PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : portal file!!

mdishm
10-08-2011, 04:34 PM
سلام وقت همگی دوستان بخیروخوشی
سوالی داشتم:
من یه فیلم697مگابایتی ازسایت شیرازپاتوق دانلودکردم‏(‏بادانلودمنج رواینترنت وایمکس البته کم کم و درطول یک هفته‏)‏
تالحظه آخردانلودفایل بااسم فیلم دانلودشدولی بعدازاینکه دانلودبطورکامل تموم شدبافایلی بااسمportal fileمواجه شدم که نه قابل اجرابودنه قابل تبدیل به هیچ فایل قابل اجرا!!
چه پیشنهادی برای اجراوتبدیل فایل دارین؟
ممنونم ازلطف وراهنمایی دوستان.

prp-e
10-08-2011, 08:33 PM
سلام وقت همگی دوستان بخیروخوشی
سوالی داشتم:
من یه فیلم697مگابایتی ازسایت شیرازپاتوق دانلودکردم‏(‏بادانلودمنج رواینترنت وایمکس البته کم کم و درطول یک هفته‏)‏
تالحظه آخردانلودفایل بااسم فیلم دانلودشدولی بعدازاینکه دانلودبطورکامل تموم شدبافایلی بااسمportal fileمواجه شدم که نه قابل اجرابودنه قابل تبدیل به هیچ فایل قابل اجرا!!
چه پیشنهادی برای اجراوتبدیل فایل دارین؟
ممنونم ازلطف وراهنمایی دوستان.
احتمال 99 درصد میدم که سرور در آخرین لحظات مشکل دار شده......

احتمالا ابتدای دانلود یا اواسط دانلود از وی***p**ان متصل شدید.....

mdishm
10-09-2011, 10:40 PM
احتمال 99 درصد میدم که سرور در آخرین لحظات مشکل دار شده......

احتمالا ابتدای دانلود یا اواسط دانلود از وی***p**ان متصل شدید.....
ممنونم ازجواب دوست خوبم من موقع دانلودازف.ل استفاده کردم ولی بعدازکارانداختم وتمام دانلوددرحالت عادی دانلودشدودآخرین لحظه هم اسم فایل تغییرنکرد...بااین احوال راهی برای دیدن فیلم یاتبدیل فرمت آن وجوددارد؟بازهم ازلطف وراهنمایی شماممنونم.

M.Sharif
10-09-2011, 11:20 PM
سلام
استفاده از انتی فیلتر ها در دانلود شدن محتوا یه فایل هیچ تاثیری نداره . فقط بستگی به اون فایل داره که از کجا و از کدام سایت بخواهید دانلود کنید .
شما دوست گرامی باید ببینید این فایل با winrar فشرده شده و یا با نرم افزار دیگری
ببینید فرمت فایل چی میباشد تا بتوانیم راهنمایی کنیم

mdishm
10-11-2011, 01:01 AM
سلام
استفاده از انتی فیلتر ها در دانلود شدن محتوا یه فایل هیچ تاثیری نداره . فقط بستگی به اون فایل داره که از کجا و از کدام سایت بخواهید دانلود کنید .
شما دوست گرامی باید ببینید این فایل با winrar فشرده شده و یا با نرم افزار دیگری
ببینید فرمت فایل چی میباشد تا بتوانیم راهنمایی کنیم
ممنون ازراهنمایی شمافرمت اولیه فایلmpgبودوبهمین شکل هم دانلودادامه پیداکردتاموقعی که فایل یکدست شددیدم فایلی بانامportal fileبدست آمده که بهیچ وجه قابل اجرانبست.فایل فشرده شده نبودبشکل طبیعی همان فرمتmpgدانلودشده بود.
بازهم ممنون ازلطف وراهنمایی شما.

M.Sharif
10-11-2011, 06:26 PM
سلام
در کنترل پنل خود در قسمت فولدر آپشن بروید و گزینه نشان دادن فرمت فایل را تیکش را بردارید تا بتوانید ببینید که فرمت اون فایلی که به نام portal file هست چه میباشد !
در ضمن دانلود منیجر هم هیچ ربطی به در امدن فایل به اسم portal file ندارد و اگر مشکل داشت که اصلا دانلود نمیکرد

mdishm
10-15-2011, 02:14 AM
سلام
در کنترل پنل خود در قسمت فولدر آپشن بروید و گزینه نشان دادن فرمت فایل را تیکش را بردارید تا بتوانید ببینید که فرمت اون فایلی که به نام portal file هست چه میباشد !
در ضمن دانلود منیجر هم هیچ ربطی به در امدن فایل به اسم portal file ندارد و اگر مشکل داشت که اصلا دانلود نمیکرد
درود:ممنونم ازتوجه ولطف شمامن دقیقابایدکدوم گزینه رادرفولدرآپشن غیرفعال کنم توکدومtabفولدرآپشن؟بازم ممنونم ازراهنمایی شما.

