PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی کتاب کلید شبکه ( ویراست دوم )

M.Sharif
10-11-2011, 07:45 PM
با گسترش ارتباطات در قالب شبکه های انتقال داده تلفن همراه ، شبکه های انتقال داده پر سرعت نظیر شبکه های بی سیم WI-FI و شبکه چند منظوره WIMAX که در زمان نگارش این کتاب در مرحله راه اندازی نهایی در سطح کشور می باشد و نیز با ارزان شدن قیمت رایانه های نوت بوک در بازار جهانی ، تمایل کاربران به استفاده از شبکه های رایانه ای صد چندان شده است . در زمان خیلی کم فناوری و فناوری های مرتبط نظیر تلفن همراه و رایانه آنچنان توسعه یافته اند که مصرف کنندگان تلفن همراه به نگام خرید به دنبال پشتیبانی از فناوری GPRS و داشتن WI-FI و خریداران نوت بوک به دنبال پشتیبانی از فناوری WI-FI و Bluetooth بر روی دستگاه خود هستند . در این کتاب با فناوری شبکه های رایانه ای آشنا شده و اطلاعات جامعی از هر کدام در اختیار شما مخاطب عزیز قرار خواهیم داد . در ادامه ، علاوه بر شبکه های کابلی که در ویرایش اول به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفتند ، توجه ویژه ای به شبکه های بی سیم یا Wireless و چگونگی راه اندازی شبکه بی سیم برای منزل یا محل کار خواهیم داشت . مبحث امنیت شبکه های بی سیم و مطالبی خواندنی به عنوان سر نخ برای مطالعات تکمیلی ، پایان بخش این نگارش از کتاب کلید شبکه خواهند بود .
برخی از سر فصل ها عبارتند از :
1. آشنایی با شبکه های بی سیم و کابلی
2. معرفی انواع شبکه و اجزای آنها
3. تنظیمات شبکه و اشتراک گذاری اینترنت،چاپگر و ...
4. عیب یابی شبکه و ...
5. آموزش گام به گام راه اندازی شبکه
6. اشتراک گذاری شبکه در ویندوز7

http://www.kelidshop.com/upload/product/thumbnail/200-1315409821shabake.jpg

rockwusho
01-11-2012, 10:24 AM
با سلام .. کتاب بسیار بسیار مفیدی است .. من این کتاب رو دیروز از نمایشگاه کتاب رشت تهیه کردم و تا الان نزدیک 50% اون رو مطالعه کردم .. آقای سید محمد موسوی نویسنده این کتاب اونقدر قلم روا و شیوایی دارند و اونقدر ساده و در عین حال فنی مطالب رو گردآوری کردند که فکر میکنم این کتاب برای تمام اقشار با هر سطح اطلاعاتی مفید واقع میشود .. و تقدیر دومم مربوط است به انتشارات کلید که با این حرکت خلاقانه و ایجاد این انجمن عملا کاری شبیه آموزش از راه دور انجام دادند به نحوی که خواننده کتاب احساس میکند نویسنده مانند استاد دانشگاه کاملا در دسترس بوده و میتوان به تبادل نظر پرداخت ..
یه سوال دارم .. میخوام بدونم در مواردی که در ارتباط با مطالب کتاب سوالی پیش می آید در کدام قسمت انجمن میتوان مطرح نمود..
با تشکر ....
سعید عباسپور ..

M.Sharif
01-11-2012, 10:57 AM
مجموعه کتاب های کلید، حاصل نوآوری و خلاقیت جمعی از نویسندگان و دست اندر کاران حیطه کتاب های آموزش کامپیوتر است . ما پس از انجام یک تحقیق آکادمیک و نیاز سنجی هاي مختلف ، دست به چندین نو آوری در حیطه کتاب های آموزش کامپیوتر زدیم . از جمله قیمت ارزان کتاب ها، پرداختن به نکات اصلی و پرهیز از زیاده گويی و آموزش از طریق پروژه های کاربردی و خوشبختانه نتیجه بکارگیری این روش ها، دستیابی به موفقیتی غیر قابل تصور بود.
از اینکه می بینیم دوستان و خوانندگان کتابهای کلید راضی و خشنود هستند به خود می بالیم که رسالت خود را به بهترین نحو ممکن انجام داده ایم .

شما و همه دوستان میتوانند سوالات خود را در مورد هر یک از کتابها در قسمت تایپیک مخصوص همان کتاب مطرح کنید تا دوستان و مولفان کتابها به سوالات شما پاسخ دهند .

sam.seven
01-11-2012, 11:07 AM
وقتی می بینم که روز به روز به کاربران کلید اضافه می شه اشک شوق تو چشام جمع می‌شه :20:

یه سوال دارم .. میخوام بدونم در مواردی که در ارتباط با مطالب کتاب سوالی پیش می آید در کدام قسمت انجمن میتوان مطرح نمود..

برای این کتاب باید در فروم کلید شبکه (http://kelid.ir/forum/forumdisplay.php?f=30) تایپیکی با موضوع مناسب (عنوان سوالی که دارید)
ایجاد کنید.

admin
01-11-2012, 07:11 PM
وقتی می بینم که روز به روز به کاربران کلید اضافه می شه اشک شوق تو چشام جمع می‌شه :20:

برای این کتاب باید در فروم کلید شبکه (http://kelid.ir/forum/forumdisplay.php?f=30) تایپیکی با موضوع مناسب (عنوان سوالی که دارید)
ایجاد کنید.

خدا نکشدت sam seven :)