PDA

View Full Version : مشکل تصوير مانيتور

بازز
11-13-2007, 01:30 AM
سلام
بنده مشکلی در مورد تصویر مانیتورم داشتم بدین نحو که تصویر مانیتورم به شدت چشم را اذیت می‌کند که باعث شده من از عينک استفاده کنم. من موقع نصب کارت گرافيک و درايو مانيتورم به صورت اتوران آنها را کامل نصب مي‌کنم حتي نرم افزار بهنما را نيز اجرا ميکنم ولي همچنان مشکل آن بر‌طرف نشده. يا بر‌فرض مثال رنگ عکسها در محيط فتو‌شاپ فرق ميکند (رنگ زرد به جاي رنگ سفيد) و موقع اجراي فتو‌شاپ نيز پيغامي مبني بر متن زير نشان ميدهد:
The monitor profile “LG FLATRON ez T730BH
Gamma: 2.2 Temp: 9300” appears to be defective. Please
rerun your monitor calibration software.
که دو گزينه Ignore profile و UseAnyway را نشان ميدهد ولي هيچکدام مشکل را بر طرف نميکند. در ضمن مدل مانيتورم T730BH ال‌جي و کارت گرافيکم GeForce 6200 TurboCache(TM)، 256MB است. به هر حال از شما در خواست کمک داشتم و اميدوارم که بنده را راهنمايي بفرماييد
موفق باشيد، خدا نگهدار

mt_moravej
11-14-2007, 10:16 AM
درمورد پیامی که گفتید یا تغییر رنگها الان چیزی نمی توانم بگویم ولی یکی از مواردی که خیلی باعث ازار چشم می شود پایین بودن فرکانس مانیتور است . کنترل کنید اگر پایین است آنرا بالاتر ببرید مثلا 120 هرتز.

بازز
11-15-2007, 01:02 AM
آقاي مروج سلام از راهنمايي شما متشکرم ولي فرکانس مانيتور من الان 80Hertz است و هنگامي که به گفته شما فرکانس آن را 120Hertz مي‌گذارم پيغام زير را ميدهد:
OUT OF FREQUENCY
HF:99.2 KHZ
VF:120.0 HZ
OPERATING FREQUENCY
HF:30-71 KHZ
VF:50-160 HZ
POWER MANAGEMENT 17SEC
و هيچ تاثيري نمي‌گذارد در ضمن از شما در مورد مشکل رنگهايم در فتوشاپ طبق آنچه که قبلا گفتم واقعا راهنمايي مي‌خواهم چون اصلا نميتوان با اين مشکل کار کرد.
باز هم از شما سپاسگزارم

admin
11-15-2007, 02:03 AM
سلام. من سعي مي کنم سوالات شما را به تفکيک جواب دهم
1- وقتي تصوير مانيتور در اين حد شما را اذيت مي کند، يک لحظه هم پاي آن ننشينيد. قطعا ارزش چشم شما خيلي بيش از اينهاست. تا رفع اين اشکال، به هيچ وجه با اين مانيتور کار نکنيد.
2- براي حل اين مشکل بايد مانيتور خود را کاليبره کنيد. براي اين کار به
conrol panel
برويد و برنامه
Adobe gamma
را اجرا کنيد. بقيه مراحل را طبق راهنمائي برنامه طي کنيد.
البته با توضبحات شما ، اشکال جدي تر از اينهاست و مربوط به مانيتور هم هست.
يک پيشنهاد ديگر، کابل ديتاي مانيتور را از کارت گرافيک جدا کنيد و ببيند هيچ يک از پين هاي آن خم نشده اند؟
اگر مشکل حل نشد، آن را به يک فرد متخصص نشان دهيد

بازز
12-16-2007, 01:30 AM
طبق گفته شما مشکل کامپیوترم جدی تر از اینها بود و خدا رو شکر با تعویض لامپ تصویر مشکل حل شد و مربوط به ساب و اسپیکرها که نزدیک کامپیوتر قرار داشتند بود. حالا به نظر شما اگر بخواهم دیگر چنین مشکلی برایم اتفاق نیفتد، فاصله این چنین وسایلی با کامپیوتر چقدر باید باشد؟ بسیار زیاد از شما عزیزان متشکرم

admin
12-16-2007, 02:12 AM
اگر ساب و بلندگوها معمولی هستند 15-20 سانتیمتر کافی است.