه های دیگر این نرم افزار رو پیدا کنه و کامل پاک کنه .
شما می تونید از این نرم افزار برای رفع مشکلتون استفاده کنه که شاید بتونم فردا اسم اون نرم افزار رو براتون بنویسم .
با تشکر - سیستم 32

S7N
09-09-2010, 06:22 PM
ضد ویروس سیمانتک/نورتون هم یک نرم افزار کمکی دارند که کامل مخلفاتشونو از ... حذف میکنه.
الان تو آرشیو نرم افزار هام جستجو میکنم و نامش رو هم ذکر میکنم.اگر شد آپلود میکنمش تا دانلودش کنین.و من ا... توفیق

Alfredo
09-12-2010, 10:19 AM
با سلام
من برنامه انتی ویروس سیمانتک را از طریق add/remove porgramپاک کردم ولی پاک نشد و بعد از طریق رجیستری ازآدرس زیر HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall

پاک کردم ولی هنوز به طور کامل پاک نشده است.
و برنامه ورد را میخواهم باز کنم این غلط را میده طبق شکلی که attach کردم بوده و نمی تونم علت را بفهم
لطفاً مرا راهنمایی کنید.
با تشکر دقيقا من هم اين مشكل رو با لبتاپ يكي از دوستان داشتم.

بخاطر اينكه پاك نميشد، نميتونستم آنتي ويروس جديد نصب كنم !

از هربرنامه اي هم كمك مي گرفتم موفق نميشدم پاكش كنم !

آخرش همه فايل هاش رو دستي از توي Program Files و از توي Common Files حذف كردم.

داخل رجيستري هم هرچي نوشته درمورد Norton بود، دستي پاك كردم !

كلا يك ساعتي وقتم رو گرفت اين رجيستري ! ولي در آخر پاك شد !!! :frown:

system32
09-13-2010, 08:11 AM
با سلام
دوستان عزیز من دیروز یه پک کینگ دست دوستام دیده بودم ه توش یه برنامه بود برای حذف هر نرم افزاری که از Add Remove Programs درست حذف نشده و یا نمیشه .
متاسفانه یادم نبود اسم نرم افزار رو نت بگیرم . حتما در اسرع وقت می نویسم .
با تشکر - سیستم 32

sam.seven
09-13-2010, 09:16 PM
ببخشید چطوری از توی ریجستری فایل ها را پاک می کنید؟

Alfredo
09-14-2010, 10:33 AM
استارت رو بزن و توي RUN بنويس Regedit

بعد كه وارد رجيستري شدي، F3 رو ميزني و عبارتي كه ميخوايي دنبالش بگردي رو مينويسي...

بعد اينتر ميزني و رجيستري اولين عبارتي رو كه با اين نام پيدا كنه، بهت نشون ميده !

بعد از قسمت سمت راست رجيستري، اون عبارت (فايل) رو ديليت ميكني !

بعد دوباره F3 رو ميزني تا بره جستجو رو ادامه بده !

خلاصه همينطوري پيش بري بعد از يه مدت آثار اون عبارت رو از تو رجيستري پاك ميكني !

حالا اين عبارت چي ميتونه باشه ؟ من نميدونم...

ميتوني با mcafee شروع كني :biggrin:

نكته : اين روش رو كه بهت گفتم بزار براي تير آخر ! چون نسبت به روش هاي ديگه وقت گير تر و سخت تره !

sam.seven
09-19-2010, 10:06 PM
نكته : اين روش رو كه بهت گفتم بزار براي تير آخر ! چون نسبت به روش هاي ديگه وقت گير تر و سخت تره !
و البته خطرناك تر چون ممكنه تشابه اسمي به وجود بياد و فايلي را اشتباه پاك كنيم :biggrin:

Terminator2
10-03-2010, 02:55 AM
با سلام
در مورد Nero من یه نسخه از Nero 8 خواستم نصب کنم که همراه اون یه نرم افزار بوده که هرچه از نسخه های دیگر این نرم افزار رو پیدا کنه و کامل پاک کنه .
شما می تونید از این نرم افزار برای رفع مشکلتون استفاده کنه که شاید بتونم فردا اسم اون نرم افزار رو براتون بنویسم .
با تشکر - سیستم 32

با سلام:53:
برنامه نرو این فایل ها رو در رجیستری و یه جای امن ذخیره می کنه که با فرمت کردن درایو ویندوز فقط چنین مشکلاتی حل میشه اگه قرار بود چنین نرم افزاری که شمامیگین باشه که دیگه سازندگان نرو باید شرکت شونو پلمپ کنن!!:confused::confused::confused:

Terminator2
10-03-2010, 03:02 AM

البته یه تیر یکی مونده به آخر هم هست که مطمئن تره!!:wink: :
درایو محتوی ویندوز رو فرمت کن وخلاص!!!:19:

admin
10-03-2010, 07:01 AM
البته یه تیر یکی مونده به آخر هم هست که مطمئن تره!!:wink: :
درایو محتوی ویندوز رو فرمت کن وخلاص!!!:19:
یه راه مطمئن تر. یه کامپیوتر دیگه بخر :)

system32
10-03-2010, 09:44 AM
با سلام:53:
برنامه نرو این فایل ها رو در رجیستری و یه جای امن ذخیره می کنه که با فرمت کردن درایو ویندوز فقط چنین مشکلاتی حل میشه اگه قرار بود چنین نرم افزاری که شمامیگین باشه که دیگه سازندگان نرو باید شرکت شونو پلمپ کنن!!:confused::confused::confused:
با سلام
دوست عزیز شرمنده دیر شد که جواب بدم .
اسم نرم افزار Nero General Clean Tool بوده .
سعی می کنم دو سه ساعت دیگه آپلود کنم .
با تشکر - سیستم 32

system32
10-03-2010, 01:10 PM
با سلام
دوستان عزیز طبق قولم فایل برنامه رو برای دانلود گذاشتم .
از لینک زیر دانلود و با پسورد www.system32-co.tk اجرا کنید .
http://www.4shared.com/file/FKmHKkEJ/Nero_General_Clean_ToolPasswww.html
وقت خوبی داشته باشید .
با تشکر - سیستم 32

system32
01-05-2011, 02:13 PM
با سلام
نرم افزار Revo Uninestaller فوق العاده برای حذف نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم
لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/cFQ49yCi/Revo_Uninstaller_v180wwwsystem.html

پسورد فایل زیپ : www.system32-co.tk
با تشکر - سیستم 32