PDA

View Full Version : Pdf 2 Word

بازز
11-28-2007, 02:48 AM
با سلام
وقتی من می خواهم با استفاده از نرم افزارهای تبدیل کننده PDF به WORD ، یک فایل فارسی انگلیسی را به WORD تبدیل کنم تمامی کلمه و جمله های فارسی برعکس و غیر قابل خواندن میشوند (یعنی از چپ به راست و بین هرحرف یک فاصله) و کاری هم نمیشود با آنها کرد
لطفا مرا در این مشکل راهنماییی کنید با تشکر

mt_moravej
11-29-2007, 09:15 PM
سلام
چندبار پاسخ داده‌ بودم ولی ظاهرا سایت مشکلی داشت و پاک شد.
اول باید ببینید ساختار فایل وردتان اشکالی نداشته باشد. برای این منظور از منوی File گزینه Print Preview را انتخاب کنید تا نمایی از حالت چاپ شدن صفحه نشان داده شود. ببینید آیا در این نما هم فایل به هم می‌ریزد یا نه؟
به جای چاپگر Adobe با چاپگر Office Image Writer هم یک امتحانی بکنید.
منتظر نتیجه کارتان هستم. ضمنا بفرمایید برای تبدیل از چه برنامه‌ای استفاده کرده‌اید؟ از آکروبات، نیترو و pdf factory و یا شاید هم برنامه‌ای دیگر؟

admin
12-01-2007, 12:51 PM
همه نرم افزار های مبدل نمی توانند متن فارسی را تبدیل کنند. بسیاری از آنها بجای متن فارسی فقط صفحه سفید تحویل می دهند. کتاب کلید Pdf را خوانده اید؟ آنجا بطور کامل راهنمائی شده است

بازز
12-10-2007, 01:17 AM
با سلام اولا بابت اين که شما را تا اين لحظه منتظر گذاشتم شرمنده اين خطهاي ما کمي مشکل داشتند. من با استفاده از Print Preview هم اين کار را انجام دادم ولي مشکلم حل نشد ضمنا من از نرم‌افزار Solid Converter PDF Professional 3.0.299 براي اين کار استفاده مي‌کنم.

mt_moravej
12-10-2007, 10:58 AM
سلام
خواهش می‌كنم
منظورتان چیست که مشکلتان حل نشد؟ یعنی در حالت Print Preview هم متن‌ها به هم ریخته و خراب بود؟ اگر اینطور است همانطور که گفتم فایل اصلی مشکل دارد و ارتباطی با برنامه تبدیل ندارد. ولی اگر در Print Preview درست نمایش می‌دهد ولی بعد از تبدیل خراب می‌شود قطعا برنامه‌ای که استفاده می‌کنید مشکل دارد. با در دسترس بودن ارزان و راحت برنامه‌های آکروبات دیگر نیازی به استفاده از برنامه‌های دیگر نیست. البته ممکن است برنامه‌ای که استفاده می‌کنید تنظیماتی برای این کار داشته باشد. ولی به غیر از آکروبات بقیه برنامه ها در فارسی مشکلات زیادی دارند. بهتر است این برنامه را تهیه کنید و در کتاب PDF هم که درباره آن کاملا توضیح داده شده است.

بازز
12-12-2007, 01:02 AM
باز هم که تا اين جا به فکر مشکل بنده بوديد از شما متشکرم. راهنماييهاي شما کاملا آموزنده و مفيد بود. ممنون

PaLasiuS
01-19-2008, 12:11 PM
متاسفانه براي فارسي مبدل خوبي وجود ندارد

پي دي اف هاي فارسي مشكل دارند؟؟!؟!؟!؟؟

admin
01-19-2008, 09:34 PM
برای تبدیل فایل های فارسی به PDF همانطور که در کتاب کلید PDF گفته شده. از نرم افزار Adobe acrobat professional استفاده کنید.

proud raper
10-11-2008, 11:37 PM
سلام خسته نباشید

اگه میشه بیشتر توضیح بدید، اخه منم امتحان کردم کلمات اینطوری بود از Print Preview هم استفاده کردم توو اونجا هم به همون شکل نشون میداد، حتی چندتا فایل دیگه هم امتحان کردم و همشون به همین شکل بود.
من از برنامه PDF2Word v3.0 استفاده کردم اگه میشه راهنماییم کنید. نیازه فوری دارم:(