M.Sharif
10-15-2011, 09:14 AM
سلام
تشکر از لطف و محبت شما
تنظیم ویندوز برای نمایش همه فایلها
My Computer را باز کنید
از منوی Tools گزینه Folder Options را انتخاب کنید
به برگه View بروید
گزینه Show hidden files and folders را انتخاب کنید
تیک گزینه Hide file extensions for known file types را بردارید
تیک گزینه Hide protected operating system files را بردارید
با برداشتن این تیک سوالی مبنی بر تایید آن پرسیده می شود، کلید Yes را فشار دهید
کلید Apply و سپس کلید Ok را بزنید

mdishm
10-15-2011, 04:16 PM
بازم ممنونم ازلطف وراهنمایی شما.
چک میکنم خبرمیدم.

mdishm
10-15-2011, 05:48 PM
سلام
تشکر از لطف و محبت شما
My Computer را باز کنید
به برگه View بروید
ممنونم ازراهنمایی شما(m.sharif)وهمه دوستان:

کاری که گفتیدانجام دادم فرمت فایل تغییری نکرد!ولی قسمتی کوتاه ازفیلم با مدیا پلیراجراشدولی بعدگیرکردوصفحه خاکستری دیده میشدوقتی فیلم رابرای دیدن قسمتهای بعدبه جلومیبردم همین صفحه مابین فریمهای فیلم اجرامیشد!!.اخطارmicrosoft visual c++librarayباعنوان:assesration failedظاهرمیشه...فکرمیکنیدایر دازچیه؟آیاراهی هست که بتونم فرمت فایل راتغییربدم(غیرازنرم افزازconverter)؟بازهم ممنونم ازلطف وراهنماای ووقتی که اختصاص میدهید.ممنونم دوستان.

mdishm
10-19-2011, 09:42 PM
سلام
تشکر از لطف و محبت شما
My Computer را باز کنید
به برگه View بروید
m.sharifعزیزممنونم ازراهنمایی شما.

باراهنمایی شما نتیجه داد:تونستنم باروشی که گفتیدفرمت فایل تغییربدم(فرمت فایلی که درسایت قرارداده شده بودmkvبود).وبابرگرداندن تغییرات ذکرشده به حالت اول فیلم بطورواضح پخش شد.

ممنونم.

M.Sharif
10-20-2011, 09:16 AM
سلام
خوشحالم که توانستیم مشکل شما را حل کنیم
با این روش هر فایلی را که داشته باشید راحت میتوانید ببینید که فرمت آن چه چیزی هست و
با نرم افزار های مربوط به همان فرمت انها را اجرا کنید
موفق باشید

admin
10-20-2011, 11:57 AM
نرم افزا kmplayer رو اجرا کن. بعد فایل رو بگیر و بکش روش. احتمالا پخشش می کنه. یه نرم افزاری هم هست بنام mplayer اگه بتونی پیداش کنی که ظاهری شبیه به محیط dos داره. اون رو هم به همین صورت تست کن. اگه اون هم نتونست اجراش کنه دیگه بی خیال شو که فایلت اشکال اساسی داره.

mdishm
10-21-2011, 03:10 PM
نرم افزا kmplayer رو اجرا کن. بعد فایل رو بگیر و بکش روش. احتمالا پخشش می کنه. یه نرم افزاری هم هست بنام mplayer اگه بتونی پیداش کنی که ظاهری شبیه به محیط dos داره. اون رو هم به همین صورت تست کن. اگه اون هم نتونست اجراش کنه دیگه بی خیال شو که فایلت اشکال اساسی داره.
ممنونم ازراهنمایی شما آقای مظلومی وm.sharif:

فایل درمدیاپلیرویندوز7اجراشدول درxp حتی باآپ گرید مدیاپلیر9به مدیاپلیر11بازهم مشکل باقی ماند.

بانرم افزارهای پیشنهادی آقای مظلومی امتحان میکنم امیدوارم نتیجه بخش باشه.

نتیجه رااطلاع میدم.

ازلطف ووقتی که برای راهنمایی من گذاشتیدبی نهایت ممنونم.

mdishm
10-27-2011, 03:14 AM
سلام
kmplyer اجراکردم فقط صدااجراشد!!جدیداتوهرکارکام پیوتری به مشکلات لاینحل وعدیده برمیخورم...!! ;)

M.Sharif
10-27-2011, 09:19 AM
سلام
از مدیاپلیرهای دیگر برای پخش هم برای اجرا امتحان کنید احتمالا یکی از انها نتیجه بدهد .
کلا کامپیوتر سیستمی هست که هر لحظه احتمال به مشکل خوردن ازش زیاد است باید
با صبر و حوصله در جهت رفع ان تلاش کنید