PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروس برروی رم!!!!!!!کمک!!

mdishm
11-21-2011, 01:38 PM
سلام به کمک فوری نیازدارم

eset smart securityسیستم من نشون میده که بررویmemoryسیستم ویروس نشسته باراول درخواست ریست داد(بعدازcachکردن ویروس)وبعدازریست شدن(باdelay)سیستم بازهمون ویروس برروی سیستم شناخت ولی اینباروتاحلاکه 5بارشده بعدازشکارویروس پیغام میده که نمیتونه پاکش کنه!درrepprtنشون میده ولی درQaratineنشون نمیده!!
چیکارمیتونم بکنم که پاک بشه...خیلی به راهنماییتون نیازدارم چون داره تکثیرمیشه

نام ویروس ها هم:
zaberg
aadrive32.exe

منتظرلطف وکمک شما هستم.

New person
11-21-2011, 02:53 PM
با سلام،

يك از دلايل حذف نشدن برخي ويروس ها اين است كه:

سيستم عامل شما و يا بعضي نرم افزارها از اين ويروس يا برنامه ي مخرب هم اكنون استفاده مي كنند.....

axon
11-21-2011, 06:51 PM
از دیسک نجات استفاده کنید (نود32 - یا کسپر یا...) چون تو اون حالت ویروس ها غیر فعال هستند
البته دقت کنید که از دیسک نجات بروز استفاده کنید، یا قبل از اسکن کردن سیستم اون رو به روز رسانی کنید (اپدیت).

M.Sharif
11-22-2011, 09:55 AM
سلام به کمک فوری نیازدارم

eset smart securityسیستم من نشون میده که بررویmemoryسیستم ویروس نشسته باراول درخواست ریست داد(بعدازcachکردن ویروس)وبعدازریست شدن(باdelay)سیستم بازهمون ویروس برروی سیستم شناخت ولی اینباروتاحلاکه 5بارشده بعدازشکارویروس پیغام میده که نمیتونه پاکش کنه!درrepprtنشون میده ولی درQaratineنشون نمیده!!
چیکارمیتونم بکنم که پاک بشه...خیلی به راهنماییتون نیازدارم چون داره تکثیرمیشه

نام ویروس ها هم:
zaberg
aadrive32.exe

منتظرلطف وکمک شما هستم.

سلام
اول آنتی ویروس خود را آپدیت کنید و به حالت safe mode رفته و در آنجا آنتی ویروس خود را اجرا کرده و اقدام به اسکن کنید

mdishm
12-06-2011, 05:40 PM
سلام:
ممنون ازلطف وراهنمایی همه دوستان...

نجات پیدا کردم!

eset smart securityآپ دیت کردم ویروس پیدا کرد وبادوبارریست ویروس کلا از رم پاک شد.

تجربه جالبی بودبرای من!ویروس روی سخت افزار...!!

اوقات خوبی داشته باشید.