مرسی از شما

ahaliyo
10-12-2008, 09:35 AM
سلام خسته نباشید

اگه میشه بیشتر توضیح بدید، اخه منم امتحان کردم کلمات اینطوری بود از Print Preview هم استفاده کردم توو اونجا هم به همون شکل نشون میداد، حتی چندتا فایل دیگه هم امتحان کردم و همشون به همین شکل بود.
من از برنامه PDF2Word v3.0 استفاده کردم اگه میشه راهنماییم کنید. نیازه فوری دارم:(

مرسی از شما

با اجازه مدیران عزیز ( من یکم تجربه دارم )
چند تا راه کار برای مشکل شما هست
1- سی دی آفیس خود را در درایو قرار بدید و از منوی help گزینه detect and repair.. را انتخاب کرده و در پنجره‌ای که باز می‌شود دو گزینه موجود را تیک دار کرده و start را فشار دهید منتظر باشید تا کار به پایان برسد توجه کنید که پس از فشردن دکمه start برنامه وُرد را ببندید و فقط همین پنجره کوچک باز باشد و به کار خود ادامه بدهد
پس از پایان کار برنامه وُرد را باز کنید ( البته بهتر آن است که پس از پایان کار سیستم را دوباره راه اندازی کنید reset )
همچنین برنامه‌ای که از آن برای تبدیل استفاده می‌کنید را قبل از این کار از نصب خارج کنید( آنیستال ) و سیستم را دوباره راه اندازی کنید و دوباره نصب کنید
اگر مشکل حل شد که هیچی اگر نشد برنامه تبدیل کننده را حذف و از برنامه دیگری کمک بگیرید

mt_moravej
10-12-2008, 11:51 AM
مساله اصلی این است که من از ابتدا سوال را برعکس جواب دادم. سوال درباره تبدیل PDF به WORD بوده ولی توضیحاتی که من دادم مربوط به رفع اشکال در راه ساختن پی دی اف ها بوده است که عذرخواهی می‌کنم!
برای تبدیل فایل‌های پی دی اف به ورد نباید انتظار تبدیل کاملا صحیح را داشت. اگر هم که فارسی است اصلا نباید از آکروبات انتظار داشته باشید.
بهترین برنامه رایگانی که می‌توانید برای تبدیل فایلهای فارسی پی دی اف به ورد استفاده کنید تا آنجا که می‌دانم این است:
Read Iris Pro

proud raper
10-13-2008, 07:15 PM
آقای مروج این نرم افزار فکر کنم مربوط به شاخه ی حسابداری باشه.
OK من امتحان میکنم و نتیجشو به شما میگم.
مرسی از شما و دوست قبلی که راهنمایی کرده بود

mt_moravej
10-13-2008, 09:35 PM
نه قربان این نرم افزار یکی از نرم افزارهای مشهور در زمینه Ocr هست.
شاد باشید

ahaliyo
10-14-2008, 08:13 AM
حالا این برنامهRead Iris Pro رو از کجا دانلود کنیم؟

proud raper
10-14-2008, 01:31 PM
خسته نباشید میگم به همه ی دوستان خوبم:D

آقای مروج دستتون درد نکنه من مشکلم با نرم افزار Nitro PDF Professional 5.3.2.3 حل شد.
از فونت فارسیم حمایت میکنه:o

با اجازه ی شما لینک سایت میدم تا بچه ها راحت تر بتونن نرم افزارهای مورده نیازه خودشون دانلود کنن;) :http://www.kamyabonline.com/

فقط کافیه که نرم افزار مورده نظرتون رو توو سایت Search کنین:cool:

Hamishe Dar Sadr Bashid
proud raper

mt_moravej
10-14-2008, 02:32 PM
متشکرم.
بلی نیترو هم برنامه بسیار خوبی است. این برنامه و برنامه قبلی که معرفی کردم با یک جستجو در اینترنت یافت می‌شوند اما اگر سرعت اینترنتتان کم است تهیه دیسک آن از بازار مقرون به صرفه تر است.

admin
10-14-2008, 02:49 PM
خسته نباشید میگم به همه ی دوستان خوبم:D

آقای مروج دستتون درد نکنه من مشکلم با نرم افزار Nitro PDF Professional 5.3.2.3 حل شد.
از فونت فارسیم حمایت میکنه:o

با اجازه ی شما لینک سایت میدم تا بچه ها راحت تر بتونن نرم افزارهای مورده نیازه خودشون دانلود کنن;) :http://www.kamyabonline.com/

فقط کافیه که نرم افزار مورده نظرتون رو توو سایت Search کنین:cool:

Hamishe Dar Sadr Bashid
proud raper

اگر لینک مستقیم دانلود نرم افزار رو می دادید بهتر بود

proud raper
10-14-2008, 04:00 PM
شرمنده حق با شماست

این لینک صفحه دانلود:
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1693

اینم لینک مستقیم:
http://dl.kamyabonline.com/download/program/Nitro%20PDF%20Professional%205.3.2.3.exe

من نمیدونم که لینک مستقیم تو انجمن جواب میده یا نه ولی اگه نشد از لینک صفحه استفاده کنید:D

پسورد جهت نصب برنامه:
www.kamyabonline.com (http://www.kamyabonline.com) این متن بنویسید
بازم که تبلیغ شد:eek: :rolleyes:

raindrops
11-13-2010, 06:27 PM
سلام به همگی
من نرم افزار نیترو رو دانلود و نصب کردم . اما این نرم افزار بعد از اجرا ، چه برای تبدیل فایل pdf و چه ویرایش آن ، error میده .
می خواستم بدونم برای این نرم افزار آیا باید ورژن خاصی از نرم افزار pdf رو ی سیستم نصب باشد یا نه .
لطفا در زمینه به من کمک کنید . پیشاپیش از شما تشکر می کنم .
:102:

mt_moravej
11-14-2010, 12:13 AM
نیترو خودش یک برنامه مستقل برای ساختن و کار با فایلهای pdf هست و نیازی به داشتن آکروبات ندارید. پیغام خطا را بگویید شاید بتوانیم راهنمایی کنیم. البته برای تبدیل به ورد به نظرم مستقیم سراغ همان نرم افزار read iris بروید بهتر است. فایلتان اسکن شده است یا قبلن از ورد تبدیل شده؟

raindrops
11-14-2010, 01:18 PM
با سلام و آرزوی تندرستی
هیچ کدام از فایل های pdf ای که در این برنامه تست کردم ، اسکن شده نبودند . در ادامه دو اروری را که مشاهده می کنید ، اولی مربوط به باز کردن برنامه در اولین اجرای آن بعد از نصب می باشد و دومی هم بعد از اقدام به ویرایش یا تبدیل pdf و در کل کار با این برنامه می باشد که مشخصا با زدن کلید dosn't send برنامه به صورت خودکار بسته می شود .
http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=25&stc=1&d=1289725664

http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=26&stc=1&d=1289725664

موفق و موید و سربلند باشید

raindrops
11-17-2010, 05:19 PM
سلام
اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید که بدونم از کدوم ورژن Read Iris Pro
استفاده کنم بهتره . یعنی کدوم ورژن این برنامه با فونت فارسی سازگاری بیشتری داره ؟
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم
موفق و موید باشید .

:2:

mt_moravej
11-19-2010, 03:55 PM
با سلام و آرزوی تندرستی
هیچ کدام از فایل های pdf ای که در این برنامه تست کردم ، اسکن شده نبودند . در ادامه دو اروری را که مشاهده می کنید ، اولی مربوط به باز کردن برنامه در اولین اجرای آن بعد از نصب می باشد و دومی هم بعد از اقدام به ویرایش یا تبدیل pdf و در کل کار با این برنامه می باشد که مشخصا با زدن کلید dosn't send برنامه به صورت خودکار بسته می شود .
http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=25&stc=1&d=1289725664

http://kelid.ir/forum/attachment.php?attachmentid=26&stc=1&d=1289725664

موفق و موید و سربلند باشید

سلام
پیغام اول پیغام خطا نیست. فقط می‌گوید که آیا می‌خواهید نیترو برنامه پیش فرض برای تبدیل باشد یا نه.
پیغام دوم هم به دلیل مشکلیست که نیترو با ویندوز پیدا می‌کند، یعنی یا نیترو درست نصب نشده و یا مشکل دارد و یا ویندوز و یا شاید تداخلی با دیگر برنامه ها روی داده باشدو ارتباطی با خود فایلتان ندارد.
برنامه read iris هم نسخه‌های مختلفی دارد و به طور طبیعی هر چه جدیدتر بهتر ولی من خودم از نسخه ۱۱ استفاده کردم و راضی بودم.

raindrops
11-27-2010, 08:07 PM
سلام .با خسته نباشید و تشکر فراوان از حسن پاسخ گویی شما

اگر امکان دارد لینک دانلود ورژن 11 نرم افزار read iris pro را در این تایپک قرار دهید . چون خودم در نت گشتم و چیز بدرد بخوری پیدا نکردم .
موفق و موید باشید .:2::20::102::77: