PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل های معرفی شده در کتاب

admin
11-11-2007, 01:11 PM
در کتاب کلید نصب ویندوز، چند فایل معرفی شده بود و گفته بودم اگر آنها را ندارید از سایت کلید دریافت کنید. این فایل ها را بصورت فشرده اینجا گذاشته ام. پس از دریافت آنها را باز کنید و استفاده نمائید. برای بازکردن فایل ها باید نرم افزار winrar را داشته باشید.
از اینجا دریافت کنید. (http://www.4shared.com/file/28934443/35914b42/tarfand.html)

a.ashoory
01-28-2008, 11:16 AM
باسلام ببخشید اما سایتی که معرفی کردید به زبان عربی است و من نمی توانم آن را پیدا کنم

mt_moravej
01-28-2008, 11:43 AM
به بحث راهنمای دریافت فایل در صفحه اول انجمن کلید مراجعه کنید

ahaliyo
01-28-2008, 04:17 PM
با سلام
خوب با توجه به اينكه هنوز كتاب مالتي مديا رو چاپ نكرديد ولي من يه سوال دارم خيلي هم واقعا كارم گيره اگه لطف كنيد جواب بديد خيلي خوب ميشه
من نمي دونم با چه برنامه اي ميشه كليدهاي زيبا براي مالتي مديا ها ساخت چند بار با فلش امتحان كردم اما نمي دونم چه جوري به مالتي مديا بيلدر انتقالش بدم خلاصه اصلا با مالتي مديا بيلدر كارم گيره .
با تشكر علي يوسفي
ahaliyo@gmail.com
راستي اگه اين كتابشو چاپ كنيد خيلي عاليه

admin
01-28-2008, 05:55 PM
این دکمه ها رو باید در برنامه فتوشاپ یا یه برنامه گرافیکی دیگه طراحی کنید و وارد بیلدر کنید. خود بیلدر هم تعدادی دکمه آماده داره. تو اینترنت هم میتونید بگردید و پیدا کنید.