PDA

View Full Version : مشكل در رايت ديسك‌هاي صوتي

mt_moravej
12-08-2007, 08:38 PM
اين پرسشی است كه يكی از خوانندگان كتاب فرستاده‌اند و دراينجا پاسخ سوالشان را مجددا می‌نويسم :
كتاب ساخت سی دی و دی وی دی ، در مورد تهیه آدیو سی دی نوشته شده که میزان زمان قطعه مورد نظر (موسیقی یا سخنرانی) مد نظر است سوال من این است که پس چطور یک سی دی حاوی مجموعه از ام پی تری های مختلف تهیه می شود؟ می خواستم یک سی دی با فرمت ام پی تری حاوی دو سخنرانی تهیه کنم اما سخنرانی اول به تنهایی حجمی به اندازه دو و نیم سی دی را اشغال می کند(حدود یک ساعت و نیم سخنرانی) لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر ضمنا بابت چاپ این کتاب بسیار ممنون مشکلم را حل کردید و توانسته ام یک سی دی رایت کنم تاحالا.

mt_moravej
12-08-2007, 08:50 PM
سلام خدمت شما خواننده محترم
مساله اصلی تفاوت بین دیسك‌های صوتی و دیسك‌های دیتا است .
خواندن كتاب درك عملكرد Cd و Dvd را نیز به شما پیشنهاد می‌كنم.
ام پی تری ها فایلهای موسیقی فشرده هستند و با آنها می‌توان حتی تا 10 برابر بیشتر از دیسك‌های صوتی
روی یك سیدی آهنگ ضبط كرد. دقت كنید كه به دیسكی كه روی آن ام پی تری ضبط شده باشد
دیسك صوتی نمی‌گوییم و این نوع دیسك‌ها هم در رده دیسكهای دیتا یا داده قرار می‌گیرند.
معیار سنجش برای دیسكهای داده حجم فایل است در حالیكه برای دیسكهای صوتی مدت زمان آهنگ یا سخنرانی
لذا ممكن است شما یك فایل سخنرانی دو ساعته داشته باشید كه حجم آن مثلا 60 مگابایت باشد خب به راحتی می‌توانید این فایل
ام پی تری را روی یك سیدی ضبط كنید چراكه ظرفیت سیدی دست كم 600 مگابایت است ولی اگر همین فایل را
بخواهید به یك دیسك صوتی تبدیل كنید امكانش نیست چراكه زمان آن بیش از گنجایش زمانی یك دیسك صوتی است.
این روزها اكثر دستگاه‌های پخش جدید دیسكهای ام پی تری را می‌خوانند و صرفا اگر می‌خواهید دیسك را دستگاه‌های
قدیمی تر كه فقط دیسك‌های صوتی می خوانند استفاده كنید آنرا به صوتی تبدیل كنید در غیر اینصورت این كار
زمان بر است و محدودیت‌های بیشتری دارد همانند آنچه گفته شد.
امیدوارم توضیحات كافی بوده باشد.
موفق باشید

mt_moravej
12-08-2007, 08:55 PM
البته اگر بخواهید حتما این سخنرانی طولانی را به‌صورت صوتی(Audio) ضبط کنید باید با استفاده از برنامه‌های ویرایش صدا فایل صوتی را به قطعه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.