PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شدن مشکل اجرا نرم افزار میکس و مونتاژ در ویندوز های VISTA & Seven 7

M.Sharif
10-19-2011, 10:32 AM
کتاب کلید میکس و مونتاژ فیلم با ویندوز های VISTA & Seven 7 هیچ مشکلی ندارد و اجرا میشود . برای فارسی نوشتن تو محیط این برنامه در قسمت نصب ، پوشه ای است که به صورت تصویری نصب برنامه IPT و تنظیمات آنرا در نرم افزار میکس و مونتاژ آموزش میدهد.

نکنه مهم : در ویندوز 7 اگر بعد از نصب نرم افزار کلیک کردید ولی نرم افزار اجرا نشد باید روی آیکون آن کلیک راست کرده و گزینه Run Administrator را انتخاب کرده و مشاهده میکنیم که برنامه اجرا میشود

hesam bahal
12-03-2011, 10:43 PM
با سلام من کتاب شما رو خریدم . برنامه یولید 11 نصب نمیشه . ویندزم 7 . از طریق run administatoram اجرا نمیشه. این پیغامو میده . problem loading vstuio.dat. لطفا راهنمایی کنیین.

در ضمن میخواستم یه فایل صوتیو کات کنم تو کتاب توضح نداده باید چی کار کنم . مثال. یه قسمتی از فایل صوتیو میخوام بقیشو نمخوام باید چی کار کنم

M.Sharif
12-04-2011, 09:31 AM
با سلام من کتاب شما رو خریدم . برنامه یولید 11 نصب نمیشه . ویندزم 7 . از طریق run administatoram اجرا نمیشه. این پیغامو میده . problem loading vstuio.dat. لطفا راهنمایی کنیین.

در ضمن میخواستم یه فایل صوتیو کات کنم تو کتاب توضح نداده باید چی کار کنم . مثال. یه قسمتی از فایل صوتیو میخوام بقیشو نمخوام باید چی کار کنم

سلام
برنامه یولید ( میکس و مونتاژ ) روی ویندوز XP , ویندوز 7 بارها تست شده است ، شما روی یه سیستم دیگه هم امتحان کنید ببینید ایا این پیغام را میدهد ؟!! :39:
در کتاب قدیمی صدا در کامپیوتر برنامه cool edit مورد بررسی و اموزش قرار داشت که با ان به راحتی برای جدا کردن قسمتی از اهنگ ، افکت یا بالا بردن کیفت صدا اهنگ توضیح داده بود :wink:

123 parandeh
04-24-2012, 07:59 PM
سلام من از روی کتاب نتوانستم کار کنم چون کتاب چیزی میگوید که من نمیتوانم انجام دهم راهنمایی فرمایید

admin
04-24-2012, 09:06 PM
با چه نسخه ای کار می کنید؟